כבר שבוע עבר וכבר

כבר שבוע עבר וכבר

שבוע שהמח מתהפך לי בקופסה העקומה שלו. רוצה להתקשר אליו ומתגעגעת. אבל יודעת השקשר היה חלקי ולא הכי טוב שבעולם. עירוב של טוב ורע. לא מילא את כל הצרכים והרצונות אבל כמהה לחזור לשם. זה כבר תקופה לא קצרה שאני לבד. והלבד הזה לעיתים מרגיש ריק. ורוצה אותו אולי מלית ברירה. ממקום של חסר. היו בו חלקים טובים. אם אנסה לדרג במדרג אז 60 אחוז. והשאר העיק ולעיתים גם הטריד. ובעודי כותבת אני כבר מנחשת את תשובותיכם...מדוע לחזור למשהו לא מלא...הרי זה פרק ב'... הרי כאן אנחנו לא צריכים להתפשר... אז להתקשר או לא????????? ואל תגידו שאני כבר יודעת את התשובה.....יתכן ויודעת אבל אולי יש הבטים שלא חשבתי עליהם לבד.......ולכו תדעו אולי כבר הוא בכלל במקום אחר כיוון שהחיים ממשיכים גם שאנחנו סתם נעצרים וחושבים...ואז בכלל לא יענה לפון ואז אתבאס

רות 2

New member
תתקשרי..!

בעצם ..לא! למה לא?...למה כן ...
........זה בשביל אוהב לא אוהב.. .
....זה בשביל כן או לא

בהורוסקופ

שלי כתבו השבוע: תעברו שינויים משמעותיים חיוניים. התהליך קשה אבל האמינו בעצמכם. אם את מזל שור, כמוני, אז הנה התשובה ואם את לא - בכל מקרה תאמיני בעצמך הרי (כמעט) אף אחד לא באמת מאמין באסטרולוגיה.... "מחר יהיה עוד טוב יותר וודאי בינתיים אפשר לרקוד ללא סיבה אפשר גם לשיר..."

אל תתקשרי

אם ככה את מרגישה תמנעי ממנו וממך את הכאב של אחר כך הכי בריא לסיים ומהר

לויודעת מה את יודעת

רק מה אני (הייתי עושה) מתקשרת! חותכת לכאן ולשם בהתאם לשיחה ו ל ג י ל ו י י ם ! שמה מאחורי הגב במידת הצורך ולא יכולה יותר להסתכל מעבר לכתף וזהו ודי.:))

ת'חרטתי..

אל תתקשרי.. מיותר .. חבל על האנרגיות... חבל על הזמן שלך... תבדקי טוב טוב לפניי שאת מחייגת אליו.... וגם אם טעית, תמיד את יכולה לחזור בך... לא קרה כלום :))) את במילא חלוקה בדעתך ולא שלמה ...

בעד לעשות מה שבא...

מרגיש לך צורך לשמוע אותו תתקשרי תשאלי לשלומו בלי ציפיות הקול קצת ירגיע אותך וכבר שחררת את הדחף רע לא יצא כבוד?... זה רק לחסרי ערך מה יגיד? שיגידו את מציאת את הצורך שברת משחק?... בולשיט אם שלך אז יהיה שלך אם ובלי משחק הכוחות וצפצפי על העולם תדאגי למה שיעשה לך טוב ושקט נו כבר ....צלצלת אוף איתך

אחלה של עיצה!!!

נתת לי אותה פעם - והיא שווה זהב! מאז זה המוטו שלי - אני עושה מה שיעשה לי טוב, בלי לדפוק חשבון של מה הצד השני יחשוב. אני חושבת רק שבמקרה הזה היא צריכה קודם להחליט מה היא רוצה. אם היא רק רוצה לשמוע את קולו ולדבר - שתעשה מה שבא לה. הסכנה היא שהוא עשוי לשאוב אותה שוב לקשר שהיא לא תהיה מאושרת בו. אז שתחליט אם היא יכולה לקבל אותו כמות שהוא - מה שהיה הוא שיהיה.... או להתאים את רמת הציפיות שלה למה שהוא מסוגל לתת לה. אם כן, אז שתתקשר. אם לא אז היא סתם מכניסה את עצמה למצב כואב שתוצאתו ברורה.

היי דוריתי - (בהקשר) תביני מתוקה...

אם נשאבה זה סימן שהיא טרם סיימה שם את התפקיד (עבודה עצמית) עליה לחוות עוד כדי להגיע להשלמה יתכן שישתנו שם גם דברים ויתעלו ויגשרו על הפערים לכי תדעי

תתקשרי, אל תתקשרי

תתקשרי , אל תתקשרי אפפפפפפפפפפפפפ
תני ת'טלפון שלו, אני כבר אתקשר וזהו

ozzz64

New member
את בדיוק בנקודה החלשה והקריטית .

אם תעברי אותה עכשיו תשכחי ממנו , זה מה שאת צריכה לדעתי .מכאן את רק יכולה להתרומם . בהצלחה .

למעלה