רוני של יובל ומאיה
New member
כדורים - אחת ולתמיד, מנסה להבין...
קצת נבלעה לי השאלה למטה אז שואלת פה שוב, ובנפרד: אז אחרי שהכדור המאורך נחל מפלה (אמנם לא אצל הבנות שלי, בשבילן הוא חגיגה!) הלכתי לקנות כדור רגיל, נחמד, עגול, 65 ס"מ כמו שהומלץ לי בכל אתר ואתר שמדבר על כדורי לידה ומחשב את גודל הכדור לפי הגובה של היולדת. אז היולדת הזו, בערך מטר 67 (לא לתפוס אותי במילה, זה יכול להיות סנטימ' אחד יותר או פחות, בחיי ששנים לא נמדדתי
). ואז אורניקי המליצה לי דווקא על 75, והיא נמוכה ממני, ואני לא יודעת מה לעשות. אין לי איפה לשבת על כדור ולנסות, הדבר היחיד שאני יכולה לעשות זה לנפח ומקסימום להוריד את האויר ולהחזיר (שמזה אני מנסה להמנע). אז מנסיונכן העשיר והפורה, מה לעשות? להחזיר ולקנות את ה-75? להשאר עם ה-65 (כלומר לנפח ולראות איך הוא מסתדר לי ואם לא אז להוריד אויר, להחזיר, לנפח שוב את ה-75...
)?
קצת נבלעה לי השאלה למטה אז שואלת פה שוב, ובנפרד: אז אחרי שהכדור המאורך נחל מפלה (אמנם לא אצל הבנות שלי, בשבילן הוא חגיגה!) הלכתי לקנות כדור רגיל, נחמד, עגול, 65 ס"מ כמו שהומלץ לי בכל אתר ואתר שמדבר על כדורי לידה ומחשב את גודל הכדור לפי הגובה של היולדת. אז היולדת הזו, בערך מטר 67 (לא לתפוס אותי במילה, זה יכול להיות סנטימ' אחד יותר או פחות, בחיי ששנים לא נמדדתי