כבר לא גומרת

Elinori20

New member
כבר לא גומרת

בערך לפני חודשיים שלושה שמתי לב שאני לא גומרת, החשק לבן זוגי לא עבר אבל זה לא הולך, ניסיתי לבד, איתו, עם פנטזיות על אחרים ואפילו על נשים וזה לא עובד, אני כן מתגרה ואני על הסף אבל הפיצוץ שתמיד הגיע מהר לא מגיע וזה משאיר אותי מתוסכלת, מה עושים?

אלינור יקרה

תודה על השיתוף. נשמע מדברייך שבעבר כן היית גומרת בסקס זוגי, ושזה שינוי של החודשים האחרונים. האם הבנתי נכון? אני שמחה שהחשק המיני שלך לא נפגע, אבל אני יכולה לגמרי להבין את התסכול שלך על כך שאת לא מגיעה לשיאים שהכרת וידעת בעבר, ואין לך מושג למה. זה חוסר אונים לא להבין את הגוף שלנו.האם את יכולה לחשוב על שינוי כלשהו שהתרחש במקביל לזמן שבו התחלת להרגיש שאת לא גומרת? עשית שינוי תזונתי כלשהו? התחלת לקחת גלולות למניעת הריון? תקופות נגד דכאון/חרדה? טיפולי פוריות? האם קרה משהו רגשי משמעותי בתקופה הזאת? ריב עם אדם קרוב? מתח בזוגיות? בעבודה? במשפחה? שינוי ביכולת לגמור יכול להיגרם על-ידי מספר דברים, בין היתר שינויים תזונתיים, הורמונליים ורגשיים.קושי לגמור יכול להיות גם קשור לפגיעה באמון שהיה עם בן-הזוג, למרות שממה שכתבת לא נשמע שזה המצב, וזה גם לא מסביר את העובדה שאת לא מגיעה לאורגזמה באוננות.אשמח לקבל יותר פרטים ובכל מקרה ממליצה לך להתייעץ עם סקסולוג/ית. בינתיים תנסי להנות ממה שיש וככל שאת יכולה תוותרי על החתירה לעבר ה"מטרה". זה יכול להוסיף לתסכול.העיקר שיש לך חשק, ופנטזיות ובן-זוג אוהב - זה יכול לרכך את החוויה בינתיים. גילי פליסקין מחברת הספר "דברים שרציתי לגעת" מנחת קבוצות "נשים מדברות מיניות" מלווה בתהליכי יציאה מהארון www.onenut.co.il

Elinori20

New member
היי

קודם כל תודה, היו לנו ריבים לאחרונה אולי זו הסיבה, אני מקווה שישתפר

המשך

ריבים אכן יכולים לגרום לשינויים ביכולת להנות מסקס. כדי לגמור אנחנו צריכות להיות רגועות, נינוחות, בטוחות ופתוחות. מתח, לחץ וחוסר בטחון הם האויבים הכי גדולים של האורגזמה ושל הנאה מינית בגלל. אם זה הדבר היחיד שהשתנה אני מקווה שזה עוזר לכם להתמקד בפתרון. העיקר שיש לשניכם נכונות לעבוד על זה ולהחזיר את המצב לקדמותו. תקשורת היא המפתח לדברים האלה, ואני מחזיקה לכם אצבעות שישתנה בקרוב! גילי גילי פליסקין מחברת הספר "דברים שרציתי לגעת" מנחת קבוצות "נשים מדברות מיניות" מלווה בתהליכי יציאה מהארון www.onenut.co.il

לפעמים זו תוצאה של עייפות או לחץ

לפעמים עוברים עלינו דברים שמשפיעים ולכן זה יכול להיות סיבה לכך . אם את מאוננת וזה עוזר אז אולי את ובן זוגך צריכים להיות קצת יותר פתוחים העיניין . אולי סרט או קצת יותר משחק מקדים , אולי קצת אצבעות או שיפשופים , או אולי ויברטור ... בהצלחה

star2o

New member
לאלינור

תנסי לגוון קצת, אולי אם בחור אחר, בטוח תגמרי תוך שתי דקות....משהו אחר וזר תמיד מגרה את החושים!

star2o

New member
לאלינור!

זה לא ניקרא לבגוד... אלא את מנסה...מישהו אחר לתקופה קצרה כדי לראות מה קורה בקטע של ה"גמירה" פשוט מרעננת את התשוקה!

star2o

New member
לאלינור!

ועד דבר שרציתי להגיד לך, מותר לך גם לבגוד!..את עוד לא נשואה, ואל תחשבי שהחבר שלך לא יבגוד בך, במשך הזמן תגלי שהוא בוגד בך! גם את יכולה ! ומותר לך.

Elinori20

New member
כמה דברים:

קודם כל הוא באמת גבר שלא בוגד, כנראה שהיחיד מסוגו, דבר שני זו כן בגידה. גם להתנשק עם מישהו זו בגידה. יש לנו דרכים יותר טובות ומוסריות מזה בכדי לרענן את הקשר.

MyPrecious

New member
מסכימה איתך לגמרי!! ואתם לא לבד.

הוא לא היחיד מסוגו, ואל תאבדי את האמון בו. דבר שני, זה אכן כן בגידה, מה שהמליצו לך כאן. אני רוצה לספר, שכשהייתי עם בעלי (חברים אז) חצי שנה, והיו לי התלבטויות קשות לגבי העניין, שיתפתי חברה שלי. היא המליצה לי לצאת (בלי שהוא ידע) עם מישהו אחר ולראות מה זה עושה לי. אני הייתי מזועזעת מהרעיון, מזועזעת ממנה שהיא הציעה לי את זה, ריחמתי עליה שככה היא רואה מערכות יחסים. אחרי כמה זמן היא נכנסה למערכת יחסים רצינית (היום גם הם כבר נשואים), וכמובן שגם היא היום חושבת שהרעיון שלה היה מזעזע. כנראה שעד שאתה לא חווה בעצמך מערכת יחסים אמיתית שמושתתת על אמון הדדי אתה פשוט לא יכול להבין את זה. שיהיה לכם המון בהצלחה, ואני בטוחה שתמצאו את הדרכים הטובות והמוסריות שלכם להתגבר על הבעיות!!!

Elinori20

New member
תודה ו...

פעם בקשרים אחרים אני בגדתי המון, היום, איתו, אני פשוט לא מסוגלת

למעלה