כבר לא

כבר לא

..... אני נוסע וחושב אולי לקחתי בלי לתת אני אוהב שונא ומקנא קשה להימלט מפה אני ממשיך לבד אולי אשכח את הכמעט שלנו כבר לא מתוק של אף אחד וזה שוב אני אותו לבד בפינה הכי מוכרת וזה סתם סתם לכתוב למחוק שורות סתם שטויות שבא לבכות מכתבים שלא יגיעו לעולם (פוליקר) _________

תמיד יש עוד מילה

תמיד יש עוד משפט ,עוד שיר אחד, תוספת של מילה אחת,משהו שעוד לא נאמר כך אתה חושב,ואולי אין מי שמקשיב,למרות שכולם שומעים, למה שלא תקשיבי-לא תדעי לעולם, את מה שתחשבי שידעת, זה רק מה שאת חושבת, אולי נכון אולי לא,אבל זה רק מה שאת חושבת מה שהיה היה,שר הזמר הזקן,ואני שר אחריו: מה איתי מה איתי. אני אוהב אותך, כמו שאמרתי פעם: אוהב אותך תמיד, לתמיד, ומה שפעם הכי אהבת לקרא, היום אולי נראה כמו קללה, או אולי לא נראה, "בין הבלבול לאסון, תדעו שיש פתרון, קוראים לזה אהבה. בין הזיוף לאמת, בין כל מה שחי למת. יש בי אהבה, והיא תתעורר ותיגע, יש בי אהבה, והיא תנצח" "בין השפיות לשינה, בין הילדות לזיקנה, אומרים שיש עוד תקווה, קוראים לזה אהבה, מחכים לבואה" אז אני כאן ואת שם

חומד

New member
איך

איך את המלים שלו אני קוראת במילותיך איך את התגובות שלו מחפשת בשירייך. מגדלים שלי שבאוויר בניתי מחפשת בליבו ורק הוא בכלל לא פה.

למעלה