כבר חודשיים...

מיה30

New member
כבר חודשיים...

אני שומעת את המשפט: ``מתי גם לי תהיה כבר יומולדת?`` ככה...חודשיים!!!! מאז שהקטנצ`יק היה בן שנה... ולא, לא עשינו לו משהו גדול היומולדת שלו עברה בקול ענות חלושה כדי שלא יקנא הגדול והיומולדת שלו רק בחודש יולי... אז קודם הסברתי לו שיש עוד ארבעה חודשים עד ליומולדת שלו ושהיא בחודש יולי, ואנחנו צריכים לעבור את אפריל, מאי ויוני אז בערך פעם בשבוע הוא שאל: ``עכשיו כבר חודש אפריל??`` ואחרי שאפריל עבר אז...עכשיו כבר חודש....? יוווו איך מהר עובר הזמן, בחיי ורק אתמול הוא נולד...ואוטוטו יהיה בן חמש מיה30 {מהרהרת...} :cool:

linet1

New member
צרות של עשירים

לפני חודש ביתי חגגה את יום הולדתה ה- 4...וכבר שבוע אחרי זה התחילה לשאול מתי היא תהיה בת 5....וזה כל יום, צהרים וערב.... להיות אופטימית??? בקצב הזה, זה יעבור מהר? הרי כל בוקר בזכותה אני ניזכרת כי יש עוד יום ארוך מחר....;-) אבל בנינו? אני מעדיפה שזה יעבור לאט - ככה, אני כאילו צעירה לנצח - והיא כל כך מקסימה ואני כל כך נהנת ממנה בשנה האחרונה - שממש לא רוצה שהיא תגדל לי ותברח התקופה המדהימה הזו - למרות שאני יודעת כי גם התקופה הבאה וזו שתבוא אחריה וכו` - תהיינה מדהימות לא פחות. אני בהירהורים על הזיקנה:) מישהו הבין אותי בכלל????????? שבוע טוב

עופריקו

New member
מיה אני מתפלא עליך !!!!!.....

נו לא מכירה את השיר :יום הולדת יש רק פעם בשנה ,רק פעם בשנה..... אז להתחיל לשנן וללמד את הקטנים.... מחר מבחן ראשון בהצלחה עופר מורה לזימרה ;-p

אצלי...

אצלי ההבדל הוא...3 שנים ושבועיים, שניהם נולדו בינואר... אז פשוט חגגתי להם יחד את היום הולדת בקרב המשפחה וזהו פתרתי את העניין.... עכשיו יתחילו הבעיות כשהוולד בעזרת השם יוולד הוא יוולד במאי, עד ינואר יש המון זמן... אוףףףףףףףףףףףף ליהי

נקיטה...

New member
מיה יודעת...

איזה מדהים העניין הזה של ``זמנים``... אצל הילדים. ``אמא כמה זה עוד מעט?`` ``אמא כמה זה תיכף?`` ``אמא מה זה עוד שלושה חודשים??? זה ככה? (מראה עם האצבעות הקטנות שלו)`` יאווווו... עכשיו אנחנו מתמודדים עם השאלה... ``אמא מתי אני אהיה בן 7`` הוא רק ארבע וחצי... נקיטה (שמתה על ימי הולדת)

למעלה