כבר כמה זמן שאני נטול אפליקציות....

aשרון

New member
כבר כמה זמן שאני נטול אפליקציות....

כבר זמן מה שאני נטול אפליקציות - לא אטרף, לא גריינדר, לא טינדר, לא סקרף. עלה לי.

עלה לי משיחות ריקות מתוכן שחוזרות על עצמם פעם בשעה ולא מובילות לשום מקום חוץ מלמיטה זרה בדירה שאתה לא ממש מבין איך מישהו חיי בה. או במקרה היותר גרוע - בדירה כ"כ שווה ומתוקתקת שבמהלך כל המפגש בניכם אתה לא מצליח לחשוב על שום דבר אחר חוץ מאיך הבנאדם הזה הגיע בגיל 30 לגור במגדל בלב העיר, שאתה מחשבן עם עצמך כל גביע של גבינה לבנה שאתה קונה בויקטורי.

אתה מוצא את עצמך מגיע לאזור אחר בעיר, לא זה שאתה גר בו, ופותח ישר את הגריינדר לראות האם השכנים נאים בעיניך ויותר מזה, האם אתה נאה בעיניהם. אתה רוצה שכולם ידעו שאתה פה. אתה קיים. בריבוע של שני אינץ', בלי חולצה עם ציטוט מפגר משיר של ה-stones ששמעת פעם אחת אבל אתה בטוח שזה יוציא אותך מורכב ולא פשוט כמוכם והמפרט הטכני שלך פרוס בפני העולם. ואז מתחילות להגיע הודעות....

הפוסט השלם מאת : Lioz Shay
https://www.facebook.com/photo.php?...10152060335620513.1073741827.591065512&type=3

mountain0goat

New member
באנגלית זה נקרא looking for love in all the wrong places

מהכתוב אני מנחש שהוא רוצה כבר משהו מעבר לסתם סקס. הפתרון שלו לא נכון לדעתי. ברור שרוב האפליקציות הן בשביל סקס אבל נראה לי (שלפחות באטרף) הוא יכול לכתוב שהוא רוצה להיפגש למטרת דייטינג. כל זה במקום להעילם מהמפה לגמרי.
לא יודע למה הוא ציפה כשהוא חזר לטינדר, שיבוא נסיך החלומות וישאל אם הוא רוצה לצאת לסושי?

aשרון

New member
זה בדיוק מה שכתבתי לו

שהוא עשה החלטה להתחבר למציאות בחוץ ולהתנתק מהמציאות הוירטואלית. שהוא נמצא כבר אחרי צומת הדרכים, והחליט שהוא רוצה משהו יותר אמיתי, יותר כנה, פנים מול פנים ונטול משחקים. אבל.. ויש אבל גדול, האפליקציה או האתר הם רק פלטפורמה, איך שאתה משתמש בה מוביל לתוצאות שאתה מקבל.

למעלה