כדאי להכנס

כדאי להכנס

האתר רוטר מציג הודעות של חדשות על צג הביפר והסלולרי קישור ל אתר:http://rotter.net/sms/

אפינגר ידידי

רוטר מוציאים הודעות רק לפלאפונים, לא לביפרים. שלח לי לפרטי את מס´ המנוי שלך. אני אשתדל לשלוח לך הודעות חשובות, כפי שאני מקבל אותם לביפר שלי. בהצלחה Kיציק

איציק78

New member
מעוניין לקנות ביפר

כל מי שיודע על ביפר אני מוכן לקנות אותו במחיר מוזל איציק 052952226 תודה רבה מראש איציק

מתנדב

New member
אפיגר.......

הבנתי מהפורום השני שהנך כותב, שהנך מתנדב גם בזק"א, ואי לכך אתה מקבל גם הודעות בביפר מזק"א כמו כל המתנדבים, ותאמין לי שהביפר של זק"א, גם כך מעדכן אותנו את כל ההודעות החשובות ופחות החשובות, כולל עידכונים ממד"א שאנו מקבלים בביפר, ודרך אגב עברתי על האתר של רוטר אתמול, וההודעות שהוא מציע לביפר או לטלפונים, אין בזה יותר הודעות ממה שאנו בזק"א מקבלים, ואנו מקבלים אפילו יותר, ואין הודעה אחת שקוראת ואנו לא מעודכנים על זה בזמן אמת, כך שעדיף להסתפק רק בזה.

אבל הוא לא רוצה להסתפק רק בזה

הוא רוצה עוד ומגיע לו עוד לך תדע אולי באיתורית השניה מקבליחם יותר ממך

בקשר להודעות באיתוריות אני מציעה ש

שכדאי שמי שיש לו איתורית של זקא או כל חברה אחרת יכתוב את ההודעות בקצרה בפורום נפרד שאני אפתח בחינם וככה מי שיש לו זמן ישר יקליד את זה כהודעה נוספת בפורום ובקצרה וכולנו נוכל להנות ולקרוא את ההודעות שיהיו שם מה דעתכם ? איציק לוי מתנדב ? וכולם ?

מתנדב

New member
מקלדתיפה, הרעיון הוא מעולה....

אך צר לי להגיד לך, שרוב ההודעות שאנו מקבלים, לא ניתן להעבירם. אם היה אישור להעבירם, היית צודקת שבגינו היה כדאי לפתוח פורום מיוחד בשביל זה.

קרבינוש

New member
אל תמציא דברים יש אישור לכולם לדעת

תראה מה עושים ברוטר שמה הוא גובה כסף על ההודעות שמתקבלות ושולח אותם לכל המנויים בלי לתרץ "שאין אישור" אולי אתה צודק שאין אישור לכל אחד להחזיק איתורית ולקבל בה את ההודעות האלה אבל לקרוא ולספר לאחרים יש אישור בגדול וגם הפורום יכול להיות אנונימי ולא ידעו מי כתב את ההודעות כי יש פורומים שלא שומרים מספרי איי פי (אם אתה יודע מה זה)

מתנדב

New member
נבדוק את הנושא......

אם זה יהיה אפשרי, אשתדל להכניס כמה הודעות מהביפר...

שלום30

New member
גם אני תומך ברעיון שלה

זה עלול להיות מעניין לראות כל כמה דקות הודעה חדשה ומידע און ליין

קרבינוש

New member
בגלל שהיא בחורה אתה תומך בה ???

מתי תתמכו בי כספית או במתנות וטובות הנאה ??? ? ? ?

חברים יקרים שמעו דקה תרעיון שלי

מקלידיפה --------- אחלה רעיון מעולה להקים פורום שכזה אבללללל קחו בחשבון תמידע שאתם מעבירים בפורום אני לא ניכנס לפרטים כי יש חלק קצת בטחוני כו מבצעים שעושים כל מני דברים אסורים המשך יום נעים רועי

קרבינוש

New member
מי אמר שיש באיתורית מידע בטחוני?

רועי יא רועי מה עשית או מה עשו לך בחיים שככה אתה חושב ומתנהג ? ספר לנו שתף אותנו בבעיה שקרת לך אתה לא תוכל להכחיש שאתה מפוחד מידי מכל מה שקשור לנשק ובטחון דבר אחי ואנחנו נעזור לך להשלים את המטרה שלך הסבכת אי פעם בבעיה שקשורה לנשק או לבטחון? אני מוכר 2 מרגמות בזיל הזול כל רגימה שווה טעימה

חחחחחחח בתאבון אחי

עזוב אני מעדיף לא להגיד פה בפורום שלח לי מסר לאישי רועי

אפיגר

New member
תשובות

למתנדב: המלחמה בעניין של הביפרים ורוטר, מי מקבל את הידיעה ראשון? אנחנו "עם" בלחץ אנחנו רוצים לדעת שעוד לפני שהבן אדם מת שהוא ימות ל"ע, ומנסיון רוטר מקדים לפעמים את זק"א, ה"קול מהשטח" מפגר מאוד, ולא מביא את כל הידיעות והעידכונים. ויש לי עוד ביפר של חב´ אחרת שהיא מעדכנת כל מה שזק"א ארצי מעדכן, והקול מהשטח, במס´ דקות העיקר הידיעות שלהם הם על הנעשה בציבור החרדי+תאונות דרכים+פיגועים ובשביל לקבל את הביפר הזה צריך לפנות לחב´ "שידורית". נכון להיום האנשים של זק"א צריכים יותר לשמור על צינזור על מה שמגיעה בביפר, משום שמגיעה לדוגמא: הודעה על מב"ט של אישה צעירה שנפטרה ממחלת הנפילה לא כל הציבור החרדי צריך לדעת מיזה, הדבר הזה גורם עוול למשפחה, (ראיתם הודעה לדוגמא שלא נוכל לפרסם בפורום) שלום לכם,ונשמע בשורות טובות.אפינגר

למעלה