כבר חלפה לה שנה

עודליל

New member
כבר חלפה לה שנה

בנר שלישי של חנוכה הייתה אזכרה לאמא שלי, שנה עברה. אני זוכרת שכשנכנסתי לכאן בפעם הראשונה היייתי בטוחה שאין מצב שגם אני אכתוב ששנה עברה כי אי אפשר הרי בלי אמא. כשראיתי שבנות כותבות שעברו מסר שנים זה בכלל נראה לי סיוט. אבל כנראה שגם אני באותו מסלול של חיים בלי אמא. אני עסוקה כל היום עם התינוקת החדשה (כבר בת חודש וחצי). ואין לי ממש חשק לשבת מול מחשב. בנוסף אני עדיין מכחישה שאמא נפטרה. אבל היום שמעתי שאמא של מישהי שאני מכירה נפטרה לפני יומיים וישר נזכרתי איך גם אנחנו ישבנו שיבעה בחנוכה. ואיזה דרך ארוכה עוד מצםה לה ולאחים שלה.

../images/Emo16.gif

שולחת לך חיבוק גדול.... איתך...

מ ש ג ע ת

New member
היי עודליל

גם לי יש תינוק בן חודש וחצי ואמא שלי נפטרה כבר לפני 16 שנים וזה נראה כאילו זה היה לפני זמן קצר את לא מרגישה איך שהזמן עובר . דרך אגב רציתי לשאול אם זו לידה ראשונה שלך? ו האם את הולכת לקבוצת תמיכה של אמאות ללא אמאות ?

שמחה לראותך../images/Emo24.gif

אצלנו אוטוטו שנתיים-ביום שני...הזמן עף מבלי להרגיש למרות שאני מתעוררת עם הידיעה יוםיום וחיה עמה....שעה שעה.... ההכחשה היא מנת חלקנו והשאלה "איך אפשר לחיות בלי אמא?" מתקתקת על מחוזות ליבנו-אכן עצוב.... מבינה את ההתעסקות עם התינוקת...ואת חוסר הסבלנות לשבת מול המחשב וזה נשמע לי לגיטימי.... מאחלת לך שבוע טוב!

למעלה