כבר אין לי מושג איפה לחפש!

כבר אין לי מושג איפה לחפש!

שלום לכולכם, אני מחפשת כרטיסים מצחיקים לאנרק (למתנה , לחודש הזה ) שהם כמו כרטיס אשראי, או כרטיס מועדון של חברה כלשהי, רק שהם לא אמיתיים וסתם נחמד שיש אותם בארנק. כמו למשל , ראיתי אצל מישהו פעם כרטיס שנקרא "IDIOT CARD" ואז כתוב משהו באנגלית "אם אתה רוצה לדעת איך לשגע אידיוט תהפוך את הכרטיס" וזה בעצם מה שכתוב גם בצד השני... או שאצל מישהו אחר ראיתי מזמן סתם כרטיס חמוד כזה "SMILE" ומלא פרצופים חמדוים כאלה. זה ממש מוסיף לארנק וזה בול למתנה שאני צריכה להכין! יש למישהו מושג, כיוון, איפה אפשר למצוא דבר כזה? מישהו מכיר מישהו שיש לו אחד כזה ויכול לשאול איפה משיגים את זה? תודה לכל מי שעוזר אפילו מעט.

../images/Emo4.gifאתה עיוור או סתם דביל?

זה פורום הומור. יש לך משהו מצחוק לרשום תרשום כאן יש לך לינק למשהו מצחיק תשים אותו כאן יש לך פריחה במקומות צנועים בגוף תרשום את זה כאן כדי שנצחק עליך. אולי הפורום הזה יעזור http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1917 הם יעזרו לך להגיע לפורום "שאלה קטנה"

Seidman

New member
אפשר להכין כרטיסים כאלה

לי יש כרטיס שהוא לא מהסגנון שאת אמרת (כלומר חיקוי של כרטיסים אמיתיים) אבל הכינו לי ואני ממליץ כאן: 12 הדיברות לעצלן 1. נולדנו עייפים ואני חיים כדי לנוח 2. אהוב את מיטתך כפי שאתה אוהב את עצמך 3. תנוח ביום כדי שתוכל לנוח הרבה בלילה 4. כשאתה רואה מישהו נח, עזור לו 5. העבודה מעייפת. שמור אותה לאחרים 6. ממנוחה רבה איש עדיין לא מת 7. כשבא לך לעבוד, שב וחכה שזה יעבור לך 8. עשה מנוחתך קבע 9. אל תדחה למחר את מה שאתה יכול לדחות למחרתיים 10. חסוך בכוחותיך 11. המתאמץ במלחמה גיבור, המתאמץ בעבודה חמור 12. כמה טוב לא לעשות כלום ואח"כ...לנוח קצת ! מאחורי הכרטיס אפשר לשים ציור של מישהו עצלן ואח"כ לנמלץ את הכרטיס (כלומר להעביר אותו במכונת למינציה) מקווה שעזרתי

למעלה