כבר לא מצחיק

shposh

New member
כבר לא מצחיק

כמה דברים שעברו לי בראש ביומיים האחרונים לאחר מבול הכוכבי העל שמגיעים עלינו לאליפות ישראל... לדעתי הרבה אתלטים ואני מדגיש אתלטים חושבים כמוני וגם מי שלא ... אז אנא הגיבו ולא למילה אחת ... זה חשוב שישמעו אותנו לפחות כאן... לאור הצלחתו של איגוד האתלטיקה להביא לאליפות ישראל כוכבי על כמו פרדריקס , לובינגר ועוד... היתי רוצה להציע לשנות גם את השם של התחרות מאליפות ישראל לגרנד פרי תל אביב... ואז אני וחברי האתלטים במקום להיסתובב לאורחים בין הרגליים נבוא ונוכל לראות תחרות יפה ברמה בין לאומית. אין שום קשר בין האתלטים שמגיעים לבין אליפות ישראל. באליפות לאומית הזרקורים אמורים להיות מופנים לאתלטים המקומיים ולא לאורחים בעלי השם הגדול מחו"ל , על שם כן היא אליפות ישראל. באשר להיבט המקצועי של הבאת האתלטים כדי למשוך את הישראלים לתוצאות גבוהות יותר... נכון אני מסכים שיכול להיות פן כזה אבל מה הקשר בין לדוגמא פרדריקס לבין רמת הספרינט בארץ במיוחד השנה. למה לא להביא אתלטים קצת קרובים יותר מבחינה הישגית לתוצאותיהם של האתלטים הישראלים ועל ידי כך ליצור גם קרבות יותר מענינים לקהל , וגם רק בדרך של מעבק יש סיכויי להאתלטים הישראלים יעשו תוצאות יותר חזקות. ולא על ידי השפלה של האתלטים הישראלים על ידי אתלטי "על". עם כל הכבוד לספרינטרים שלנו שאני מאוד מעריך ומכבד אני לא חושב שרץ של 20 שניות יכול בצורה כלשהי למשוך או להשפיע לטובה על תוצאה של הספרינטרים שלנו... עם לא לומר שהוא יכול רק לפגוע בתוצאה של הישראלים. מכאן להיבט הכספי שעלה כבר פה לא פעם... במקרה אני יודע איזה סכומים מדובר בשביל להביא אתלט אחד ברמה של שמות שמועלים בכמויות כמעט מסחריות מדי יום. אני לא חושב שיש הרבה פרומוטרים של תחרויות גולדן ליג שיכולים בכזה קצב להציג כוכבים , והתקציב שלהם קצת יותר גדול מתקציבו של איגוד האתלטיקה בישראל וחשוב להדגיש בישראל. כסף זה היה אמור לתת איזשהו מענה ועזרה למצוקות האתלטים הישראלים. אולי חלק כבר שחכו אבל בתחילת השנה היתה אסיפה של הנבחרת הבוגרת בסגל מורחב , בוינגייט ... ושם הובטח המון והכל רק שנסרוד בגביע אירופה ולא נרד... אז יש לי חדשות לא קיבלנו אפילו שקל... אף אחד ועוד חדשות נפלנו מהדרג... אז אולי עם לפחות קצת היה מושקע בטיפול באתלטים שהיו פצועים רוב השנה (אני לא מדבר עליי) ואולי היו נעלצים לעבוד פחות שעות ביום ולתת יותר זמן לאימונים הינו בכל זאת שורדים. ונקודה אחרונה... יש מעין הרגשה שמוסדות הספורט מתביישים באתלטים שיש בארץ ועל ידי הבאת אורחים מחו"ל הם יסתירו את הבושה , ויחסחו כותרות עיתון לא סימפטיות כמו אחרי האליפות של שנה שעברה. אז אני בתור אתלט , בתור חבר נבחרת ישראל יכול להגיד רק דבר אחד... אני לא מתבייש בכלום , אני לא מכיר הרבה אתלטים בעולם שצריכים להיתמודד עם מה שאתלטים בארץ מתמודדים ולהגיע לתוצאות. ולא איכפת לי מה כותבים או יכתבו בעיתון אחרי האליפות... אני יודע שאני נותן את כל מה שאני יכול וכל מה שיש לי על המסלול (גם בחשבון בנק) וכנ"ל לגבי חברים שלי האתלטים. מצטער שיצא קצת ארוך ... אני יודע שאני לוקח סיכון גדול פה במה שכתבתי אבל זה לא שיש מה להפסיד ... מה , יפסיקו לי את החוזה של המליונים? חי חי חי... יללה מחכה לתגובות... בהצלחה באליפות .... שלכם SHPOSH

LJ האחד

New member
דוקא לי יש משהו מצחיק (בעצם שניים)!

