כבר לא יודע מה לעשות!

• פותח הנושא Snuki
  • פורסם בתאריך

Snuki

New member
כבר לא יודע מה לעשות!

פעם שניה החודש שמישהו מביא לי לעבודה חמוס שנמצא ברחוב. לראשונה שלקחתי לפני שבועיים כנראה כבר מצאתי בית. היו כמה מכן שהרימו את הכפפה והיו מוכנים לשמש אומנה או לאמץ! תודה על הכל!
אבל היום בלילה הגיע עוד חמוס. הפעם מהרצליה! נראה צעיר, זכר לא מסורס, שמנמן וחברותי מאוד לבני אדם! כרגע הוא נשאר במרפאה ללילה (בהשגחת הצוות כמובן) ואני תוהה מה לעשות. האם אפשר להפגיש אותו עם סאפי שלי (שעדיין עוד מתווכחת מדי פעם עם החמוסה הלבנה {שמה לבינתיים הוא סרסיי} ) או שעדיף לא להעמיס עליהן עכשיו עוד חמוס ועוד זכר ועוד לא מסורס!!!
דבר שני, אני לא יודע אם הוא הלך לאיבוד או שהוא ננטש! ניסיתי לחפש בפורום פה איזו הודעה אולי מישהו איבד חמוס וניסיתי לחפש בפייסבוק בכל מיני קבוצות של אבידות בע"ח ולא מצאתי שום דבר!

מה אני עושה?

איך אני מפגיש אותו עם החמוסות שלי כרגע אם בכלל! (יש לציין שהוא יכול להשאר במרפאה שלי רק להלילה ומחר כבר נצטרך לחשוב על משהו יצירתי במיוחד!)
האם יש פה בעל נסיון בהרמוניה של חמוסים חדשים יחד שיוכל לקחת את הזכר לפחות לבינתיים עד שנבין מה אפשר לעשות? אולי קצת אחרי שסרסיי תלך לביתה החדש זה יהיה בסדר להפגיש אותו עם סאפי שלי? לצערי אני עובד מלא שעות במרפאה ולא אוכל להשאיר אותם לבד יחד לכל כך הרבה שעות! סאפי וסרסיי כבר מסתדרות לבד אבל שוב, אני לא בטוח מה הנוהל לגבי זכר לא מסורס עם שתי נקבות מעוקרות.
מישהו אולי יכול לתת לי הכוונה? רעיון? עצה? אומנה? אימוץ? משהו???
אני באמת אובד עצות!

אפשר לשלוח לי מייל [email protected]

אשמח לכל דבר שתוכלו לעזור בו!
תודה!

נ.ב - שכחתי לצלם אותו כי היה לי עומס בעבודה אבל מחר אעלה תמונות שלו.

לילה טוב ושקט בלי אזעקות לכולנו

WTR

New member
כל הכבוד לך!

תחשוב על זה ככה: מזל שיודעים שאתה קיים ואפשר לפנות אלייך, במקום להשליך את החמוס לרחוב..
אתה עושה מצווה, באמת.
לגבי ההתלבטות שלך היא בהחלט במקום. אני אישית לא הייתי מפגישה זכר לא מסורס ובוגר עם החמוס/ה שלי כי משך הזמן שייקח להם להסתדר עלול להיות ארוך מאוד. אחרי סירוס זה כבר סיפור אחר...

לצערי אני לא כל כך יכולה לעזור לך עם החמוס כי החמוסה שלי קשישונת ובמצב בריאותי לא טוב ואני לא רוצה להלחיץ אותה עם אורח חדש.
אבל אולי יש כאן מישהו אחר שיכול לשמש לו בית זמני (?)
כשתעלה תמונה אני אפרסם אותו בפייסבוק ואצל הוטרינר של החמוסה, ואם צריך אני אכין לו מודעה יפה שתמשוך את העין כדי שתוכל לתלות בכל מיני מקומות ולהפיץ במייל/פייסבוק וכו'.

מצטערת שאני לא יכולה לעשות יותר מזה..

WTR

New member
אהה ושכחתי

המרפאה בהרצליה זו המרפאה של ד"ר עדי גנץ?
אם לא אז שווה לבדוק מולו אם הוא שמע על מישהו מהרצליה שאיבד חמוס
ואם זה כן אצלו ולא היו טלפונים מלקוחות בעניין אז הייתי מפרסמת גם אצל ד"ר עמיר מאורר ובבית חולים הוטרינרי בבית דגן
כדאי גם לפרסם בסוקולוב, בן גוריון, מקומות מרכזיים אחרים בעיר, בחנויות לבעלי חיים (יש לא מעט) ואפילו לפרסם גם ברמת השרון...
הכי הכי חשוב לפרסם באזור בו הוא נמצא כי רוב הסיכויים שהוא לא התרחק הרבה מהבית

Snuki

New member
ולא, זו לא המרפאה של עדי גנץ

אם כי דיברתי איתם הבוקר, לא היו דרישות לחמוס אצלם.
אני עובד בוטרינר תורן בתל אביב

Snuki

New member
כמה זמן אחרי סירוס?

ולמה לצפות כשאני מפגיש בין זכר שסורס לאחרונה לבין נקבה מעוקרת?עם שני הנקבות לא הייתה בעיה, הם אותו גודל ויכלו להסתדר אחת עם השניה ומקסימום לתת ביס פה וביס שם, היום כבר חברות טובות. אבל זכר מפחיד אותי, במיוחד שהוא לא מסורס עדיין... למרות שהוא עושה רושם של עדין במיוחד, מאוד אוהב להיות על הידיים, ללקק ולהתחבק... אני לא יודע עם הוא נחשף לחמוסים אחרים בצעירותו. ואני לא יודע כמה הוא יהיה אגרסיבי או לא.

shira29

New member
הנה תמונה של החמוד

ובאמת כל הכבוד לוטרינר החמוד!

Snuki

New member
???

אני לא צילמתי את החמוס, מהיכן התמונה? מי זה?

shira29

New member
אני קרובת משפחה של זה שמצא את החמוס

הוא שלח לנו תמונה שלו.
שמחה לשמוע שיש מי שיכול לאמץ אותו לתקופה.

Snuki

New member
אה, נפלא!

חח לא הבנתי איך תצלום שלו הגיע לפה. עכשיו הבנתי, תודה!

tirano666

New member
בקשר לחמוס הנ"ל

אם אתה רוצה אני מוכן לאמץ יש לי מקום ואת הזמן הדרוש ועם הזמן ננסה להפגיש אותו עם סטינקי שלי לדעתי הוא ישמח לעוד חברה

Snuki

New member
נראה שמצאתי לו בית.

הוא פשוט חמוד כל כך שאני בטוח אתגעגע!
אתמול בלילה סירסתי אותו ועכשיו הוא מחלים אצל בחור שמגדל עוד חמוס ויש להם יחד כלוב ענקי עם חצר גדולה שהם ישחקו בה.
על פניו נראה סידור מוצלח!
הוא סתם יחסר לי... :)

tirano666

New member
היי דור מה שלומך זה אלירן

הנה תמונות מהאתאקלמות שלו
פה הוא רק יוצא מהכלוב לשטח הפתוח

WTR

New member
יפה מאוד שנתת לו בית חם

אבל מי אמר שהבעלים הקודמים לא מחפש אותו עדיין? ניתלו מודעות? ניסיתם לאתר אותם?
חבל אולי יש מישהו עם חור ענק בלב שחושב שהחמוס שלו מת..

למעלה