כבר עבר חודש

כבר עבר חודש

וצ'יקי עדיין נושכת את כולם..כולל אותי.. אי אפשר לגעת בה בידיים חשופות.. היא רק רואה את הידיים לא משנה אפה היא נמצאת היא מביא ביסים לפני כמה ימים נרדמתי במיטה וצ'יקי הצליחה לצאת המכלוב ועלתה למיטה... בהתחלה היא נכנסה מתחת לשמיכה חשבתי שזה בסדר שהיא תתכרבל איתי כמו הכלב.. אבל אז היא נתפסה לי ממש חזק ביד .. (זה היה החלק גוף החשוף הראשון שהיא ראתה) והיא לא עזבה את זה עד שתפסתי לה בלסת.. וככה נהרס לי כל הלילה:(

אנחנו מאד מנסים..

אבל היא מאד קשה.. היא מתנהגת כמו ילדונת מפונקת שרוצה רק לשחק עם הכלב לרוץ בבית להרוס דברים ושאפחד לא יגע בה.. ד"א קבענו לה כבר תור לרופא ממוחה בחמוסים בב"ש.. זה סביר חיסון משושה(ככה נרא לי קוראים לזה )ב160 שקל? ורק הבדיקה 70 שקל.. ועדיין לא אמרו כמה הניתוח..

skarlet ohara

New member
נשמע זול בטירוף

בירושלים בדיקה עולה 150 ש"ח. ומשושת אני לא יודעת כמה.

לי הוא לא לקח על בדיקה, רק על

החיסון, עשה לה "דחף" עלה לי 160 ש"ח. את המשושה עשיתי אצל וטרינרית אחרת, כשרק קיבלתי את מזל וזה עלה לי 150 ש"ח. העיקור יעלה 450 ש"ח

mikonww

New member
טוב שאת ישנה עם בגדים ../images/Emo8.gif

מציע לך לקחת הפסקה לשטות כוס תה קפה אולי שוקו ולנסות לחשוב מה הכשיל אותך, לקראה שוב את המאמרים ולחזור לעבודה עם הרבה סבלנות והרבה אהבה.

mikonww

New member
חחחח אוהב אותך נשמע כפרה

ענים אף אוזו גרון , ממש מחלקה שלמה את ברמבם. מה הסבלנות היא השיטה הטובה ביותר, לא כך ?

zulli

New member
לפעמים

אילוף לוקח הרבה זמן, הרבה יותר מחודש. עם ג'יזל לקח לנו כמה חודשים טובים לחנך אותה לא לנשוך אותי, עוד כמה לא לנשוך את חתוליקה ואת המטופלים בפעילות. ובעצם עד היום היא נושכת את בן זוגי היקר שיחיה ואת המשפחות שלנו... רק שהיום הביס פחות חזק... פשוט להתמיד. גם לי יש חלום שיום אחד החמוסות לא ינשכו ולא יפליצו ויסריחו... I Have A Dream

DR SHORR

New member
אילוף חמוסים

אין סיבה לכך!!!! קראי את פרק האילוף בקישור הרצ"ב. ד"ר שור מרכז וטרינרי הרצליה הירוקה והמרכז לבריאות החמוס

למעלה