בלונדינית אחת שוכבת עם אמריקאי אחד, אחרי הזיון היא שואלת אותו : "תגיד,יש לך איידס?" האמריקאי עונה לה: "מה פתאום"! אז היא אומרת: "איזה מזל כי אני לא רוצה להידבק עוד פעם." בלונדינית אחת הולכת ברחוב ופתאום היא רואה פינגווין חולה, היא פוגשת שוטר, השוטר אומר לה: קחי אותו לגן חיות. יום אחרי, השוטר שוב פוגש אותה עם הפנגוין. הוא אומר לה: "אמרתי לך לקחת אותו לגן חיות לא!?" אז היא עונה לו: "כן אתמול לקחתי אותו לגן חיות, היום אני אקח אותו לסרט."

mitzi63

New member
../images/Emo4.gifבינוניות מינוס...

סתם חביבות... אל תעלב...

evgeniks

New member
תגובה

זה שמביאים אתלטים מחו"ל יש לזה חיסרונות, אבל לדעתי יש לזה יותר יתרונות. אתלטים מפורסמים כמו פרדריקס לא היתכוננו לאליפות ישראל כמו לתחרויות האחרות ולא יפגינו תוצאות שיא, ככה שלחלק מהספרינטרים בארץ עדיין יש את סיכוי להתמודד איתם. כמו כן הבאת אתלטים כאלה נועדה לא רק כדי לעלות את ההישגים בתחרות אלה בשביל למשוך יותר קהל.

Adam GTI

New member
להזכירך

פרדריקס אינו "סתם" ספרינטר ברמה הגבוהה, מדובר על אתלט שמחזיק את התוצאה השניה בטיבה בכל הזמנים ב200 ! ואל תתחיל להגיד שזה היה לפני הרבה זמן, כי אפשר גם להגיד את זה על אתלטי ישראל.... טוב עכשיו אני אגיב להודעה הראשית, של שפושניק

Adam GTI

New member
באופן כללי אני מסכים איתך

זה מאוד נכון, ואני מסכים על כל מילה...מזדהה - פחות, כי מה לעשות - אני לא ברמה מספיק גבוהה (לדוגמה כדי לקבל כסף). ודווקא בשנים קודמות אני חושב שזה היה מאוד טוב שהביאו אתלטים מחו"ל, כי הרמה שלהם הייתה פחות או יותר כמו של הטובים בארץ (ברוב המקרים, אני נזכר במספיק מקרים שלא היה כך)... לדוגמה זה בהחלט אפקטיבי להביא את לובינגר, וכמה ספרינטרים פולנים (נתעלם לרגע מהבעיות הנוספות כמו עלויות, כאן אני אתייחס רק לפאן הרמה)...אבל לא צריך להביא כל אתלט שמוכן לבוא, בלי קשר לרמה שלו! מבחינת העלויות - כאן איני יודע דבר לכן אמנע מלדבר על כך, אבל ייתכן, וזה אולי נאיבי מצידי לחשוב כך, שחלק מהם באים ללא קבלת תשלום (שמועות לא מבוססות אומרות שלובינגר בא לארץ על מנת להפריך את טענות האנטישמיות נגדו)... יחד עם זאת, אני אשמח לראות אתלטים ברמות האלה מתחרים, ובהחלט זה יהיה כבוד בשבילי (כצופה מהצד, ולכן אני מבין את הבעייתיות שבדבריי) לראות אותם...סה"כ אם נניח רגע באופן תיאורטי ותמים שהם מוכנים לבוא ללא כל תשלום, אז אני לא מוצא סיבה לכך שלא יבואו... ואולי סיבה נוספת שהם באים להתחרות היא על מנת לרוץ על מסלול חדיש ומהיר, מי יודע... ואכן, אם כבר התחרות נהייתה גראנד פרי, אז לפחות שיהיה לה שידור....יש קצת מעבר לקפיצה במוט בארץ...

Adam GTI

New member
שכחתי את התוספת

עדיף שפרדריקס ירוץ, מאשר המשך במגמה שמתרחשת בשנים האחרונות - שגמר אליפות ישראל לבוגרים הופך לגמר אליפות ישראל לקדטים ונוער... (בלי קשר למקצי קדטים, שהם לדעתי חיוביים)

ללא רצי 200

הקטע הוא, כך שמעתי באיצטדיון, שפרט למיקי בר יהושע אף ספרינטר רציני לא ירוץ את ה-200 כך שזה ממש הופכת להיות ריצת הזמנה.... לא גדעון, לא טל, לא טומי...מי נשאר.....?

