כדאי לי...?

free soul

New member
כדאי לי...?../images/Emo160.gif

הייי ח'ברה, מה ניינות??
אני חןשבת לטוס לארצות הברית, לבד. וכמו שאתם יודעים. אני בכיסא גלגלים... המטרה שלי לנסוע לארצות הברית זה לבקר את הדודים שלי וגם לטייל שם. אך, אני בספק, אני לא יודעת אם אני אסתדר שם והכל.. מבחינת שדה התעופה שם.. (הוא ענק).. יש לי מזוודה לסחוב... מה אתם אומרים? כדאי לי? אני בחורה שמסדתדרת לבד, עצאית לחלוטין. אבל פה מדובר בארץ אחרת. בבקשה, דעתכם.

free soul

New member
ואיך בידיוק אסתדר...?

אפרוש כנפיים והתעופף יחד עם המזוודה והכיסא....?

ברק 188

New member
אני היתי שולך לך B52 אמרתי לך כבר

אין ,אין דבר העומד מפני הרצון חוץ ממשרד הבטחון אבל זה באמת לא שיך לענין שלך סעי לשלום יש סדור גם לאנשים במצבך, ובערב כשמשעמם לך טלפני לחברת הנסיעות והזמני כבר את כטיס הטיסה (לא לשכוח לעדכן אותם על המגבליות שלך)הם אמורים לפתור לך את הקשיים שבטיסה.

smile2life

New member
יש סידור כזה לכסארות גלגלים

בשדות התעופה לא של ישראל - שם המודעות לצרכיהם של מרותקים לכסאות גלגלים רבה יותר... תתייעצי עם סוכנ\ת הנסיעות שלך..... אני לא ממליץ לך לפספב חוויה כזו. אני טסתי לבד לקנדה חצי שנה אחרי שהשתחחרתי מבית לווינשטיין... אמנם לא הייתי מרותק לכסא גלגלים אבל בהחלט בקושי הלכתי.

עומר י

New member
נסיעה לחו"ל לבד

היה מאיה, אני משותק קוודופלג וטיילתי בארה"ב 3 חודשים לבד כמעט לפני כעשר שנים, אמנם הייתי אז צעיר יותר, אך אז אפילו ארה"ב הייתה פחות נגישה, זה אפשרי מאחר וכל חור הוא נגיש. ביחס למזוודות בשדה וכדומה - עקרונית כל נכה זכאי לליווי צמוד בשדה על ידי דייל/ת קרקע על ידי החברה, בארה"ב ניתן לשכור סבל (פורטר) אשר יקח את הדברים מן המסוע למונית או לרכב השכור, כל החברות בארה"ב משכירות רכבים מותאמים (עדיף בהודעה מראש). כל המוטלים (99%) מותאמים לנכים, כל האתרים והפרקים מותאמים (99.9%). נכים פטורים ברוב המקומות מהמתנה בתורים ונים כיום לקבל ממשרד התחבורה תו נכה בינלאומי לנסיעה לחו"ל. שתהיה לך נסיעה טובה.

עומר י

New member
אגב תיכנסי לאתר למטייל

יש שם סיפורים של נכים שנסעו לחו"ל לבד לכל מיני מקומות ומה הם עשו וכיצד, ממש מעניין ומראה כי הכל אפשרי. לא לפספס כי מניסיוני זו חוויה (נסיעה לבד) בונה וממלאת באושר. אם תרצי עזרה מעבר את יכולה לאתר טלפון שלי באתר שלי.

עזורא

New member
כדאי לך ועוד איך!../images/Emo50.gif../images/Emo50.gif

כן למה לא סעי ותהני. אין צורך בסחיבת מזוודה הכי טוב תיק קטן עם לבנים לשעת חרום והעיקר מצלמה .ומצלמת וידיאו מומלץ ביותר. אני לא נכה על כסא גלגלים אבל ראיתי בכל מקום נגישות לכיסאות. ומי שחונה בחנית נכים אוכל אותה בגדול גובה הקנס יכול להגיע למאות דולרים... שם בארה"ב כמובן שתיקני בגדים וכו' .לכן המלצתי לא לסחוב מהארץ כלום. ופה מדבר מישהו בעל ניסיון...בי עזרא

למעלה