כבר ניסו להתנקש בו לפני הבחירות.הכוונה היא לאיתר בן גביר. לאור היותו פירומן ופרובוקטור, לדעתי הוא בדרגת סיכון גבוהה מאוד ולכן השב"כ צריך להיערך לאבטח אותו לפחות ברמה של ראש ממשלה. מתנקש אפשרי לא חייב להיות ערבי.
לערבים יש היסטוריה של פגיעה במנהיגים פוליטיים ישראלים מימין. כך רצחו את הרב כהנא זצ"ל, כך רצחו את גנדי זצ"ל. הם גם ניסו לחסל כזכור את חה"כ לשעבר (לא זוכר אם אז כבר היה ח"כ, נדמה לי שלא) יהודה גליק הי"ו.הכוונה היא לאיתר בן גביר. לאור היותו פירומן ופרובוקטור, לדעתי הוא בדרגת סיכון גבוהה מאוד ולכן השב"כ צריך להיערך לאבטח אותו לפחות ברמה של ראש ממשלה. מתנקש אפשרי לא חייב להיות ערבי.
שאלה רטורית.כדאי לשמור עליו
אפשרי אך בסבירות נמוכה, אלא אם כן, הוא על סמים או מעורער בנפשו.הכוונה היא לאיתר בן גביר. לאור היותו פירומן ופרובוקטור, לדעתי הוא בדרגת סיכון גבוהה מאוד ולכן השב"כ צריך להיערך לאבטח אותו לפחות ברמה של ראש ממשלה. מתנקש אפשרי לא חייב להיות ערבי.
נכון. אני לא רוצה, עם כל חוסר אהדתי לפרסונה, שהוא יהפוך לשהיד יהודי.כבר ניסו להתנקש בו לפני הבחירות.
הכל יכול לקרות. אני לא מציע לשמור על בן גביר כי אני מצביע שלו (רמז: אין בכוונתי להצביע לו) אלא מחשש שזה יצית את האזור ויגרום למלחמה כוללת.מאחר וליהודים אין מה לחשוש מהאישים האלה, אין סיבה מיוחדת לחשוב שיהודי ינסה להתנקש בבן גביר. אולי יהיו יהודים שיתמכו בכך, עניין מצער בפני עצמו. אבל ספק אם יהיו כאלה שינסו לפגוע בו.
זאת ממש לא שאלה, זו אמירה עם סימן קריאה ששכחתי לשים. גם על גנדי הצטערתי, למרות שסלדתי מדרכו.שאלה רטורית.
או מישהו שרואה בו אחראי לרצח רבין. אפילו שמעון שבס.אפשרי אך בסבירות נמוכה, אלא אם כן, הוא על סמים או מעורער בנפשו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.