כדאי לשים לב!!!

DerBleistift

New member
כדאי לשים לב!!!

אם תכנסו לאתר SKYSCRAPERS דוט קום לחלק של "תמונות בבניה" תגלו את הדברים הבאים. א. ת"א החביבה שלנו כבר מקום חמישי בעולם(!!!), עם 151 תמונות "בבניה", כאשר לפניה יש רק את פרנקפורט, שיקגו, לונדון וסיאטל. נחמד מאד לראות. השאיפה היא לעלות למקום הרביעי בזמן הנראה לעין, ובעתיד, אף לשאוף למקום השלישי. ב. ר"ג הקטנה שלנו כבר הגיעה למקום עשירי(2 מקומות מניו-יורק!), עם 78 תמונות "בבניה" ויש עוד למה לצפות. השאיפה היא להכנס ל"מועדון" הערים עם מעל 100 תמונות. כנראה עניין של חודש חודשיים. אז מה אתם אומרים? יפה, הא?

kyle

New member
וב"ש עם חמש תמונות!../images/Emo13.gif

סתם, הזכרתי!

kyle

New member
נחמד מאוד!../images/Emo13.gif

יהיה קשה לעקוף את סיאטל, ראיתי שכל כמה ימים מכניסים אליה הרבה תמונות "בבניה".

DerBleistift

New member
באמת?

אני לא שמתי לב לכך, אבל אם אתה אומר אז זה בטח נכון. אבל אתה באמת חושב שאי אפשר? אני חושב שעם קצת מאמץ ורצון טוב, נוכל להתמקם במקום אחד גבוה יותר.
למרות שגם מקום חמישי הוא מכובד ביותר. ושאלה: תוך כמה זמן ת"א תדיח את פרנקפורט מן המקום הראשון?

Sephiroth

Member
השאלה היא איך כמות התמונות מתפלגת

ביחס למספר הבניינים שנבנים, לצערי אנחנו פשוט צלמים נמרצים, אבל של אותם בניינים :( הלוואי והיתה תמונה אחת לכל בניין מאשר 20. אגב, אתמול ביקרתי בשעת לילה מאוחרת במתחם דרום הקרייה ליד בניין המבקר. אני חייב לציין, שלמרות שחשבתי שגוש של שלושה בניינים יראה רע, התבדתי ! המקום נראה מצויין... וכשישסיימו את בניית כל המתחם בעוד אי אלו אלפי שנים, זה יהיה ה-אזור של ת"א. (למרות שבסך הכל למתחם 2000 יש הרבה יותר פוטנציאל, אבל לא ניכרת התחלת בנייה באזור)

DerBleistift

New member
לשמחתנו.

כמות המגדלים לא משנה, אלא כמות התמונות. ובזה, החרוץ מנצח.
גם אני הייתי מעדיף שיהיו יותר בניינים לצלם אבל אין, מה לעשות. עם זאת, תמונה אחד לכל בניין מ-20 בניינים, זה הרבה פחות מעניין מ-20 תמונות לבניין אחד.

למעלה