כבר לא מצחיק

shposh

New member
סעיף 11 בע"מ 51

קודם כל יפה לך שקראת את כל החוברת... ברכות אתה לדעתי היחיד... ולעניננו... הסעיף שאתה מדבר עליו בתקנון איגוד הא"ק אומר כך: "11.1 כל הכנסות ונכסי העמותה ישמשו אך ורק לביצוע וקידום מטרותיה 11.1 חלוקת רווחים בין חברי העמותה - אסורה" אף אחד פה לא טוען שהאיגוד מחלק איזשהם רווחים לחבריו כך שסעיף 11.2 לא קשור לענינו . מה לגבי סעיף 11.1 , אף אחד לא טוען שהכספים של האיגוד לא מופנים לקידות מטרות האיגוד/האתלטיקה. הנקודות שמועלות כאן היא איך להישתמש עם הכסף המועט שיש כדי לקדם את מטרות האיגוד בצורה האפקטיבית ביותר, שהראשונה שבהן היא לקדם את האתלטים הישראלים. כך שגם לסעיף 11.1 אין שום קשר לנושא . נכון בנקודה זאת אני ועוד כמה אנשים חושבים בצורה קצת שונה מהנהלת האיגוד , ואנחנו מביעים את דעותינו כדי שידעו מה אנחנו חושבים. אני הבעתי את דעתי בנושא מסויים ואמרתי שלדעתי קצת הגזימו בכל הקשור לכמות ואיכות האתלטים שמגיעים לאליפות. לסיכום , יבגני , אין קשר בין מה שאנחנו מדברים פה עליו , לבין הסעיפים שהעלית מתקנון איגוד הא"ק. ודבר אחרון, נכון יבגני , זה נכון שבסיס הא"ק המקצועית בארץ זה אנשים שעלו לארץ כבר עם תוצאות גבוהות... אבל זה כך אך ורק בגלל הסיבה שאף אתלט ישראלי לא יכול לעבור את המדרגה הזאת מהחובבנות אל המקצוענות וזאת רק בגלל סיבות כלכליות. כולם נופלים באותה התהום בגיל 22-24 כשמפסיקים לחיות על חשבון אבא ואמא וצריך ללכת ללמוד ולעבוד... אז האימונים נפסקים.ובנקודה הזאת האתלטים שמגיעים כבר עם תוצאות מקבלים את התמיכה שהם צריכים ומגיעה להם מהממסד , כי המעבר הזה הם כבר עשו. אתה עוד לא הגעת לשם כי אתה ילד ,ובזה אתה לא אשם , אבל עד שתגיע לשם אל תדבר יותר מדי שטויות.

jablonka

New member
תגדיר אנשי מקצוע...

כל אלה שמחליטים החלטות הם אנשי מקצוע. או כל חברי האיגוד הם אנשי מקצוע? ברור לי ולכולם שיש אולי שלושה או ארבעה חברי איגוד שמבינים אתלטיקה והשאר....

למעלה