כדאי מאוד ש.. מישהו יקח על עצמו את ניהול הפורום וימחק את כל הפרסומות הללו.זה מוגזם....
מ מורן אחת New member 27/11/09 #1 כדאי מאוד ש.. מישהו יקח על עצמו את ניהול הפורום וימחק את כל הפרסומות הללו.זה מוגזם....
מ מקסיקני טעים New member 28/11/09 #3 אני הצעתי את עצמי לניהול ולא קיבלתי תשובה עדיין.צריך לעשות פה קצת סדר ולהכניס חיים.
N Noam S New member 28/11/09 #5 נו מה הבעיה? תפנה לניק תפוז אנשים מודיע. או לניק הנהלת הפורומים. או שתפרסם מודעה בפורום משוב.
N Noam S New member 28/11/09 #7 בדר"כ כאשר רוצים לנהל פורום צריכים להגיע לפגישה במשרדי תפוז. ומאבדים את הזכות להשתתף בתחרויות של תפוז. מצד שני מקבלים את המתנות שהמנהלים מקבלים מידי פעם. בנוסף לשאר השיקולים לדעתי זה גם שיקול
בדר"כ כאשר רוצים לנהל פורום צריכים להגיע לפגישה במשרדי תפוז. ומאבדים את הזכות להשתתף בתחרויות של תפוז. מצד שני מקבלים את המתנות שהמנהלים מקבלים מידי פעם. בנוסף לשאר השיקולים לדעתי זה גם שיקול
פ פלפל חריףף New member 28/11/09 #8 אני יודע שאצטרך להגיע למשרדים השתתפתי בתחרות אחת בתפוז וזכיתי בה...השיקול היחיד הוא להחזיק את הפורום, המתנות לא מושכות אותי.
אני יודע שאצטרך להגיע למשרדים השתתפתי בתחרות אחת בתפוז וזכיתי בה...השיקול היחיד הוא להחזיק את הפורום, המתנות לא מושכות אותי.
פ פלפל חריףף New member 28/11/09 #9 הבחור חזר אלי וביקש שאתקשר אליו לא נעים להתקשר במוצ"ש אז אתעסק בזה רק מחר.
מ מקסיקני טעים New member 29/11/09 #14 הנהלת הפורומים ביקשו שאשלח שוב טופס בקשה לניהול.ועשיתי זאת מקודם.