מה אתם מתלהבים מסחרוף??? נכון שיחסית לארץ הוא מקורי ונחמד אבל השירים שלו נורא פשוטים ואחרי כמה פעמים כבר נמאס לשמוע אותם... נ.ב אני מקווה שלא תמחוק את ההודעה הזאת כי נמקתי למה אני לא אוהב...
אני לא יודע פשוט יש אנשים שמסוגלים לשמוע אותו המון ואוהבים את זה ויש כאלה שלא הוא לא היחיד שזה ככה עם המוזיקה שלו.... אני למשל לא מבין איך אפשר לשמוע צ´ילדרן אוף בודום כל כך הרבה... אבל אנשים אוהבים את זה... מי אני שיגיד שזאת לא מוזיקה טובה, אני פשוט לא מתחבר ממש איתה.. אגב בלי קשר לזה אני לא קונה את הדיסק של אופת´ עדיין כי יוצא עכשיו אוסף של מיילס דייויס ואני חייב לקנות את זה
אם אתה רוצה(וגם אם לא)להיכנס לכל העולם של הג´אז והפיוזן(fusion) אין כמו להתחיל מהדברים הקלאסים של מיילס דייויס ועוד טובים וישנים אחרים למרות שאני הגעתי לעולם הfusion דרך פרוגרסיב... אבל זאתי עוד דרך מעולה!
אל תזלזל.... אתם רוצים שאני יגיד את הדיסקים של הג´אז והבלוז שיש לי בבית וכל הפיוז´ן... אין בעיה יש המון פשוט לא חשבתי שזה יעניין מישהו, בקיצור תאמין לי שאני כמר מזמן לא במצב של "להיכנס לעולם של הג´אז" מגיל 7 אני כל שנה בפסטיבל הג´אז באילת (חוץ מהשנה מסיבות כלכליות) ובגיל שלוש אבא היה שם לי דיזי גילספי במערכת... בקיצור אל תדאג לי...
אני מודה שפיוז´ן יש לי עו ללמוד ואת UZEB רק שמעתי את השם ולא ממש יצא לי לשמוע אותם אבל ג´ז אני בהחלט מבין.... כלומר הג´ז המקורי של לפני כמה עשרות שנים מה דעתך במקום לבחון אותי לתת לי כמה שירים טובים שלהם? ואגב אני מקווה שזה לא בכיוון של דאב כי אני לא ממש אוהב... ואגב תחכה כמה ימים עם המשך השיחה כי תהיה לי הפתעה בשבילך
אבל אני לא מכיר כל כך טוב את מיילס דיוויס וכל אלה אני אוהב בעיקר מתופפי פיוזן ובעיקר את דייב ווקל המדהים שהופיע בארץ לפני 3-4 חודשים יש לי את כל הדיסקים שלו
כלומר יש בו את השירים הכי טובים שלהם והוא דווקא טוב יחסית לאלבומי הופעות שבדרך כלל אני לא אוהב הבעיה היא שהסולן שם הוא לא אוזי אלא דיו, בעיקרון דיו עושים את השירים מצויין, אבל אני מעדיף את הקול של אוזי... וואלה עשית לי חשק לשמוע את הדיסק