כבר מיואש... :(

17gal

New member
כבר מיואש... :(

זה פעם ראשונה שאני כותב בפורום וכותב על זה ככה... אבל חשבתי לעצמי שאולי אחרי שאכתוב בפורום ארגיש קצת יותר טוב עם עצמי... אז ככה אני בן 22 , לא יודע איך להגדיר את עצמי אבל זה לא הפואנטה כי אני זורם ושלם עם הנטיות שלי :) הבעיה היא אחרת, שאני בן אדם שמאוד קשה לו להפתח מינית למישהו אם אין לי רגש אליו. ואני שנים כבר מחפש קשר רציני ואף פעם לא מוצא. אני מרגיש שאין הומו נורמלי ורציני... תמיד שאני נפגש (לאו דווקא בן אדם מהאינטרנט) מנסים אחרי דקה ישר לעשות משהו מיני וזה לא מתאים לי... איך אפשר ?! אני בארון , נכון אולי זה טיפה מקשה אבל אני לא מהתחבאים ואלה שלא מוכנים להסתובב ברחוב עם מישהו קיצר אני לא מהנסחפים... אז ככה שגם זו לא הבעיה אולי אני הדפוק פה שאני לא קופץ למיטה ישר? נ.ב אולי יגידו שאני סתום אבל אני ממש סקרן לשמוע דעה של אנשים אז יכול להיות שתראו את זה בעוד פורום

GMjoy

New member
נראה לי אתה לא שונה מהאחרים

לפחות ככה התקבל הרושם מההודעה שלך. הרבה "מיואשים" כותבים שהם מחפשים ולא מוצאים ורוצים רציני וכו וכו אבל בשורה התחתונה מחפשים את אותו הדבר, הסקס והקשרים המזדמנים האלה רק רוצים בדרך שלהם בניגוד לצד השני שרוצים כאן ועכשיו. אני לא שופט אותך או מישהו, אני פשוט מכיר כבר דיי טוב את המקרים האלה והשיחות האלה. תיכנס לאטרף - שם 95% מחפשים "קשר רציני ואהבה אמיתית, חברות וזוגיות טובה" כשבפועל הם נורא נורא רוצים לפרוק את הערב/לילה/יום/צהריים עם מישהו כוסון, כפי שאומרים, ואחר כך לחפש עוד כוסון אחר למחרת. שאר ה-5% כנראה באמת מעוניינים להשקיע בהיכרות למטרות אחרות לעתיד אם הכל יעבוד. אם אתה דפוק או לא, אין לי מושג, אבל ברגע שתרגיש מה נכון עבורך ומה לא, אתה לא תצטרך תשובות מאף אחד כי הכל שוכן בתוכך כל הזמן ורק עם הקשבה טובה תוכל להבין מה נכון.

ItsikH

Member
הפוך הרבה מאלו שמחפשים באמת רוצים קשר רציני ואהבה אמיתית - אולי לא הרוב אבל הרבה הרבה יותר מ-5% - יש רק שתי בעיות קטנות: ../images/Emo41.gifהם לא יודעים איך ../images/Emo41.gifהם אפילו לא יודעים מה זה בדיוק אומר הרבה מאלו מתייאשים בשלב כלשהו ואפילו מפסיקים להצהיר שהם רוצים. וזה עצוב באמת, בניגוד לאלו שמראש לא רצו.

אוהדאדם

New member
אויש, תלמד סטטיסטיקה, טוב?

"95% מהאנשים שנמצאים באתר שמיועד בעיקר לסטוצים ולקשרים מזדמנים מחפשים סטוצים וקשרים מזדמנים, אפילו שהם אומרים שלא" - ו'אלה? אתה יודע למה בכל אחת משלושת הפעמים שנרשמתי לאטרף התנתקתי אחרי פחות מ-24 שעות ולא חזרתי יותר? כי אני לא מחפש סטוצים. באותה מידה אתה יכול להיכנס לפאב בתל-אביב ולהגיד "95% מהאנשים בתל-אביב הם בין הגיל 24 ו-30, בהתבסס על האוכלוסיה בתוך הפאב הזה" - אתה מבין מה אני אומר? חד העין מיד יקפוץ וישאל: רגע, למה נרשמת לאטרף שלוש פעמים, אם כל פעם מחדש הבנת שזה לא בשבילך? ובכן, בגלל שהבחור צודק - קר שם בחוץ. קשה למצוא זוגיות. אם אני רואה בחורה שמוצאת חן בעיניי, אני יכול לגשת אליה, לפלרטט, והיא תבין שכנראה שאני מעוניין בה - ואם היא מעוניינת גם, יהיה מספר טלפון ואף דייט. אבל עם בחורים זה לא ככה - בחור חביב ברחוב, אם הוא סטרייט, לא תמיד יבין שאתה מפלרטט איתו, ויהיה נחמד בחזרה פשוט כי אנחנו עם נחמד. הוא יהיה מופתע מאוד אם תבקש מספר טלפון (והכי מרגיז, שהוא גם נותן את מספר הטלפון, ואז כשהוא מגיע לפאב לדרינק מופתע שחשבת שזה דייט, כאילו, WTF?) בקיצור, בבקשה תפסיקו להעלות את זכר אטרף כל פעם שמישהו אומר שהוא רוצה קשר רציני - יש סיבה למה הוא מחפש את זה כאן ולא שם.

ברוך הבא לפורום

בלי לבדוק באופן מדעי אני יכול להגיד לך שיש הרבה הומואים שמרגישים בדידות ומתקשים למצוא בן זוג לקשר רציני. אני גם בטוח שיש הרבה סטרייטים שנמצאים במצב הזה. האם אצל הומואים זה יותר שכיח? יכול להיות שכן, אבל זה לא מה שחשוב. אתה יודע מה אתה רוצה. אל תוותר על זה. אל תצא לסטוצים רק כי יותר קשה למצוא משהו אחר. דברים טובים יגיעו אם תאסוף את כל הסבלנות שיש לך ותאמין שיהיה אחלה. יום טוב!

17gal

New member
אני לא יודע באמת...

אני לא רוצה להישמע שחצן אבל בגלל שאני נראה טוב כל מי שנפגשתי איתו ישר אחרי דקה רצה להזדיין וואלה זה לא התאים לי ! ואני לא מאמין שזה יבוא... לפחות אשקיע את חיי בקריירה :( ואולי זה המנטליות של ההומואים בישראל?

ItsikH

Member
../images/Emo207.gifארוח טל קרויטורו - עובדת סוציאלית הערב בפורום גאווה. טל מתמחה בייעוץ לחברי הקהילה, אנא שרשרו שאלות כבר עכשיו

הצעה

אני גם ממש כמוך, מחפש קשר ארוך ונורמלי ולא מוצא. אני גם רוצה לברוח מהבית, אז אם אתה רוצה לעבור לגור יחד, או אם אפילו בלי לגור יחד, צור קשר0546405336 אני אבי

למעלה