כבר חודשיים/ ליטל

facundo te amo

New member
כבר חודשיים/ ליטל

כבר חודשיים שהדברים מתקדמים רק בשבילך. הרגשות עוד סגורים במעטפה ישנה. הלב לא רוקד למשמע קולך והבטן לא מתהפכת ממגע ידך. חודשיים יחד, כמעט כמו אגדה אתה גבר באמת שיודע לתת, אבל כנראה שאני עדיין ילדה. - נכתב בעקבות כל הפטפוטים האלו פה על אהבה, על משהו שקורה לי... אני והחבר.. הרגשה מסובכת שניסיתי לפשט אותה בשיר-

SadClown

New member
מותק...

מזכיר לי את התקופה שהייתה לי שסיפרתי לך עלייה... מרגישה שכתבתי את זה לפני כמה חודשים. לפעמים זה פשוט לא זה, זה לא אומר עלייך שאת לא בסדר. הכתיבה עצמה יפה וחודרת. מקווה שתביני מה לעשות. יודעת כמה מטרידה התחושה הזאת.

ילדה, ממש יפה

אולי בגלל שאמרת שזה על החבר שלך ועלייך אז הצלחתי להבין את השיר, אבל אני חושבת שהעברת פה ממש יפה את מה שאת חושבת =]

היי, מוסיפה גם משהו ^^

אני קוראת לזה: חי תראו, כמה חברים אספתי כאן במקום מיוחד שכזה. האבל, מתגבר על ה"ביחד" והפעם, אין תחושה של נחת. ולמרות, שהצלחת לאסוף את כולם קצת חסר כי אתה לא שם. והנה תראו, אתה חושב כמה חברים הצלחתי לאסוף, לכאב. והנה תראו, אני מוקף באנשים שעכשיו עליי בוכים שעכשיו עליי שומרים. שעכשיו, כבר יותר מעריכים. ככה זה כשאנשים כבר לא נמצאים. אני לא יודעת למה קראתי לזה 'חי' אבל תמיד כשאני שומרת את מה שאני כותבת במחשב אני סתם לוחצת כמה מספרים או אותיות עד שאחליף את השם, ובצקרה, ראיתי שהאותיות שיצאו לי כאן הן 'חי' אז לא יודעת למה, העדפתי להשאיר את זה כך.

למעלה