כדאי לקרא

כדאי לקרא

מאת: Whitefeather Netzer
July 1
הפוסט הזה התחיל כי כתבתי "בוקר ניפלא" ומישהו ענה לי – "מה ניפלא בבוקר הזה??? "
אוקיי, נכון שאני לא רואה חדשות ולא קוראת עיתונים, אבל המידע מגיע אלינו בכל מקרה, וקראתי קצת מה אנשים כותבים ועל הכאב המובן, ורציתי לשתף בנקודת מבט אחרת.
בחוויה שלי , אנחנו לא נפרדים ואין 'אנחנו' ו'הם', כשאחד נפגע גם השני נפגע, חינכו אותנו להאמין שאנחנו נפרדים, ולכן קשה להבין את זה בייחוד ברגעים שכאלה, שמרגיש שצריך לבחור צד.
ברגע הזה , כל כאב הוא כאב מובן, אך שימו לב, כל רגש שכל אחד מאתנו משדר מליבו, משפיע למרחק של קילומטרים (וזה בדוק מדעית), שדה הבריאה המחבר את כולנו מדבר את שפת הרגש, וברגעים שכאילו, זה הזמן להפעיל רגשות של חמלה ושלום שיהדהדו למרחב על מנת להשפיע על המצב, אחרת אנחנו במו ידינו יוצרים תדר ואנרגיה של קונפליקט והפרדה.
להרגיש רגשות שנאה, צער, נקמה, זה להיות בחושך...
לחשוב מחשבות שליליות זה להיות בחושך...
ואם אנחנו נמצאים בחושך, אנחנו לא יכולים להביא אור לעולם!
יש תחושה שלהרגיש את הכאב, זה להרגיע את רגשות האשם, איך יכול להיות שנרגיש בסדר כשמישהו אחר סובל ? אני מאמינה שישראל אמורה להחזיק תדר של אור, זה תפקידנו.
(ואני לא מפנה את זה לממשלה, אלא, אלינו לאנשים הנפלאים החיים בה ואני באמת מרגישה שיש כאן אנשים מדהימים)
אם אנחנו פועלים מתוך תגובה ולא מתוך בחירה, זוהי פעולה של האגו, כלומר, של העצמי הנפרד. אבל אם אנחנו בוחנים את הדברים ברמת הנשמה, ומה קורה ברובד הנשמתי שלנו, אנחנו יכולים לראות שכל מצב ולו הקשה ביותר, נועד להתפתחות אבולוציונית.
בעתיד אני מאמינה שלא נזדקק לחוויות קשות בכדי להתפתח ... אבל במצב שבו האנושות נמצאת כעת, אנחנו נקראים להתעורר.
אנחנו יוצרים את כל המצבים בעולם שלנו בכדי לגדול וכדי להתעורר מהאשליה הזו שגורמת לנו להאמין שאנחנו נפרדים.
אני מברכת שנפסיק להיות מופעלים ממה שקורה בחוץ ולא לתת לחושים הפיזיים שלנו להטעות אותנו, ישנם רבדים עמוקים יותר... עולם הרוח הוא בלתי נראה ואינסופי , אך משפיע על עולמינו הרבה יותר...
אני מאחלת שנתחבר לנשמתנו, נתחיל להפעיל מתוכנו את מה שאנחנו רוצים לראות בעולמינו , שנכיר בכוח שלנו ליצור מציאות ונתחיל ליישם את כל מה שלמדנו !!!
 
נכון מאוד כל מילה פנינה

 
למעלה