כבר נואש

lasal

New member
כבר נואש

אז ככה, אני כמעט בן 19, בזמן בגרויות, ועד היום לא רציתי חברה, או אולי פחדתי. בזמן האחרון אני קצת חושב על זה אבל אני חושב שאני מפחד כמו לא יודע מה. שמתי לב אצלי לדברים שאני לא יכול לשלוט בהם, למשל שאני הולך ברחוב ויש ילדה או כמה בנות הולכות קרוב אליי או סתם יושבות אני הולך מוזר כאילו כל העולם מסתכל עלי וההליכה שלי משתנה או למשל אם אני מכיר בנות חדשות אז אני מצליח לדבר איתן, אבלא אם למשל יצאנו עם עוד בנות וחבר שלי אמר לי שהוא רוצה לשדך לי מישהי, אפילו שאני לא רוצה אני אתרגש כל הערב, אתנהג מוזר ולא אוציא מילה שזה נוגע לאהבה אני מתחיל להתנהג מוזר בחוסר ביטחון עצמי כל כך גדול אני לא יודע מה אני אעשה בקשר לזה, ככה בחיים אני לא אפגוש מישהי, גם אם אני אצא למלא מקומות תמיד תהיה לי התנהגות מוזרה שכזו, חוסר ביטחון עצמי אני כבר לא יודע מה אני אעשה

SomeCrazyShit

New member
חוסר הביטחון שאתה מתאר...

הוא נורמלי לחלוטין... אל תדאג, בסוף תמצא את המישהי הזו שלך. ובינתיים, תעבוד על הביטחון העצמי שלך...

lasal

New member
איך???

זה קורה לי רק במקרים שקשורים לאהבה תמיד חשבתי שיש לי ביטחון עצמי די בסדר, ממוצע כי תמיד אני צוחק עם חברים מדבר חופשי אבל שיש לי קצת בעיות שלוקח לי זמן להשתחרר ודברים קטנים למשל לא הייתי שר ליד אנשים כי אני לא יודע לשיר ודברים כאילו איך אני אעבוד על הביטחון? וגרא, מקווה שתגיב לי

sad sad woman

New member
...

בסדר, אבל אין לך ניסיון בתחום הזה... טבעי שתרגיש כך... אתה יכול לנסות לדבר עם מישהו... לקרוא ספרי עזרה עצמית.. לנסות מה שאפשר. אבל הכי חשוב - דע שזה עובר! אני חושבת שאולי אתה צריך לנסות לשנות את הצורת מחשבה הזו, ז"א לא לחשוב "אני מדבר עכשיו עם בחורה", אלא "אני מדבר עכשיו עם בנאדם".

גרא.

New member
Lasal,אתה אמנם בזמן בגרויות, ועוד

מעט קט , מסיים את בחינות הבגרות, וכנראה מתגייס לצהל, אבל על פי התיאור שלך, אתה עדיין מגיב,חושב,מרגיש ומתנהג כמתבגר לכל עניין ודבר..נראה שבכל מה שכרוך ביחסים עם בנות המין היפה, אתה עדייןנבוך, לא יודע מה לעשות,חסר בטחון,ולעיתים חש שאתה מתנהג מוזר..ההתנהגות הנוכחית שלך, אינה מעידה אלא על חוסר נסיונך בנושאים הללו, ועל חוסר בשלות רגשית של אדם בוגר,לפי שעה.אין בכך שום אינדיקציה לחייך כבוגר, אלא צילום מצב עכשווי, שעד מהרה, בוודאי אם וכאשר תתגייס לצבא,יחלוף ויעלם כלא היה. דווקא העיסוק הכמעט אובססיבי שלך, בחוסר הצלחתך ליצור קשר עם בנות, הוא שמכשיל אותך..בבחינת נבואה המגשימה את עצמה..לכן אל תלחץ את עצמך מדי.. אם לא הולך כרגע,אל תתאמץ מדי..קח את הזמן שאתה זקוק לו ורק כשתהיה באמת מוכן לכך..צא לדרך. מתי זה יקרה? אתה כבר תרגיש.

למעלה