כדורגל עולמי

רז 1978

New member
כדורגל עולמי

רז 1978

New member
ליגה צרפתית - מחזור 2

היום:

21:30 מונאקו - ליל (שידור ישיר בספורט 5)

מחר:

18:00 סט אטיין - בורדו (שידור ישיר בספורט חמש לייב)
21:00 אנזר - נאנט
21:00 קון - טולוז
21:00 גנגאן - ליון
21:00 טרואה -ניס
21:00 ראן - מונפליה

יום ראשון:

15:00 ריימס - מארסיי
18:00 לוריין - באסטיה
21:00 פאריס סן ז'רמן - אז'קסיו (שידור ישיר בספורט 5)

somone1411

New member
סיטי הוכיחה אתמול שהיא גדולה על הליגה

אמנם רק מחזור 2 אבל הכושר של השחקנים מזכיר את פתיחות עונות האליפות הקודמות.
הרעב, הלחימה, האווירה הטובה. סיטי פשוט נראית שמחה.
&nbsp
אגוארו בכושר מפלצתי, כשהוא בכושר כזה, רק סוארז נותן לו פייט בחלוצים של אירופה.
איזה משחק היה לו, איזו התמצאות ברחבה, שליטה, מיומנות, אפילו הסיומת הייתה נהדרת, בגוביץ' פשוט תפס יום.
&nbsp
בכלל כל השחקנים של סיטי בלי יוצא מן הכלל היו ענקיים. נבאס וקולארוב בעיקר, גם סילבה ויא יא, מנגאלה, קומפאני, אפילו פרננדיניו. עבודה גדולה גם של פלגריני, סיטי באה לפרק מהרגע הראשון.
&nbsp
אני שמח שצ'לסי מקרטעת, זה מה שמגיע למוריניו על היהירות הגועלית ששברה אפילו את השיא של עצמו. כל עניין הרופאה פשוט גרם לי לשנוא אותו, וכנראזורי לא חשבתי שזה יקרה בחיים. גם מקצועית מוריניו שגה בהכל. ההוצאה של טרי במחצית היא השפלה גדולה לקפטן. ועוד לטובת זומה.. פברגאס פשוט חושך, לא ראיתי אותו בכושר נפל כזה הרבה זמן. קוסטה בעיקר בעצמו. איפה הוא ואיפה אגוארו. גם כשקוסטה יהיה בשיאו קון עדיין חלוץ טוב יותר.
&nbsp
פשוט עונג של משחק, החיוך לא יורד לי מהפנים עד עכשיו.

DRORIKO8

New member
אני רוצה להזכיר לך

שגם בעונה שעברה סיטי התחילה בסערה ודיברו על זה שהיא וצ'לסי ירוצו ראש בראש עד המחזור האחרון וראינו איך העונה נגמרה. לא אומר שסיטי לא יכולה לקחת אליפות,אבל חשוב הפעם לשמור יציבות.
&nbsp

אף כחול

New member
אם לפני שבועיים חשבנו שהאליפות תלך

או למנצ'סטר או ללונדון
&nbsp
הרי שכעת האפשרויות הצטמצמו למנצ'סטר או מנצ'סטר בלבד

DRORIKO8

New member
על צ'לסי-סיטי

מוריניו בחר לפתוח עם אותו מערך שהוא פתח נגד סיטי במחזור החמישי של העונה שעברה. אז הוא "הסריח" את המגרש ומנע מסיטי להגיע למצבים, זה נגמר בתיקו "מוריניוי" טיפוסי.
מה השתנה מאז?שהשחקנים של הבלוז הפכו לכבויים-הקישור האחורי לא קיים, מרכז ההגנה עייף ומבולבל ואיבנוביץ',השחקן הכי אהוב עלי בבלוז, כבר משחק שני נראה כמו אחד שלא קשור לענף.

סיטי. סטרלינג הוסיף לה המון מחץ באגף,ואיבנוביץ' אפילו לא ניסה להתמודד איתו. אפשר להלל את את אגוארו עד מחר,והכל יהיה נכון, הוא בכל זאת החלוץ השני הכי טוב בעולם(אחרי סוארס). אבל אני רוצה לדבר על מישהו שפחות מדברים עליו-דוד סילבה. פשוט מת על השחקן הזה. בגול השלישי הוא חטף כדור מהזאר(משימה לא קלה) הוציא מתפרצת מסוף מגרש ועוד הספיק להגיע לרחבה בשביל לחטוף כדור לאיבנוביץ' ולבשל לפרננדיניו. מלך.

somone1411

New member
המבחן של סילבה יהיה בצ'מפיונס

סילבה בצ'מפיונס אכזבה ענקית, לא זוכר אותו נותן משחק אחד גדול בשנים שלו עם סיטי.
אגוארו ויא יא פה ושם נתנו תוצרת, אבל מסילבה לא ראיתי פשוט כלום.
&nbsp
ברור שהמטרה הראשונית של סיטי היא להחזיר את תואר הפרמייר ליג, אבל להצליח בליגת האלופות זה לא פחות חשוב.
&nbsp
&nbsp

