כבר ראיתם את זה?

חגו78

New member
כל הכבוד לה...

לא לנפנף את זה, לא לשמור את זה לעצמה אלא לשים את הדברים על השולחן (או מול המסך :))

camomile

New member
וואו, היא מדהימה.

בהקשר למשפט שהיא אמרה -
Do you think I don't know that? That your cruel words point out something I don't see?
בדיוק הייתה לי שיחה עם "חברה" אחרי שהיא אמרה משהו נוראי על אנשים שמנים, הייתי צריכה להבהיר לה שזה מספיק בשביל האדם שהוא יודע שהוא שמן, הוא לא צריך שאחרים יתקפו אותו על כך.

ולענייננו, איזו אשה מעוררת השראה.

עופר 123

New member
האמת שכן, אבל תמיד כיף לשמוע את הדברים שוב

היא בהחלט מעוררת השראה

http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=399&messageid=164753323

יונתן1970

New member
אני מוריד בפניה את הכובע -אבל....!

אני בכל זאת חייב לומר, ואני שמן (לרוב בגוף ותמיד בתודעה), שמי שכתב לה מעלה שאלה נכבדה. אני מניח שכולנו מבינים שעודף משקל טומן בחובו סכנות בריאותיות. אני גם בטוח שכולנו מבינים שיש מרכיב בעודף משקל שינתן לשלוט בו ולא הכל זה תורשה. ועכשיו נשאלת השאלה באיזו מידה הצגת אדם שמן מהווה דוגמא שלילית לילדים בהקשר של הרגלי אכילה. אני לא מביע כאן עמדה חד משמעית אלא מנסה לחדד שתי שאלות -
א) האם הצגת אדם שמן כדמות מרכזית עלולה לעודד חיקוי שלו אצל ילדים ע"י הזנחת הרגלי אכילה בריאים
ב) אם כן מה צריך להטות את הכף - הצגת מודלים "בריאים" לדור הצעיר או מניעת אפליה אנטישמנית

עופר 123

New member
גם במבחן המציאות וגם במחקר האקדמי...

אין דוגמה אחת למועדון "משמיני המחץ", שבו ילדים ובני נוער צופים יחדיו בטלוויזיה בדמויות שמנות ושואבים מהן השראה לשיטות מיוחדות להשמנה.

כל הנושא הזה של הילדים מחקים דמויות נערצות שמנות לא באמת קיים, כי ההשפעה האנטי-שמנית וההערצה החברתית לרזון משאירים כזה אפקט הרחק בעולם ההיפותטי.

חגו78

New member
כן אבל...

מהדברים שאני שמעתי אותה אומרת לא נשמע שהיא מעודדת השמנה אלא נותנת לגיטמציה לאנשים שמנים.
היא אומרת (אם אני זוכרת נכון :))- נכון אני כזו, אני יודעת, אני מבינה את ההשלכות ועדיין יש בי יותר מזה, מותר לי ואני יכולה לעמוד ולהגיש תוכנית טלוויזיה וכך גם לילדים, היא לא אומרת להם לכו תאכלו ותעלו במשקל אבל כשילד אחר בא להציק לכם תדעו שיש בכם עוד דברים.

למעלה