כבר שכחתי...

Woogyman

New member
כבר שכחתי...

כמה גאונית הייתה סצינת החלום של פייפר וליאו בסוף של "פרגמטיות חייתית". הסצינה הזאת גרמה לי להבין שאני אוהב את הזוג הזה. לכל הלא מעודכנים שלא ראו את העונה השניה - חג האהבה, פייפר במועדון עם דן. היא מקבלת את הכרטיס ברכה שליאו שלח לה, שהוא אומר בו שהוא לא הולך לוותר עליה ויאדה יאדה יאדה. ליאו נכנס, הם מסתכלים אחד על השני. פתאום הם מתחילים לרוץ אחד לשניה, מעיפים את כל האנשים מהדרך ומתנשקים. אחרי שניה רואים אותם שוב מסתכלים אחד על השני ומבינים שהכל היה חלום. פייפר עוזבת עם דן את המועדון לארוחה רומנטית. *דמעה*

Ophel McNeil

New member
../images/Emo45.gif

אני חושבת שכבר ממזמן הסכמנו שחצי מקטעי השיא של הסדרה שייכים לזוג המדהים הזה....
*נמסה* (אוהבי קול ופיבי - ארצה!
אין לי כוח להתווכח אתכם מחדש כל הודעה שלי....).

Hugo Oneil

New member
אתה כול כך צודק!!!!!!!!!!

זה היה ממש מרגש, אני כול כך אהבתי את פנטזיה (לא חלום), שראיתי אותה כמה פעמיים
רציתי לכתוב על זה בביקורת שלי על עונה שנייה אבל שחכתי!!!!! זה היה פנטזיה הכי יפה!

Woogyman

New member
משהו מצחיק ששמעתי בספיישל

של מאחורי הקלעים ומשום מה לא שמתי לב אליו לפני זה. בריאן מדבר שם, אז אליסה צוחקת עליו שתמיד הוא מקבל את הטקסט הכי קשה לזכור כי הוא מסביר את השדים של השבוע. הוא גם מספר על הרגע שהקהל גילה שיש לו כוחות בעונה הראשונה, הוא אומר שהוא פחד כי הוא יודע שבסדרה, כל דמות עם כוחות שהיא לא האחיות בדרך כלל מתה. הוא אומר שביום שהוא הגיע לצלם את הסצינות עם האפקטים הקסומים הוא היה לחוץ כל הזמן עד שהסבירו לו שהדמות שלו היא דמות טובה ולא רעה. חח. אני מתחיל לחבב אותו (זה יסתדר עם שנאת לבי לדן).

Ophel McNeil

New member
גם אני קראתי את הראיון,

והוא באמת נשמע חמוד, אבל יש לו בעיה - הוא יותר מדי אמריקאי! בכלל, כל הראיון, כל השחקנים, כל הזמן אמרו "like" ,"body", "so" - חשבתי שאני הולכת למות! אגב, למה אתה שונא את דן?

Woogyman

New member
כי הוא פשוט משעמם

לא הכניסו שום פלפל לדמות שלו. כל כך קיוויתי שבסוף יתברר שהוא וג´ני שדים, וגם זה לא היה.

Ophel McNeil

New member
תראה,

בואו נודה בזה, הבעיה העיקרית אצל דן היא שלא היה לו קיום בפני עצמו. כל המטרה שלו הייתה בעצם לסבך את היחסים של ליאו ופייפר, וזאת בעיה. ובכל זאת, מדובר בדמות חיננית ונחמדה ("כן, דן, צדקת - אני נקרופילית!" "התגעגעת אלי?" "לא." "באמת?"), שהוסיפה המון לעונה השניה. וגם ג´ני הייתה מותק...
(חוץ מב1X06. איזה קרציה היא הייתה שם!).

למעלה