כדאי לעדכן לפנתר?

כדאי לעדכן לפנתר?

אז ככה, יש לי איי מק ג'י 4 בן כמה חודשים שמריץ יגואר 10.2.8 בזמן האחרון, מז ההשקה בעצם, אני רואה הרבה תוכנות ואפשרויות שפועלות רק על פנתר. השאלה היא האם כדאי לי לרכוש את פנתר? אני ירגיש שינוי כלשהו במהירות העבודה? ומה עם כל ההעדפות והתוכנות שלי? תודה.

אני חושב שכן

למרות שכלפי חוץ השינוי לא גדול יש כמה הבדלים בפיינדר אבל לא הם החשובים אכן יש שיפור במהירות בעיקר למחשבים ישנים יותר יש שיפור בתמיכה בעברית וממשיכים לשפר כל הזמן היגואר נשאר ב10.2.8 ולא חושב שיהיה עוד עידכונים לגביו מצד שני עדיין מדובר בהוצאת סכום כסף לא קטן אנחנו כבר בערך חצי שנה מאז יציאת הפנתר אולי הגרסה הבאה כבר מתקרבת אלינו אבל אל תסמוך על המילה שלי עדיין לא שמענו ולו שמועה אחת על הבאה.

gonih

New member
פנתר ומחשבים ישנים

אלרונד, מה-זאת-אומרת שלפנתר יש "שיפור במהירות בעיקר למחשבים ישנים". אני עובד עם ג' 3 400 מה"צ ועם זכרון 384 מ"ב. היום אני עובד עם יגואר 10.2.8 ואני חושש לעבור לפנתר בגלל שאני חושב שפנתר "כבדה" על המחשב שלי. האם אני טועה?

אני לא יכול להגיד לך מניסיון אישי

שלי אבל הדיווחים בין משתמשי הG3 טוענים שהפנתר שיפרה ביצועים לאומת היגואר לפחות בפיינדר אבל אין חכם כבעל ניסיון פשוט אם יש לך מחיצה נפרדת פשוט תתקין אותה לשם ותראה איך היא עובדת לך

Big Mac

New member
אני יכול לומר לך מנסיון שיש שיפור

התקנתי את פנתר מספר פעמים על מחשבי ג'י 3 נייחים וניידים וביצועי המחשב אכן השתפרו פלאים. רק מה, כדאי לעשות זאת על מחשבים שלא חסכו בהם בראם (מומלץ לפחות חצי ג"ב).

gonih

New member
יש לי 384 מ"ב

כאמור, יש לי 384 מ"ב אני חושב שזה המקסימום למחשב שלי?!

bumpymus

New member
מספיק, רצוי יותר...

בעקרון מערכת הפעלה פנתר היא יותר קלילה מקודמיה, זה צריך להיות מספיק לדעתי

למעלה