כדאי לחתוך?

Nirwood

New member
כדאי לחתוך?

הכרתי בחורה לפני שבועיים בערך, עד היום בעיקר התכתבנו בפייסבוק \ וואטסאפ.

והיום ערכנו שיחת טלפון, והיא הייתה, גרועה...

מאוד.

מסוג השיחות טלפון האלה שאתה כל שניה חושב על נושא מסויים כדי שלא יהיה שקט מביך.

לא הייתה שום זרימה בטלפון, ולמעשה זה היה נראה כאילו שנינו ניסינו לסיים אותה בנימוס.

איכשהוא זה נמשך 20 ומשהו דקות, ואז היא אמרה שהיא צריכה לנתק כי היא נכנסת לאיזור בלי קליטה.

*כל ההיכרות שלי עם אותה בחורה היא טיפה מוזרה, מכיוון שמספר ימים לאחר שהתחלנו להתכתב נאלצתי לנסוע לנסיעת עבודה ארוכה של 3 שבועות, ולכן כבר אז הבהרתי לה שלא נוכל להיפגש עד שאני אשוב.

בכל אופן, מה אתם אומרים?

נ.ב

נושא שקצת הפריע לי בשיחה שלנו, זה שוחחנו על עניין התארים (היא עוד מעט מסיימת תואר ראשון ברפואה, ואני בלי תואר - עצמאי בעל עסק), היא כל הזמן ניסתה להדגיש שתואר זה דבר סופר חשוב, לפי מה שראיתי - כל המשפחה שלה גם אקדמאית.

בקיצור, אני שונא את זה, אבל נראה לי שאני פשוט לא אצור עימה קשר, ואם היא תנסה ליצור איתי קשר, אז אני פשוט אבהיר לה שאני לא חושב שאנחנו מתאימים.

שלום

אם אתה מחבב אותה וחושב שהיא נחמדה, היה אתה, תן לה מלים טובות וכנות ומעשים טובים וכנים ותיהנה מזה בלי לפתח ציפיות.

רואה 6 6

New member
אני הייתי ממליצה על הודעת פייס/וואצאפ אישית

בנוגע לכך שאינך רואה התאמה ביניכם.זה מספיק לגמרי ומשאיר אותך "גבר",שלא נעלם תוך שניה אם משהו לא הולך.
אבל ...למה להיבהל כלכך משיחה לא משו? כלומר,אני מבינה אותך לגמרי,זה לא זורם וגם קצת נבהלת שמא היא תתנשא עליך עם התואר שלה,היא והמשפחה האקדמאית שלה...
אבל אולי גם היא יושבת עם עצמה וחושבת,"פיי,קצת הגזמתי" ואולי שניכם הייתם מתוחים באופן יוצא דופן. אם היה נחמד קודם לקשקש בכתב אז אל תברח מיד. נסה לבדוק מה יקרה בשיחה השניה ואם ימשיך ליהיות מביך ומעיק אז אפשר להסיק בדיוק שזה לא זה אבל אני חשה ממה שאתה כותב שמשהו התפספס יותר ממה שלא מתאים.

לא צריך בכוח

אני מאמינה שאתה לא צריך לרדוף אחריה. אולי לשלוח הודעה ולראות איך היא תגיב.
אם היא לא יוצרת קשר, כנראה שהיא מרגישה כמוך, שזה לא זרם לה מספיק.
לגבי תארים- לרוב אנשים מחפשים את הדומים להם. ואם לך אין תואר ולה יש תואר שלישי כמעט, זה יוצר איזשהו חוסר איזון.
לא אומרת שזה בהכרח לא יכול לעבוד אבל, ומה שאני חושבת זה שעדיף תמיד לתת צ'אנס. נניח סבתא שלי שהייתה סופר אינטליגנטית לא למדה בגלל שהנאצים בתקופת השואה מנעו מיהודים ללמוד ולא משום שלא רצתה. ללמוד בימינו אפשר תמיד אם תרצה. ואם לא, אתה לא חייב להרגיש פחות ערך בגלל זה. הצלחה לא נמדדת רק במספר התארים.
נסיבות החיים שלך היו שונות, ואני בטוחה שאתה יכול למצוא אשה אחרת עם או בלי תואר, שתראה את המעלות שלך.

DogsPCI

New member

Nirwood

New member
עניין התארים הוא מגוחך בעיני...

זה מצחיק שאנשים "נמדדים" לפי התארים שהם עשו או לא עשו.

אם הכסף הוא מדד להצלחה בחיים (לפחות מבחינה תעסוקתית) אז אני יותר ממבסוט ממנת חלקי.

