כבר פעם שנייה...

liron980

New member
כבר פעם שנייה...

שיש לחבר שלי אירוע במשפחה, וכבר פעם שנייה שהוא לא חושב להזמין אותי? מה הייתם חושבים במקומי? וזה לא שאנחנו יומיים ביחד , אלא כבר תשעה חודשים. אמרתי לו שזה פוגע בי. היום במקרה שעתיים לפני שהם היו מתוכננים לצאת הוא שואל אותי אם אני רוצה לבוא? אמרתי לו טוב שנזכרת לשאול, אבל כבר יש לי תוכניות אחרות. הוא תרץ בזה שהוא לא היה בטוח בכלל שהוא הולך... אבל כבר מתחילת השבוע הוא דיבר איתי שהוא הולך. התעצבנתי ואני עדיין עצבנית.. יותר נכון כועסת..

נו מה ?

הרווחת . הלוואי עליי לא ללכת לאירועים
כואב בכיס

liron980

New member
אז ככה

הוא ענה שהוא בעצמו לא חשב שהוא הולך והוא לא רצה להגיד לי לבוא עד שהוא לא יהיה סגור על זה. הדיבור היה בטונים רגילים לגמרי. אני בתגובה אמרתי לו שהיה עדיף לי שהוא יגיד שיש את הארוע ושהוא רוצה שאני אבוא איתו אבל לא בטוח שהוא ילך, זאת אומרת הייתי מעדיפה שלפחות הוא היה מציע ולא נזכר לרגע האחרון.

liron980

New member
תודה על העצה..

אבל יהיה לי קצת קשה ליישם אותה מיכוון שאני לא רגילה לדבר על דברים אחרי שהם עוברים.. כן הרגל די גרוע שלי.. מבחינתי מחרתיים אני שוכחת מכל הסיפור הזה, ולמה מחרתיים ולא מחר? כי מחר אני עושה לו קצת פרצופים שיראה שבאמת נפגעתי. האמת אני מקווה שהפעם אני אנסה ליישם את הגישה הבוגרת יותר, אבוא ואדבר איתו על מה שמפריע לי במקום להרוס לשנינו את סוף השבוע... תודה על העצה. וסוף שבוע נחמד לכולם!!!

adi1331

New member
ואוו.. האמת זה אכן פוגע

מציעה לך לשבת לשיחה עם חבר שלך, תגידי לו את מה שאת מרגישה- אל תתביישי.

תגובה

טוב שאמרת לו שמעליב אותך, אבל אמרי לו יותר בתקיפות. אמרי לו, שהוא מתנהג אליך לא בסדר, ושאם הוא רוצה אתך קשר, את דורשת שיזמינך. אם יסרב, שאלי אותו למה. אם יש לו סבה טובה, קבלי. אם ימשיך, שאלי אותו למה, וסבה להחליט מחדש על מדת היחסים.

למעלה