כבר כמה ימים

כבר כמה ימים

אני בהתלבטות אם לקנות את האייפוד. הייתי בחנות אתמול וה15 ג'יגה עולה 1450 שקל אני חושבת שזה מחיר סביר בשבילו אבל אני מש בהתלבטות בינו לבין הקריאטיב כי המוכר המליץ לי עליו יותר. מה החסרונות של האיפוד לעומת הקריאטיב?

הנה מה שידוע לי

לגבי החסרונות של האייפוד, תסתכלי בדיון הגדול גדול שבהשוואת אייפוד מול אייריוור.... לגבי קרייטיב.... דבר ראשון, אם איכות הסאונד חשובה לך, הבנתי שקרייטיב שולטת בתחום. מבחינת אופציות ופונקציות, הבנתי שקרייטיב קצת מפגרת מאחור.... הנתי שהפונקציות שלה ממש בסיסיות ואפילו אין לה כפתור Stop.... אני עדיין צריך לברר... ולכן אני מצטרף לבקשה של פותחת הדיון.... תודה

JustThomas

New member
ממה שהבנתי המכשירים של קריאטיב

לא בהכרח עם סאונד יותר טוב. הם גם נורא מגושמים, גם בתפעול וגם בצורה חיצונית. זה בערך מה שאני יודע.

HelloweeN

New member
שמע, אני דווקא חושב שאיכות הסאונד

בקריאטיב לוקחת (לא בהפש איי יאי יאי) את שאר המכשירים. עוצמת הצליל בכל דגמי קריאטיב S/N RATIO מגיעה ל-98DB, בעוד שאצל IRIVER זה בקושי מגרד את ה-90DB. באייפוד לא ניתקלתי במידע מפורט בתחום הזה לצערי - עדין (אם יש למישהו קישורים רלוונטיים - מה טוב!). היה לי את ה-JUKEBOX ZEN של 20 ג'יגה הרבה הרבה לפני שהוא הגיע לארץ, ואני יכול להעיד שאיכות הסאונד שלו הייתה יוצאת מן הכלל. פשוט תענוג. בנוסף, היו לו אינספור אקולייזרים שניתן לכוונן לפי הטעם ולשחק עם ההגדרות. היה לי אותו באוטו, והאיכות הייתה טובה מדיסק (טוב נו, אותה איכות). פשוט תענוג. הספקתי בנתיים למכור אותו ולהתנסות בעוד 3 נגני פלאש, שבהם גם האיכות לא רעה.

למעלה