כבר שנה חלפה לה

mich78

New member
כבר שנה חלפה לה

מי היה מאמין מחר תהיה שנה ליום ששינה את חיי שנה ליום שבו הפכתי להיות אמא ואת הפכת להיות סבתא בפעם הראשונה, ביקשת וקיבלת להיות נוכחת בלידה, רק חבל שלא ביקשת ולא נכחת כל השנה
את הביקורים שלך אפשר לספור על יד אחת, וגם כאשר כבר היו ביקורים (מצדך או מצידנו) היתה הרגשה שכולם מחכים שהם רק יסתיימו
. שיצאתי מהבית חשבתי שמשהו ישתנה, שהתחתנתי הייתי בטוחה שעכשיו נצליח לגשר על פערים ולפתח מערכת יחסים, כשהקטנה נולדה עברו כמה חודשים עד שהבנתי שהפערים רק הולכים וגדלים, אי אפשר לשנות אדם שלא רוצה להשתנות. לצערי אחרי ניסיונות רבים הגעתי להבנה שאין ברירה וצריך להרפות, אי אפשר ואני גם לא מוכנה להלחם ולשמר את הקשר בשביל שתינו,, אז אולי אני הפסדתי אמא (שלא ממש הורגשה כל חיי) ואולי זה "בדם שלי להיות מנותקת" (לדבריך בשיחה האחרונה), אבל את הפסדת נכדה מדהימה ומקסימה שלא מכירה אותך בכלל

שמחה ועצב באותה הודעה

עצב על הניתוק ושמחה על ההצלחה שלך ועל היכולת שלך לבנות לעצמך משפחה חדשה.

pf26

New member
דבר ראשון - מזל טוב ../images/Emo24.gif

אמא שלך מפסידה נכדה מקסימה, אבל היא בנאדם בוגר שאמור לעשות את ההחלטות שלו עבור עצמו. לך יש אחריות גדולה כלפי הבת שלך ואל תתני למניפולציות של אימך להעיב על שמחתך ביום ההולדת של הבת. נכון, כואב שההורים שלנו לא נמצאים בשבילנו במצבים של שמחה ועצב, אבל לעיתים עדיף לשלם מחיר של ניתוק, על פני מניפולציות וכאב לב גדול ומתמשך. נשקי את הקטנטונת המון וחשבי על המשפחה החדשה שאת בונה. אני משוכנעת שאצלך יהיה אחרת ושאין בעולם "גֵנים של התנתקות", בטח שלא אצלך.

תתמקדי במשפחתך היפה ובבתך הקטנה

אל תתני לכלום להפריע לך, נכון זה כואב,אבל הכאב לא יעזור לך, תנסי לשכוח מדברים שליליים ולהתמקד בחיובי. יום הולדת שמח לילדה

למעלה