כבר שבוע שלם שטוב!

כבר שבוע שלם שטוב!

הוא קם, עוזר עם הילדים, אפשר לשוחח איתו, אפשר לשמוח, לצחוק. אפשר לדבר איתו על נושאים והוא לא שקוע רק בפחדים ובחרדות שלו. עכשיו, יומיים הוא בלי הקלונקס, שכח בבית הוריו. אני מקוה שזה לא ישפיע. היום הוא התלונן על זה אז אמרתי לו שרכישת התרופות באחריותו, אז תוך 1/2 שעה הוא יצא לקנות....

ד קובי

New member
איזה יופי לשמוע ../images/Emo24.gif

מאחל שעוד תדעו ימים טובים ורבים כמו השבוע הזה

פתח לתיקוה זה משפיע וחצי

אי לקיחת קלונקס משפיעה יותר קולנקס זה סוג של תרופה שלא מפסיקים אותה במכה אחת פתח לתיקוהמישתמע מהכתוב שלך לאורך כול הדרך שאת משחקתאיתו מישחקי כוח ככה על כול פנים ניראיםלי פני הדברים יש לך קושי להבין שאין להם יכולתלקחת אחריות זה משהו ל א שהם לא רוצים אלה לא מסוגלים היתי מציעה לך להיתרכך קצת לפעמים שיכחה שלהם היא בכונה לאי רצון לקחת תרופה את יודעת מה אולי זה ישמע חוצפני מיצידי ואולי תיכעסי אבל האחריות על התרופות היא כולה שלך את זאות שאמורה לדאוג שהיו תרופות שלא ישכחו בכול מקום שהוא שהוא יקח את התרופות שלו בזמן קבליטיפ קטן אי לקיחתתרופות גורמת לירידה אצל החולים לקיחת תרופות בזמן ויום יוםרק יגרום לבעל שלך להיות מאוזן ולהרגיש טוב

sarit743

New member
מצטרפת לברכות של קובי

ולחששות של בשבושונית. אני חושבת שעליך להתייחס אליו לפחות בענין התרופות כאל ילד ולעזור לו לקנות או להזכיר לו לקנות אותם או לפחות לבדוק שיש מספיק כ ל ה ז מ ן. מאחלת לך עוד הרבה שבועות טובים .

אני אכן קשוחה ../images/Emo196.gif

וזה אולי מה שעוזר לי לשרוד. בשבושונית מנסה פעם אחרי פעם להגיד לי שאני אחראית. אז ככה: אני אחראית על: כביסה
, אוכל: מלאי, קניה ובישול
, עמידה בזמנים
, הכנת שיעורי בית
, כל ענייני הכספים
: פרנסה, הוצאות והכנסות, תשלומים, עמידה במשכנתא, ההעשרה לילדים
, שעות הפנאי
, שעות היום
ושעות הלילה
. שכחתי משהו?
(
דיוקן עצמי: אני עם 8 ידיים) הוא אחראי על זריקת אשפה
, גיהוץ
ועל כל מה שקשור להגיינה שלו ולתרופות שלו
. לפעמים הוא עוזר עם הילדים, לוקח/מביא
. סך הכל, יש לו אינטרס לתפקד ואין לו ברירה אלא... לתפקד
מי שבוחר להקים משפחה צריך לקחת כמה דברים בחשבון. בין היתר זה שהוא בתפקיד האבא ומישהו אחר בתפקיד הילדים. פעם אכן הייתי רצה, דואגת למרשמים, קונה, סופרת מלאי וכו' וכו', ואז הוא נהיה תלותי, וגם היה בא בטענות...
אמא שלו כזאת, כל היום מרחפת מעל ה"ילדים" שלה, לא משתחררת מחבל הטבור
, ולכן 4 "ילדים" כולם מעל גיל 25 ואף אחד לא מפרנס את עצמו!!!!!!!
לגבי ההשפעות של הקלונקס, זו היתה שאלה רטורית. אני למודת נסיון בתחום. וכמו שאמרתי, יום וחצי הוא התחיל להרגיש את התוצאות ואץ רץ לדאוג לעצמו. אין כמו האצלת סמכויות!
מכיון שאני הבחורה שהוא החליט לשאת לאשה אין לו ברירה אחרת. אם לא מתאים לו, מצידי שילך. אבל היום אנחנו בעניין אופטמיות, אז בואו נעזוב את זה עכשיו בצד.
ביי!

sarit743

New member
העיקר שיהיה לך קצת שקט

מה שעובד אצלך ועבורך ושיהיה רק טוב. אני באמת מקווה שטוב לך. אני גם קשוחה וכל מה שאת עושה גם אני עושה, אני חד הורית... כבר אמרתי ?

זריחה 2

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo57.gif../images/Emo20.gif../images/Emo57.gif../images/Emo20.gif רק טוב...

hydrophonic

New member
הוא

אומנם חולה אבל הוא גם בעל ואב והוא חייב לקחת אחריות ומשימות לביצוע הוא חייב לעזור לך וטוב שאת מקפידה על כך

למעלה