ישי1972

New member
תגובה

אבי , בםופו של דבר זוהי עמדתך ואף אחד לא יבוא נגדך בטענות . לפי דעתי בכל הנושא של הבאת ספורטאים זרים לאליפות ישראל יש קצת טעם לפגם , לא בעצם הבאת זרים , אלה בחוסר "שקיפות " מצד האיגוד. יש יותר מדי שמועות לגבי נושא הבאתם של ה"זרים" לאליפות , בעצם אבי אתה מעלה טענה של שפיכת כספים מחוץ לאתלטיקה הישראלית , מה הבעייה שנציג רשמי של איגוד האתלטיקה ייענה כאן בפורום איך בדיוק מתבצע התשלום לכל אותם "זרים " שאמורים להופיע . הרי האיגוד זה לא עסק פרטי ולי ניראה שחלה עליו חובת ההוכחה כגוף ציבורי למסור מידע שכזה לציבור ובמיוחד לאתלטים שלו. בסופו של דבר זוהי החלטה של האיגוד והם אלה שגם נושאים באחריות לתקציב של האיגוד וגם נושאים באחריות להפסדים של האיגוד.לעצם הנקודה של הבאת זרים גם פה האיגוד יכול לתת תשובה מדוע הביאו זר כזה או זר אחר.(ולפרט שיקולים)

הצחקת את ז'ק

אתה חושב שמעניין אותו מחובת ההוכחה? הוא בטוח שהוא עושה את המקסימום בשביל האתלטיקה הישראלית ומתנהג כמו איזה מלך ושם קצוץ על האתלטים והמאמנים שלהם יש בטוח יותר מושג ממנו באתלטיקה ככה זה כשממליכים בובה. ארקדי דוכין כתה על זה שיר - "טמבל" שמשתלט על העם כי נתנו לו ואז הוא בטוח שהוא באמת מלך. נבואה שמגשימה את עצמה. ולבן גל זה נוח. כי ז'ק הוא בובה על חוט. אז מי מנהל את האתלטיקה הישראלית? אחד בובה, אחד שאין לו מושג, אחד רמאי יחף שלא מעניין אותו מנער שקורע תתחת באימונים ומתקדם ומעדיף להביא ייבוא מרוסיה, מוכן ומזומן. פלא שהאתלטיקה שלנו נראית ככה? ראית פעם את אלה שמצביעים באיגוד על החלטות? אוסף של אנשים פאתטים שכל קשר בינם לבין ספורט הוא היסטורי עד ארכיאולוגי. בקיצור, חבל על הזמן. מבטיח לך שלא תקבל תשובה בכלל. זה עובר לידם. האיגוד עוד לא הפנים את עידן האון ליין. שהכל בו גלוי וכל מי שמשקיע שוקע. אבל החרא צף. וכולם מריחים את הסירחון. זמנם קצר.

evgeniks

New member
אתה לא חושב שאתה מגזים?

אתה מתייחס לאיגוד כאילו זה איזה חברה פרטית שרוצה להרויח כסף על חשבונם של אחרים.אם יש לך את ספר האתלטיקה של השנה אז תיקראה ותיראה שם כזה סעיף בשם נכסים והכנסות שבו כתוב שכול הרווחים הולכים לקידום מטרות האיגוד. כול אותם האנשים שמחליטים החלטות האיגוד הם אנשי מקצוע שמבינים מהם עושים.בקשר למה שאתה מכנה "יבוא מרוסיה" אז רק שתידע לך שזה הבסיס של האתלטיקה המיקצועית בארץ.וכשאתה כותב דברים תינסה לבסס אותם יותר על עובדות ולא על מה שאתה חושב.

תגיד אתה דביל יבגני?

מה אתה לא רואה שעובדים עליך? או שאתה מאלה שיורקים עליהם והם אומרים שיורד גשם? אין לך מושג. מה אתה מקריא לי מספר האתלטיקה? הם שמים פס על ספר האתלטיקה ועושים באתלטיקה כבשלהם. היית באיגודים אחרים? שם מנהלים אתלטיקה לרווחת האתלט ולא לרווחת העסקן כמו כאן !!! תפסיק להתערב בעניינים לא שלך ולך תמצא איזה איור על קופץ לעומק. ובינתיים תתקן את שגיאות הכתיב האיומות שלך

למעלה