*לעניות דעתי - אותה בחורה פשוט גדלה במשפחה אקדמאית בכל חייה, וכנראה שההורים שלה הרגילו אותה לחשוב שרק תואר יסדר לה את החיים, ושהיא חייבת למצוא בן זוג אקדמאי.

אז שיהיה לה בהצלחה, בניגוד לחלק מהעצות שקיבלתי כאן - אני לא מתכוון לנסות ליצור איתה קשר, אם היא תפנה אליי, אז אני פשוט אסביר לה את המצב.

-אני כן שמח במידה מסויימת שזה קרה עכשיו, ולא במהלך\אחרי הדייט.

מסכימה איתך.

אני באה ממשפחה אקדמאית וגדלתי לכך שתארים הם חשובים אבל אישית לי אין תואר ראשון ואני גם לעולם לא מקטלגת אחרים לפי התארים שלהם, אז זה לא בהכרח מהמשפחה אלא יותר ראייה נכונה והגדרה נכונה של מה חשוב. מסכימה איתך שאם כך היא רואה את הדברים אז כנראה אתם לא מתאימים אבל לא ברור לי למה אתה ממתין שהיא תיצור קשר רק על מנת לומר לה שאתה לא מעוניין .

גם בעיני אבל רק אם היתה התכתבות רצינית

אם זו התכתבות שטחית שעברה מהר לטלפון וברור שזה לא זה, לא חייב לדעתי.

Nirwood

New member
כי אני לא חושב שזה פייר עבורה...

בעיקרון היא כבר שבועיים מתכתבת איתי מתוך ציפיה שהקשר ביננו יבנה עד השלב שאני אחזור מהעבודה.

אני לא רוצה להיות מניאק, וכבר לחתוך הכל אחרי שיחה אחת.

לי באופן אישי נוח המצב הנוכחי (שזה לא פה ולא שם), זה לא כזה קריטי עבורי לעשות סגירת מעגל, כי באמת עדיין שום דבר לא קרה ביננו.

כמובן שאם היא תפנה אליי, אני אגיב מיד.

*אני חושב שמלכתחילה זו הייתה שגיאה להיכנס להתכתבות הזאת, הייתי צריך לדעת שזה יכול לקרות.

מה זה משנה אם היא תיצור קשר, ממילא תגיד לה שזה לא זה.

אתה כאילו רוצה שהיא זו שתגיד שזה לא מתאים ואז לא תצא "הרע" בעניין?

נשמע מיותר קצת, קורה לפעמים שלא מתאימים, שיחת טלפון היא דרך אגב לא סממן, יש הרבה אנשים שמתרגשים או לא מרגישים בנוח ולכן הרבה

פעמים השיחה לא זורמת, ועם הזמן מרגישים יותר בנוח והכל משתנה, כך שזה די שכיח, המון אנשים לא "עצמם" בשיחות ראשוניות כמו שלא בדייטים

ראשונים. אבל במקרה זה דברים נוספים מעידים שלעתך זה לא זה, אז בסדר... לא קריטי עד כדי כך.

יכול להיות שהיא מחכה מהצד השני

לא מבינה את זה..

אם שיחה אחת לא הלכה טוב
אז ישר לשלול?
&nbsp
אולי היא היתה ביישנית.
לדעתי הייתם נפגשים לדייט אחר ורואים האם יש כימיה.
וזה ממש לא קשור לכמה זמן אתה נסעת לענייני העבודה
&nbsp
בעולם הפו'פ
אף אחד לא חייב לחכות לצד השני, כל עוד לא היו כמה דייטים וכבר קבעתם שאתם זוג.
בזמן הזה היא מן הסתם יכולה לצאת עם גברים אחרים-כי היא חופשיה.
&nbsp
&nbsp
תואר חשוב לה
ולמשפחתה
השאלה היא האם האגו שלך יכול לחיות עם אקדמאית
האם תרגיש יותר ''זניח''\''נחות'' לעומתה?
&nbsp
יש המון זוגות ללא תואר שיוצאים עם בעלי התארים.
זה הכל עניין של להפחית את האגו-של שני הצדדים ולכבד את הפרנסה של שני הצדדים.
&nbsp
כסף זה בהחלט מדד להצלחה
וגם בימנו תארים זה מדד להצלחה. -למשל תואר דוקטור אמר משהו על האדם שישב ולמד.
&nbsp
אם אתה ''שונא'' נשות תארים ,אז אל תצאי איתן..
&nbsp
בהצלחה!

קרה לי בעבר, זה בסדר גמור

אם היתה בכל זאת התכתבות ארוכה כדאי לשלוח הודעה כמו שהמליצו ולעבור הלאה.

למעלה