DRORIKO8

New member
צ'מפיונס זה חשוב

אבל בוא נגיד שאם סיטי עוד פעם תעוף בשמינית אבל תיקח אליפות פלגריני ישאר לעוד עונה(בדיוק כמו שמוריניו נשאר)

שומו

New member
פלגריני לא יישאר לעוד עונה גם אם הגיהנום יקפא

עושה רושם שגוארדיולה סגור לעונה הבאה אצל הסיטיזנס ואני לא יכול לדמיין משהו שישנה את זה.

somone1411

New member
הערב מוק' ליגת האלופות

והאטימות של ערוץ הספורט משגעת אותי לפעמים.
לאציו-לברקוזן המשחק המרכזי והוא כלל לא משודר.
במקום זה, הם משדרים את המשחק הכי חד צדדי (יונייטד-ברוז') והמשחק הכי פחות מעניי (ליסבון-צסק"א).
&nbsp
אני לא מבין מי מקבל את ההחלטות שם, אנשים כ"כ הזויים וטיפשים שזה מחרפן אותי.
&nbsp

אף כחול

New member
יונייטד וברוז' יותר מעניינות

יונייטד-לא צריך להסביר
&nbsp
ברוז'-בגלל רפאלוב

ifa1111

New member
ניצחון יפה ליונייטד

מעל כולם בלט ממפיס כמובן עם צמד ובישול ובכלל דומיננטיות מוחלטת באגף שמאל. בעניינו אגב אני לא מבין למה לשחקן ברזילאי אנחנו מתרגלים בשניה שיש לו רק שם אחד (גם אם זה סתם כינוי) נניח רוביניו או דנילו אבל לשחק אירופי אנחנו חייבים שם פרטי ושם משפחה. הבחור ביקש לקרוא לו ממפיס ואשתדל להקפיד על כך גם כאן. נתן משחק של כוכב.
&nbsp
המשחק של השדים האדומים גרם לי להיות שווע רצון גם אם לא היה משחק ענק ודורסני. ראשית מהתגובה המהירה לשער הראשון, לא נכנסו לפאניקה מוגזמת אלא הגיבו בשער ושלטו במשחק במטרה לכבוש עוד שערים. אותו דבר לגבי סיום המשחק, לא הסתפקו ב2-1 אלא התאמצו להשיג את השלישי.
&nbsp
זה מוביל אותי לעניין הבא והוא החילופים. יש רושם שואן חאל לא מת על צ'יצ'ריטו או סתם לא תופס ממנו כחלוץ. שמחתי מאוד לראות אותו על הדשא והוא היה טוב בדקות ששיחק. שמחתי גם שהוציא את רוני כי הוא באמת לא היה משהו היום (למרות מצב אדיר! שהכין לממפיס בסיום מתפרצת קטלנית) ופלאיני התאים יותר לסוג המשחק שהתפתח, לא בכדי הוא גם זה שהבקיע את השער השלישי. אני שמח על המועדון שהייתה לו את הסבלנות עם השחקן הזה שגם בתקופות חשוכות טענתי שלא מדובר בבובת סמרטוטים כי כבר הוכיח את עצמו בפרמייר ליג. שני חילופים מצויינים, וכמובן שווייני מוסיף הרבה מאוד שקט, מחמאה גדולה לשניידרלין אני חושב שלכל אורך המשחק הוא היה הקשר הבולט במרכז השדה.
&nbsp
אסיים במילה טובה לכריס סמולינג. לא התמודדנו היום מול התקפה אימתנית ובכל זאת הוא ממתג את עצמו כבלם המוביל של מנצ'סטר אם יגיע או לא יגיע רכש (ייתכן שהעדפה שלי לג'ונס ורוחו הייתה מוטעית).
&nbsp
מקווה שלא יהיו פאשלות בגומלין.
בקשר לשאר משחקי הערב ניצחון חשוב של ספורטינג, אם תצליח לעבור הגרלה קשה כמו צסקא יהיה זה עוד צעד בדרך לחזרה לפסגת הכדורגל הפורטוגלי.

somone1411

New member
פדרו בצ'לסי, אוטמאנדי בסיטי

ברצלונה עשתה חתיכת קופה על פדרו, לא ראיתי ממנו דברים ששווים סכום של 27 מיליון יורו. לטעמי הוא הולך להיות פלופ בצ'לסי.
&nbsp
סיטי עשתה רכש אדיר להגנה, אוטמאנדי היה הבלם הכי טוב בספרד אשתקד ובכלל הוא אחד הטובים באירופה. חשוב שיהיה עוד בלם ברמה כזו בסגל, בעונה כזו ארוכה ומתישה. עכשיו פלגריני צריך לשבור את הראש מי יהיו ה-2 הפותחים. אני בעד להמשיך בינתיים עם מנגאלה-קומפאני.
&nbsp
אגב הדיווחים על דה ברויינה לא פוסקים, נראה שגם העיסקה הזו בדרך. סיטי הולכת להיות אדירה, למרות שעדיין חסר לי חלוץ נוסף.
&nbsp
מעניין אם הדיווחים על סיכום בין ארסנל לריאל על בנזמה רציניים. לדעתי זו החתמה פשוט פנטסטית לארסנל, אם וכאשר.

למעלה