כבר מתחרפנת

עינבי28

New member
כבר מתחרפנת

יש לי שחלות פוליציסטיות וקיבלתי מחזור לראשונה בזכות שיח אברהם לפני כ- 45 יום. חשבתי שאני מצליחה לזהות הפרשות ועבדנו באותו החודש. ביום ה- 28 עשיתי בדיקת דם שיצאה שלילית. מאז לא קיבלתי מחזור וההפרשות שלי גם התחרפנו- יום הפרשה חלבונית, יום הפרשה צהובה, יום יובש.. אין סדר.
אתמול היה לי כתם בתחתונים וכאב בטן וחולשה ברגליים כמו שיש לי תמיד במחזור אבל היום קמתי עוד הפעם ליובש.
לא רוצה להשלות את עצמי שזה השתרשות אבל אני כבר לא יודעת מה לחשוב.
מחר סוף סוף יש לי תור ראשון לרופא פוריות..

הספרנית

New member
לגבי שחלות פוליצסטיות

מנסיון אישי שלי, שינוי בתזונה עזר לי מאוד לאזן את הנושא.
כל חיי המחזור שלי לא היה סדיר, כשהפסקתי גלולות לא קיבלתי מחזור במשך חודשים. לאחר שעשיתי שינוי משמעותי בתזונה שלי, המחזור שלי הפך לסדיר (ללא גלולות) ולהריון נקלטתי מאוד מהר.
אם זה מדבר אליך, אשמח לפרט על השינוי שעשיתי : )

עינבי28

New member
שיניתי תזונה

תודה על התגובה. שיניתי תזונה והפחתתי משמעותית סוכרים ופחמימות. זה עזר לי להוריד במשקל (למרות שהמשקל שלי תקין) אבל מחזור זה לא הביא :(
עשיתי גם דיקור פעם בשבוע למשך 4 חודשים אבל זה גם לא עזר.
חשבתי שהשיח אברהם והפורמולה שנטורפתית הכינה לי עזרו אבל כנראה זה היה חד פעמי

הספרנית

New member
השינוי שלי בתזונה ובאורח החיים היה:

הורדתי לחלוטין מוצרי בשר (עוף ובשר אדום), גבינות מכל הסוגים (היום אני צורכת רק גבינה צהובה, אבל אז נמנעתי גם מגבינה צהובה) וכמובן סוכרים.
זו לא תזונה טבעונית, כי המשכתי לאכול ביצים ודגים.
הקפדתי על שתייה מרובה, הכנתי כמעט מידיי ערב שייקים ירוקים עם ספירולינה ועשיתי ספורט פעמיים שלוש בשבוע.
שילבתי מזונות על בתזונה שלי, זרעי צ'יה ופשתן, תותי ג'וגי ברי וקוואקר.
לאחר חודשיים שלושה הגוף שלי השתנה, המחזור שלי התאזן, ולא היו לי חוסרים של ברזל כמו שתמיד היה חסר לי בעבר (הייתי אנמית המון שנים) וכמובן היה גם את הצ'ופר הזה שבו ירדתי במשקל (מ-54-5 ל-50 ק"ג).
אני דיי משוכנת שבמקרה שלי זה עשה את העבודה, אם את מרגישה שאת מסוגלת לעשות שינוי כזה באורח החיים אני ממליצה לך בחום לנסות, בהצלחה

mom4L

New member
גם אני שמעתי שספירולינה יכולה לעזור

התזונאית שלי הסבירה לי שתזונה שיש בה ויטמינים ומינרלים חשובה מאוד לאיזון ההורמונלי בגוף. זה מה שהופך את הספירולינה לסופר פוד ויש בה גם הרבה ממה שהמערכות ההורמונליות בגוף צריכות כדי להיות פוריות כמו לדוגמא: ויטמין E וB שמעלה את רמות הפרוגסטרון, אבץ ואומגה 3, 6 ו9 עוד... לי קשה עם כל השייקים הירוקים האלה, אז אני לוקחת את הכמוסות של סולגאר.

אני גם פוליציסטית

וההפרשות שלי היו בדיוק כמו אצלך לכן גם לא יכולתי לזהות ביוץ, אני השתמשתי במקלונים שגם לא ממש עזרו לי כי המחזור לא סדיר.
אבל כאשר ניגשתי לרופא והתחלתי לקחת איקוקלומין נקלטתי כבר בחודש הראשון כי זה סידר לי את המחזור.
&nbsp
איך היה אצל הרופא ?

עינבי28

New member
היה די מיותר

הייתי אצלו 2 דקות, אמר לי לחזור לרופאת נשים שתיתן לי איקקלומין. לא הסתכל על הפרופיל ההורמונלי שלי ושאמרתי לו שקיבלתי פעם אחת מחזור עם שיח אברהם אמר ששיח אברהם זה שטויות ואני צריכה ישר לקבל תרופות.
אומרים עליו שהוא טוב ויודע מה הוא עושה אבל אני כנראה צריכה יחס יותר נעים.

ידוע לי שהשלב הבא זה איקקלומין אבל קצת מלחיץ אותי בגלל התופעות לוואי, הרירית הדקה שזה עושה, הסיכוי לתאומים..

תראי

לדעתי איקוקלומין עוזר ויש בו יותר פלוסים ממינוסים.
אכן לפעמים יכול לעשות את הרירית דקה אבל יש לזה פתרון.. ואצלי בסבב הראשון היו תאומים.

למעלה