כדורים - אחת ולתמיד, מנסה להבין...

כדורים - אחת ולתמיד, מנסה להבין...

קצת נבלעה לי השאלה למטה אז שואלת פה שוב, ובנפרד: אז אחרי שהכדור המאורך נחל מפלה (אמנם לא אצל הבנות שלי, בשבילן הוא חגיגה!) הלכתי לקנות כדור רגיל, נחמד, עגול, 65 ס"מ כמו שהומלץ לי בכל אתר ואתר שמדבר על כדורי לידה ומחשב את גודל הכדור לפי הגובה של היולדת. אז היולדת הזו, בערך מטר 67 (לא לתפוס אותי במילה, זה יכול להיות סנטימ' אחד יותר או פחות, בחיי ששנים לא נמדדתי
). ואז אורניקי המליצה לי דווקא על 75, והיא נמוכה ממני, ואני לא יודעת מה לעשות. אין לי איפה לשבת על כדור ולנסות, הדבר היחיד שאני יכולה לעשות זה לנפח ומקסימום להוריד את האויר ולהחזיר (שמזה אני מנסה להמנע). אז מנסיונכן העשיר והפורה, מה לעשות? להחזיר ולקנות את ה-75? להשאר עם ה-65 (כלומר לנפח ולראות איך הוא מסתדר לי ואם לא אז להוריד אויר, להחזיר, לנפח שוב את ה-75...
)?

תשארי עם ה 65

זה מה שהיה לי ואני טיפה יותר גבוהה ממך, וזה מה זה כיף

tookmy

New member
קחי את הגדול

מקסימום תוציאי לו קצת אויר. לי מכרו כאן את הקטן כי לא היה להם בינוני, אז שכנעו אותי שזה מה שאני צריכה. כמובן שללידה וחר כך לימי הגזים והבכי הייתי צריכה להשאיל מחברה אחד גדול יותר ועכשיו נשארתי עם הקטן שלא משמש אותי, מזל שהקטנה אוהבת אותו ובכלל ילדים שבאים הנה.

debby12

New member
מנהל
מה הגודל הסטנדרטי בארץ?

אני בזמנו קניתי אחד גדול במיוחד בחנות ההריון-טבע היוקרתית והיקרה ביותר ברח' דיזנגוף (לא זוכרת איך קוראים לה. אולי בייבי טבע? מין כוך כזה ברוחב 2 מטר וכל דבר עולה המון....). בקיצור - זה היה אחד במיוחד גדול נדמה לי 85 ס"מ תוצרת איטליה. ובסה"כ נראה לי שהוא גדול לי מדי (אבל תמיד היו לי שאיפות להיות יותר גבוהה מה- 173 ס"מ שאלוהים נתן לי
) לויודעת מה להגיד לך. תנפחי ותנסי - במילא באמריקה תמיד הרי אפשר להחזיר.

שָׂרָה

New member
יש לי בבית כדור די נמוך

(צהוב של איקיאה) אז אשים כריות מעליו

c 2 4

New member
אני 1.68 וקניתי את ה65 ס"מ

ולדעתי הוא מספיק גדול וגבוה (הוא מגיע לגובה של הכסא של המחשב). אגב גם בעלי בגובה 1.84 מקפצץ עליו בנוחות עם הבייבי, אז מעניין לאיזה גודל מגיע ה75?! אולי יש גם הבדלים בין החברות... ועוד אגב
שלי לא מנופח עד הסוף, כשהוא היה הרגליים שלי לא הגיעו מספיק לריצפה. ורוני, רק היום יצא לי להיכנס לפורום וראיתי את מה ששאלת אותי לגבי הכדורים בוולמארט אז מצטערת שלא עניתי ...(אבל העיקר שגם הבנות קיבלו כדור

1.67 מטר ונוח לי ה75 ס"מ

קניתי לפני כמה ימים בטארגט, יכול להיות שהוא לא מנופח עד הסוף כי ניפחתי לבד, אבל הוא ממש נוח.

May first

New member
אני קניתי עכשיו פיזיובול

בשביל תרגילי התעמלות, וה 65 היה לי קטן, ה 75 טוב לי. אני מתנשאת למרומי 161 סנטימטרים ביום שמש.

תודה לכולכן ../images/Emo24.gif בסוף הפור נפל

על הכדור של ה-75. כמובן שמה שהיה צריך לקרות זה שאני אנפח את ה-65 ואראה שהוא נמוך מידי
אני משערת שזה לא רק פונקציה של גובה, אלא גם של משקל. לפילות
שבינינו, צריך לזכור שמשקל גבוה יותר גם גורם לכך שהכדור יכרע יותר תחת העומס ובעת ישיבה יהיה נמוך יותר, מאשר לו שקלתי עשרים קג' פחות... אז הורדתי אויר והחזרתי לחנות, ובמקומו לקחתי את ה-75 שלאחר ניפוח מתאים לי בול
תודה תודה ושוב תודה!

רוני - אנחנו כנראה אותו הגובה

ולי יש את הכי גדול - נדמה לי 85. הקטנים יותר לא היו לי נוחים. שבי ותנסי

אורניקי

New member
אם את קונה את הגדול, אפשר להוריד

אויר, אם הוא גבוה מידי. לי הוא היה ממש נוח, אם היית גרה פה הייתי נותנת לך לנסות את שלי. הוא עדיין מנופח, ונמצא במחסן ללא שימוש (הילדים מתים עליו, אבל אין לי מקום בבית)

למעלה