כדאי לצאת מהארון בפני מישהו שאני חושב שהוא הומו?

כדאי לצאת מהארון בפני מישהו שאני חושב שהוא הומו?

היי,

כבר הרבה זמן שאני מרגיש שאני נמשך יותר לגברים. ולפני כמה חודשים התחלתי לשים לב שיש מישהו שמתנהג קצת הומו וגם שכולם אומרים את זה כל הזמן...

אני מרגיש שאני אוהב אותו ואני חושב עליו הרבה והוא בסך הכל גם נורא נחמד, הוא גם מדבר איתי לפעמים ונראה שהוא קצת מתקרב אלי.
אני מאוד רוצה לשאול אותו אבל בכל פעם שאני מנסה אני לא מצליח להוציא את המילים מהפה ואני די נתקע...
חשבתי לשלוח לו הודעה, אבל אני מפחד שהוא יראה למישהו שזה הפחד הגדול ביותר שלי או יגיד שהוא לא מרגיש ככה כלפי ... אבל אני מרגיש שאני חייב להגיד לו את זה או שאני מתפוצץ.

מה לעשות???

אני ממש שונא מצבים כאלה

אולי שווה להזמין או7תו בהפסקה לקפה, לספר לו קצת על עצמך, שיספר גם קצת על עצמו. אפשר לשאול, אנחנו צעירים אם יש לו חבר או חברה, ככה בקלילות .

aשרון

New member
היי...

לפעמים אנחנו מתאהבים בבנאדם שאין לנו כל כך קשר איתו ולא מכירים אותו כל כך, ובונים לנו בראש פנטזיה לגביו, מה שמגביר את ההתאהבות שלנו בו. אני לא אומר שלא יכול להיות ביניכם משהו, אבל קח את הדברים בפורפורציות.

עכשיו: אני משער שאתם בני אותו גיל, אז תנסה להתידד איתו, להכיר אותו, אפשר ע"י פעילות חברתית משותפת. לבוא לבנאדם שאתה לא נמצא איתו כל כך בקשר ולהפיל עליו פצצה של "אני מאוהב בך" זה יכול להיות מאוד מרתיע, אפילו אם הוא גיי.

אני יודע שזה קשה לך עם כל הרגשות שמבעבעים בך, ואתה חייב להוציא אותם ולשחרר אותם, אבל קח את זה לאט לאט, נסה להכיר את הבחור וליצור איתו ידידות וחברות לפני שאתה מחליט לומר לו. ככה גם יהיה לך יותר קל לבוא אליו ממקום חברי ולא זר.

וברוך הבא לפורום

אשמח אם תבחר להישאר כאן ולהפוך למשתתף קבוע.

למעלה