כבר נמאס!

כבר נמאס!

כ"כ נמאס לי מאח שלי ! הוא גדול ממני והוא כל הזמן מציק לי ומראה ש"הכוח" בידו. הוא מזמן עבר את הגיל של ההצקות אבל משום מה זה לא מפסיק! אני לא מדברת רק על מכות או להציק (לקחת את השלט של הטלווזיה וכל מיני שטויות כאלה),הוא מתערב לי בחיים ! כל שיחה שלי עם אמא שלי הוא חייב להקשיב ולהשתלט על השיחה ולהגיד לאמא שלי מה היא צריכה לעשות איתי! ורוב הזמן זה נראה שהיא מדברת איתו עליי ואז הוא אומר עליי דברים רעים כדי שיצעקו עליי ויענישו אותי! והוא משגע אותי ! הוא לא שם לב שהוא צועק ואז אני פשוט מתחרפנת מזה כי מתפוצץ לי הראש מהצעקות שלו!וכשאני צועקת הוא פשוט בא ומרביץ לי. ואם אמא שלי כועסת עליו הוא מעביר את זה אליי,כלומר:הוא אומר תראו מה ההיא עשתה וכל מיני. הוא בכלל לא מתחשב בי או במשפחה אלא אם כן הוא צריך משו מאתנו. היום הוא היה צריך להתעורר ב-5 בבוקר ואין לי מושג מה גרם לו לעשות את זה אבל הוא התחיל לצעוק על אמא שלי וכל הבית שמע! והוא עושה עוד כל מיני דברים שאני מעדיפה לא לכתוב וזה ממש מפחיד אותי! הוא תמיד הציק לי והוא לא מפסיק להוציא עליי את העצבים שלי! דיברתי איתו כבר כמה פעמים והוא היה אומר "בסדר" ומתנהג איזה יום יומיים בסדר ואח"כ חוזר למה שהיה. ואבא שלי אף-פעם לא מאמין לי,הוא תמיד מגונן על אח שלי ואומר שבטח אני גרמתי לו להרביץ לי! אני לא סובלת את אבא שלי והוא בחיים לא יעזור לי עם זה ולאמא שלי אין מספיק כוח להתמודד עם זה. יש לי אח קטן והאח הגדול שלי התחיל להציק גם לו טיפה,וגם אליו הוא מתנהג כאילו הוא אחראי עליו,הגנתי על אחי הקטן כמה פעמים אבל זה היה ממש קשה . זה נמאס לי ואין לי יותר כוח להתמודד עם זה כי יש לי עוד בעיות בחיים(כמו כל אחד) אבל אני לא יכולה לטפל בהכל ובמיוחד לא בזה.

למעלה