כבר הסתיו עכשיו

כבר הסתיו עכשיו

אני גאה להיות זה שמאחל ראשון באופן רשמי... סתיו שמח לכולם! עמית

החצב כבר פרח לפני שבועיים אבל יאללה

למי אכפת העיקר שיעבור הסתיו בקלות לאלו שקשה להם להיפרד מהקיץ

d a n i e l s 5

New member
תיסלם על התמונה .

אחחחחחחחחחח ריחות הסתיו... אוהבת את המעברים האלה, שבין העונות. סתיו שמח ומריח גם לך .

אותי את גם אוהבת? ../images/Emo3.gif

אני סוף עונה

d a n i e l s 5

New member
ברורררררררררר

מתה על סופעונה........ ועוד יותר מתה על .... סופיה לורן.... ועוד יותר ..... חולה על .... כוסיות והסרט אמנועל.....היה אחד הסרטים ש....... שאני אמשיך? לא כדאי.

דייייייייייייייייייייייייייייייי../images/Emo9.gif

תמשיכיייייייייייייי
עוד

shemesh22

New member
"את לא צריכה סיבה להיות עצובה"

לא מחובבי הסתיו אני... עצוב לי בימים האפורים. אז אני אאחל סתיו קל ונעים לכל אוהבי הקיץ ...

swansea

New member
סתיו לנצח

הוא הסתיו שבלב...
A gentle rain falls softly on my weary eyes As if to hide a lonely tear... My life will be forever autumn 'Cause you're not here! Forever Autumn,Justin Hayward​

ת י א ה

New member
זה הסתיו

עם הענן ועם הרוח המיבב, ואם אתה סתם ציניקן בכל זאת זה צובט בלב. יחיאל מוהר/רוח סתיו

my sunshine

New member
"חיה" על סתיו

זו העונה הכי אהובה עלי חוץ מזה שלי יש ילד ושמו סתיו
אבל השיר הזה הוא גם קצת עצוב... הוא שיר של פרידה... אפשר לצטט שיר קצת אופטימי
['צטערת, אופטימית מטבעי]
וכשסתיו כך באמצע היום מבקר הוא מביא איתו אלף צחוקים או יותר ריחות של פריחה ואביב חגיגה ענקית מסביב

ס ת י ו 5

New member
סתיו

הכל שקט ורגוע ריח טוב באויר שלכת שקיעות מדהימות תמיד יש קרן שמש גם ביום מעונן... אני הסתיו

ד ו ל ה

New member
אתמול ראיתי חצב...

ופתאום שמתי לב שמחשיך כבר בשבע ואוטוטו שעון חורף בפתח המזגן כבר לא דולק בערבים האויר בבקרים קריר ונעים צריך כבר להדליק קצת את הדוד בבוקר כדי שהמים יהיו חמים חמים כמו שאני אוהבת... אתמול הבנתי שהקיץ נגמר...
דולה (שהסתיו עושה אותה מלנכולית משהו...)

ל י M ו ר

New member
הריח הזה

האויר הנעים שמגיע בשעות הערב, הקיץ הסיוטי שנגמר. והחורף שגורם לי לפרוח שמגיע. אחחח הסתיו

satin

New member
אתמול

ראיתי את מטאטא הרחובות אוסף לערימה אחת את כל הסתיו שנשר למדרכה... תהיתי, לכמה ערימות נאסוף אנו את הלבבות השבורים שהשאיר הקיץ האחרון ללא רוח.

למעלה