כבר אי אפשר לספור!!

wwftapes

New member
כבר אי אפשר לספור!!

כן כן גבירותיי ורבותיי, כבר קשה לספור את כל הקלטות שיש באתר? מה אמרתי לכם אז? 50??? 50 זה מספר של עניים, נסו בסביבות ה80 קלטות!!! כן כן יותר מ80 קלטות שונות של wwf, בלי שום קלטת raw, superstars,smackdown והדומה אירועים נטו!!! אתם מאמינים? כדאי שתאמינו! והמחירים??? צונחים!! במיוחד לחודש הזה- עד ה30/11- כל קלטת- ב20 שקל בלבד!!! אתם מאמינים בניסים??? כדאי שתאמינו!! רשימת הקלטות ופרטים נמצאים באתר www.wwftapes.up.co.il אם אתם לא מאמינים, תאמינו

deathcaster

New member
לעל האש בקשר ל:WWFTAPES

על האש ידידי אני אומר לך את זה בנימה חברית ! הבחור שמוכר קלטות של WWF עובר על החוק ומשתמש בפורום שלך כדי לפרסם את זה דבר שהופך אותך לשותף לעבירה אני מזהיר אותך לפני שתמצא את עצמך בעיצומה של תביעה משפטית בגין הפרת זכויות יוצרים גניבת מותגים וזכויות שידור על ידך גם תפוז יכולים לתבוע אותך על פרסום לא חוקי נכון שזה נשמע קיצוני מדי אבל בחודשים האחרונים הWWF נהיו פנאטים בנושא וכהוכחה תראה מה קרה לאתר של מייהאם - מאחד האתרים היותר טובים למידע על האבקות הוא נהפך לפורום פשוט תרגיע את הבחור לפני שיהיה מאוחר

בוזיק

New member
מי פה המנהל?

אתה או על ה@ש? בא לך לתת עצות לך תביא לרויף כמה עצות שבא לך. עם הפורום שלכם כל כך יותר טוב כמו שאתם כל הזמן טורחים להגיד למה אתם כל הזמן באים לפה? מה לעשות ש wwftapes.up.co.il פוגע בעסקים של חברים שלך שגם מוכרים קלטות.

על האש

New member
wwftapes

אני מבקש זה באמת פעם עשירית שאתה מפרסם פה את האתר האתר מופיע בקישורי הפורום ומי שרוצה יפנה אליך אני מבקש שתפסיק כי זה באמת הפך להיות מטרד ופעם הבאה שתפורסם פירסומת היא תימחק ! בלי קשר למה שנאמר ע"י אחרים

deathcaster

New member
בוזיק

בוזיק אני רשום כסגן נשיא בפורום האחר אתה לא רוצה שאני גם אתפטר ? אתה בחור מתוסבך וצר לי עליך אני בצעד יוצא דופן מנסה להגן על מנהל הפורום של תפוז ואתה מתבכיין ? איך זה בדיוק קשור אליך ? תגיד יש לך רשיון נהיגה ? כי אם כן אז יאללה תן גז !

בוזיק

New member
אם אתה מתעקש

אם אתה כל כך רוצה אז תתפטר זה בסדר מצדי. ולא ניסית להגן על מנהל הפורום, ניסית להתערב בהנהלת הפורום הזה ולדחוף את האף הגדול שלך למקומות שהוא לא שייך אליהם. יש לך פורום משלך לא? אז תשאר בו.

deathcaster

New member
הודעה חשובה

אני חושב לפתוח עמותה לביטול ה"בוזיקים" ואני בטוח שיהיו בה הרבה חברים דמי הכניסה הם חינם + בעיטה לבוזיק לא כולל מע"מ ( מס ערך מניאקים ) מעוניינים ?

deathcaster

New member
עוד אנקדוטה "בוזיקית"

בוזיק בגרוזינית זו זונה קטנה ,,,חחחחחח

בוזיק

New member
בוזיקים?

מה בוזיקים??? אני אוריגינל אני! אין עוד כמוני. אחד ויחיד. אז אתה מתפטר או לא?

dbzb

New member
אחת ולתמיד ../images/Emo55.gif

הגיע הזמן לגמור את הסכסוך. אני מציע אתגר לנציגי הצדדים: Rshamir, Gary_Roif, DeathCaster ובוזיק. בסופו של דבר אם בוזיק מנצח הוא מחליף אותם בתור נשיא מועדון WWF, מנהל, וסגן מנהל הפורום. אם הוא מפסיד הוא לא מזכיר יותר את השמות שלהם או של הפורום שלהם. קרב ראשון: Cage match נגד Rshamir. קרב שני : קרב סולם נגד DeathCaster. קרב שלישי: קרב בושידו נגד גרי. אני כמובן אארגן את האירוע ואמכור כרטיסים
אתם מוזמנים בינתיים להמשיך ללכלך אחד על השני במטרה להגביר את מכירת הכרטיסים (לא שנראה לי שאתם זקוקים לעידוד שלי בשביל לעשות את זה). יש הסכמה?

ODED99AA

New member
בונה אתה אשכרה אינפנטיל

קודם כל אין מילה כזו בוזיק בגרוזינית וזונה בגרוזינית זה בוזו אז עשו טובה שתייכם חשבונות חסלו במקום שהוא לא הפורום למה נימאס לראות 50 אחוז מההודעות פה שהם רק ירידות של בוזיק ושני המנהלים של WWFISRAEL אז עשו לי טובה אם אתם לא מיסתדרים עם האנשים פה תשארו בפורום שלכם ביקרתי שם והוא לא מציאה

למעלה