כבר שנה
.

רעוּת

New member
כבר שנה ../images/Emo16.gif.

(השלימו את המשפט לפי השיר המתאים). רמז: זה השם שלי
אזכרה רשמית מחר ב-18:00 בהר הרצל, מוקירי זכרה מוזמנים
. תרגישו חופשי להעלות זכרונות, אסוציאציות חופשיות, או פוסט טראומות. גם סתם להדליק
זה בסדר. כל אחד ומה שנראה לו לנכון ביום קשה זה

rfranko

New member
מה כבר עברה שנה???

שיו כל כך מהר היה גדול ענק אלוהי נשגב כל דבר אחר (למשל עוד שבועיים) לא יגיע לקרסוליים של כמה היה מדהים וגם ההופעה היתה טובה

rfranko

New member
תקשיבי, זה היה יום מדהים ../images/Emo99.gif

כבר הייתי בהופעות שלה, אבל יום כזה מדהים לא היה ואני בעיקר מדברת על ה M&G האנרגיות שהצלחנו לייצר שם הפכו את כל המפגש הזה למדהים ונדיר, ואפשר להיות צינים מפה עד רעננה אבל זה לא ישנה את העובדה שזה ה M&G הכי טוב שיהיה לה היינו יחד ודאגנו אחד לשני ולא אחד על חשבון השני מה שקורה בד"כ בסיטואציות כאלה והצלחנו ליצר גל של אה נקרא לזה אנרגיה מטורפת, שלא היתה לה ברירה אלא להיסחף איתנו, פאקינג שעה וחצי + של מפגש. מגיע לנו שאפו + איזה מחיאת כף סמלית

רעוּת

New member
כי נגמר ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

וכי אני לא הולכת לראות את טורי בשבוע הבא. או לעולם. כי אני אכשל בבחינות ואמות.

avivs

New member
../images/Emo16.gif

כבר עברה שנה? טוב, זה באמת מרגיש כאילו עבר זמן רב. אני לא מאמין שרק לפני שנה ישבתי מול טורי, שמעתי אותה קורעת את הבמה ומספקת לנו את ההופעה המושלמת. לפני שנה היא חתמה לי על אלבום והצטלמה איתי. לפני שנה הזענו בשמש כמו חמורים בציפיה לראות אותה יוצאת מהמתחם בשביל לדבר איתנו. אח, איזה יום מושלם זה היה. רק לפני כמה ימים האזנתי לאחד האלבומים שלה ונשטפתי זכרונות. כזו הופעה מדהימה. אני מחכה בציפיה לדי וי די של ההופעה, ומקווה שבצ'אט איתה נוכל לשמוע כמה פרטים נוספים על תאריך היציאה. עברה שנה? לעזאזל.

behappy

New member
אבל למה הר הרצל, מקסימום אמפי רעננה ../images/Emo10.gif

חחח מכל הזכרונות של היום הזה פתאום נזכרתי בכפכפים שטורי נעלה במיץ אנד גריץ
הו, היה כזה שווה. מה אני עושה פה אמג הפסדתי 2 דקות עבודה:| הבוסית הוורקוהולית תתלה אותי במגדלי הבורסה למען יראו וייראו
ביי

רעוּת

New member
באמפי רעננה לא יעשו מטח כבוד לזכרה ../images/Emo16.gif

סתם נו, במקרה יצא שהיום היתה אזכרה כללית בהר הרצל, אז עשיתי את הקישור המורבידי
.

לכו לעזאזל../images/Emo7.gif

עייפתי כבר מלהגיד את זה לכם כ"כ הרבה פעמים בהקשר הזה הה ה .
(בשבילי,שנבצר ממני להיות שם) ,The world can be so cruel ..I don't know why
(אחרון)

ידעתי שמשהו לא מסתדר לי בתאריך של היום...

כשכתבתי אותו על ההרצאות.... ועכשיו אני גם מבינה למה ! לא מאמינה שעברה כבר שנה מאז...הייתי בהיי מטורף במשך ימים. ואז הכל נגמר
תוחזר טורי לאלתר

רעוּת

New member
זה מה שלא הסתדר לך כשכתבת אותו?!

אולי זה לא הסתדר לך כי עכשיו סוף יולי ואת עדיין בהרצאות??? זה מעוות כמעט באותה מידה של יום השנה לטורי
. היינו אמורים להיות בים
. עד מתי סמסטר ב'
.

Gremshnit

New member
לא הייתי בהופעה...|בוכה|

אבל האמת שאז לא הכרתי אותה, אז אסלח לעצמי~

noosh

New member
../images/Emo16.gif

הכל בגלל טורי. טוב, לא הכל, אבל אפשר להאשים אותה בקוצר הנשימה הכבד ממנו סבלתי. וגם בדכאון פוסט-הופעה שהיה לי (ולעוד הרבה פה), ובעוד דברים אחרים שתמיד כיףף להאשים מישהו בהם. האמת שהיום עצמו היה מדהים. מדהים ברמות שאין לתאר בכלל, אני עדיין חושבת שהוא היה מדהים וההופעה הייתה מדהימה, והיה שווה את כל האנשים שהכרתי בזכותה ובזכות הפורום, כל ההתלהבות וההתרגשות והשמחה. זה גם שווה את זה שיש לי נעל פוינט עם חתימה שלה וציטוט מ-IIEEE תלויה על הקיר, ויש לי תמונה איתה וזכרון לא פחות חד, שלה ושל ההופעה שלה והשירים והאנשים שהיו איתי והעובדה שהייתי שם, וזה היה מרגש ולא משנה כמה אנחנו צינים עכשיו לגביה או איזו ביקורת יש לנו עליה ועל המוזיקה שלה או הפאות או וואטאבר,, אני די בטוחה שהרוב המכריע כאן התרגש וחווה די הרבה כשהיא שרה שם שירים שמתקשרים לדברים כלכך אישיים בחיים של כל אחד בקהל. וכאן אפשר למצוא קישורים לדיונים שונים שעלו פה אחרי ההופעה: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/Links/Default.aspx?ForumId=1305&cId=13642. היה כיף, בהחלט. (לפני שנה היה הדרן עכשיו וחתכנו עם ג'ופיטר
).

רעוּת

New member
אמן תשארי לבד לנצח ../images/Emo46.gif

ושתמותי בעינויים
. עכשיו בערך נגמר, ובכינו. כאילו, לא אני, אני לא בוכה אף פעם
אבל את ושכמותך.

למעלה