כבר ניסיתי הכול

idan30586

New member
כבר ניסיתי הכול

אני כול כך רוצה להתרומם מהקרקע מהבאסה ניסיתי הכול מטיפולים לכדורים במשך שנים אבל לא מצליח להתמודד עם העולם,, גדול עליי אני מסתכל על המשפחה שלי כולם מצליחים ורק עלי כול הזמן צועקים ובצדק אני כלוםם... החברים שלי כולם נראים מאושרים מצליחים ואותי תופס רק דבר אחד אופי חלש לא יכול להתמודד עם כלום כול פעם שאני קם ומנסה אני תמיד נופל והדבר היחיד שהחזיק אותי עד עכשיו זה התקווה וגם היא נעלמת אם כבר לא,, אוללי יש אנשים שפשוט לא צריכים ליהיות פה, בין כולם, בעולם.... הלוואיי שרק הדיכאוןן היה אצלי הבעיה בנוסף אני היפר אקטיבי יש לי ocd ועוד כול מיני דברים שנילווים כאילו מה כנראה הייתי ממש רע בגלגלול הקודם שה' נפל עליי עכשיו........ רק עם היה לי אופי חזק...

רחמים עצמיים..

אבל זה בסדר, אתה מתפרק עכשיו.. תשכח מ"כולם".. כולם לא מעניינים.. רק אתה ומי שאתה ומה אתה רוצה.. תתרכז בזה להת'

ע ו פ ר ה

New member
אומרים ש...

אלוהים נותן לאנשים התמודדויות שהם יכולים לעמוד בהם. מן הסתם באת ללמוד משהו בחיים. האם ישנם דברים בחיים שלך או שהיו דברים בחיים שהרגשת שאתה בטוח במה שאתה עושה? האם יש דברים שאתה אוהב בחיים שלך? תתמקד בדברים שעושים לך טוב ושאתה חזק בהם ותזכור שכשצועקים עליך, הם צועקים ממקום חלש שלהם, כי אחרת יכלו לדבר איתך בשקט. אתה משקף להם מן הסתם איזו שהיא מראה למשהו שיש להם ואז הם צועקים. באהבה עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

למעלה