כבר כמה ימים

תלתלית

New member
כבר כמה ימים

שאני רוצה לספר לכם. יש לנו בבית קופסה עם קלטות ישנות (בילבי, חיים משה, יוונית וכאלה) שם מתחבאת בשקט כבר 30 שנה קסטה עם הקלטה של סבתי היקרה אסתריה, אותה לא זכיתי להכיר. היא שרה את השיר "לה פשארו.. ". ההקלטה היתה בתקופת מלחמת יום כיפור, היא הקליטה את השיר לאחי הגדול, שתמיד רצה לשמוע אותה שרה לו. זו הקלטה של דקה בערך. לי היא גרמה שמחה גדולה שככה יש לי קצת מסבתא על שמה אני קרוייה, אבל ולאימי היא גרמה לבכי רב והתרגשות עצומה. היא היתה קשורה מאד לסבתא (אם אבי), שהיתה לה כאמא שנייה. בכל אופן זה מה שרציתי לספר לכם. זכיתי לשמוע קצת את סבתא שלי.

Sarika

New member
מרגש מאד !

שמרי על הקלטת מכל משמר כדי שתוכלי להשמיעה לילדייך ולנכדייך.

angelici

New member
WOW זה כל כך מזכיר לי.........

גם לסבתי קראו אסתר אסתרינה קרא לה סבי(בעלה) הייתי מאוד קטנה כשהיא נפטרה אך תמיד שמעתי את השיר "אל פשרו" בפי סבי אני עשיתי טעות- באחד הימים באותם הזמנים ועודני ילדה הקלטתי את סבי בקלטת ככה סתם תוך הקלטות מהרדיו לטיפ החלטתי להקליט אותו, ובדיוק לאחר כמה ימים הקלטתי על אותה קלטת שירים ממצעד הפזמונים,חבל אולי לא חשבתי על העתיד או כמו היום שרוצה ומתגעגעת לשמוע את קולו ואולי בתור ילדה לא חשבתי שימות לי בכלל

ואני לא סולחת לעצמי שלא הקלטתי את

אבא שלי, לאבא שלי ז"ל היה קול טנור צלול ונהדר והוא היה שר לנו שירים נפלאים בלאדינו ובצרפתית.... כל כך חבל שפעם לא חשבתי על מורשת דורות, היום חושבים על זה יותר ומנציחים לדורות הבאים, היום יש גם יותר אמצעים..... נחמד תלתלית שיש לך זיכרון מסבתא רבא שלך...וברכות להיותך איתנו כאן.

רותי ב.

New member
תגבי את הקטע המרגש הזה

בכל צורה שרק אפשר. אלה הדברים היקרים ביותר ללב והמרגשים ביותר. גם בין הקלטות הישנות אולי אפשר למצוא אוצרות ......... הלוואי שיכולתי להקליט את אימי שרה הלוואי. נשארו רק הזכרונות הצרובים בלב, בנשמה.
לאן נעלמת לי בימים האחרונים??

ר ח י לו

New member
../images/Emo24.gif תלתלית זה מרגש מאוד לנו יש

הקלטה של חמי ז"ל קורא מן ההגדה בחג הפסח, זה סליל של טייפ גדול(של פעם) ובינתיים אנחנו בעידן ה-DVD, אבל הסליל נשאר לנו ושמור היטיב.

אוי חברים נוסטלגיה באמת זכרונות מהע

מהעבר ואני ככה חושבת מה נשאר לי חרוט בזכרוני גם אבי זל" שתבדאו לחיים ארוכים אהב את השירים בלאדינו,יונית טורקית היו לנו אלפיי תקליטים. הוא היה רקדן ברמה בטורקיה היה מורה לרקודים סלונים ממש צעיר היה. יש לי תמונות איך הוא רוקד עוד בשחור לבן.קראתי את אשר כתבתם ישר נגשתי להסתכל בתמונות וגם דמיינתי את אבי רוקד כייף ממש כייף לזכור את הרגעים הנפלאים האלה,תודה על שהעלת את הנושא. שלכם לבניקה

למעלה