כבר כמה ימים....

naama78

New member
כבר כמה ימים....

שהקטנה שלי- בת ה-12, מוטרפת.... מכל דבר. היא עולה לחטיבה וזו כמובן סיבה טובה לאטרף... לא הייתי כמה ימים- סיבה מוצדקת. בקרוב מאוד- בת מצווה- מריבות ודיונים קולניים סביב העניין.. ואתמול, נסענו לבסיס של הגדולה לחגוג לה יומולדת. הגענו לשער, מתקשרת אליה שתצא... והקטנה- פותחת פה.... למה התקשרת עכשיו? חכי לאבא! מה, אנחנו שתי משפחות??? קורעת אותי.....

רחלי228

New member
נשמה

ברוכה הבאה לעולמה של המבגרת , או ל חילופין , הטינאייגרית. כאילו מה? אני צריכה לספר לך על זה???? תאשימי את ההורמונים - לא אותך...

naama78

New member
../images/Emo6.gif

הורמוני ההתבגרות שלה, החלו לעבוד בגיל 4....בדיוק כמו אצל אחותה....

L o v e M e1

New member
../images/Emo49.gif לבת המצוה, שתמיד יהיה לה

אטרף רק מדברים טובים ומרגשים. לצורך הענין כשיש שמחות, אם אפשר להיות מאוחדים למען האושר של הילדים, וואלה שווה להמתין לאבא ולחכות לה ביחד בשער לא?

naama78

New member
../images/Emo51.gif

לא, לא היה עקרוני להמתין לאבא, שהגיע אחרי חצי שעה, לערך....

Kטלנית

New member
לאט לאט אני מתחילה להבין../images/Emo140.gif

כל הזמן אמרו את זה אבל זה מתחיל להתהוות "ילדים קטנים צרות קטנות ילדים גדולים צרות גדולות" תהיי חזקה הראי לה ביטחון (גם שלפעמים הוא מוחבא) והכי חשוב תהיי החלטית למרות שכלפי חוץ זה יראה לה שאת "הרעה" תגידי לה מה את מחליטה ותמיד תוסיפי קור טוב של אהבה ספרי לה אימרי לה גם באמצע מריבה כמה שאת אוהבת אותה. בהצלחה ותהיי חזקה .

זה תמיד ככה?

הילד או הילדה הבכורים..ממושמעים יותר..והשני או השניה..מחפשים תמיד דרכים או מילים להתמרד?לעקוץ?להקשות?

ת מ ו ש

New member
נעמה זה נשמע לי כמו תסמונת

סוף החופש הגדול!!
תתנחמי בכך שהרבה ילדים וגם מבוגרים( כמוני למשל) לוקים בה..

naama78

New member
אני...

אני לוקה בתסמונת הזאת!!! לא רוצה שייגמר.............

d a n i e l s 5

New member
אני לא מבינה....

יש לה את כל הסיבות הנכונות להיות "מוטרפת"...... אז מה הבעיה.....מותר לה ! ואת...יש לך כבר שני מתבגרים בבית את אמורה להיות הכי מוכנה לזה אבל כנראה שהשילוב של הורמוני התבגרות + הילדה הקטנה בבית זהו שילוב קטלני. חייבת לציין שאני אהבתי את "חכי לאבא" יפה לה שהיא מנסה לשמור על ה"אחדות" . שיהיה בהצלחה בחטיבה.

החתולית

New member
../images/Emo45.gif גם אני חשבתי שאת כבר מוכנה

לטירופים של גיל ההתבגרות. איזה מזל שיש לי בן - זה יהיה קל יותר (כך מבטיחים לי)... בהצלחה בבית הספר החדש, ויפה שהיא דואגת לאבא שלה.

naama78

New member
../images/Emo51.gif חתולית...

מוכנה לטירופים האלה...אבל איתה נוסף גם המימד הרגשי, שעם הגדולים לא היה. בהחלט עם הבן יותר קל.....

עכשיו הבנתי "רק קיטרתי"....יאללללה

באמת את בתסמונת סוף החופש הגדול!!! תתרגעי בקורב תסמונת פתיחת שנת הלימודים!

naama78

New member
היא כבר פה..

. תסמונת ההתחלה... ויחד עם תסמונת הסוף- קטלני

למעלה