כבר אזרחית

mercuryG

New member
כבר אזרחית ../images/Emo22.gif

הנה גם אני הצתרפתי לאוכלוסיית האזרחים. אני הנדסאית מכונות מדופלמת ו מוסמכת, בעלת נסיון כמכונאית מנועיי מסוקים (כמעט שנתיים) מתכוונת ומאוד רוצה להשלים לתואר B.Sc , אבל בשביל התחלה רוצה לצבור עוד נסיון ולהרחיב אופקים בתחום הטכנולוגי וכמובן להרוויח כסף על מנת לאפשר השקעה בלימודים. מבקשת עצה ו/או עולי גם עזרה: איך ניתן לממש תכנית זו
תודה מראש על שנעניתם לשאלתי

אורום

New member
מה מעניין אותך בתחום הטכנולוגי?

בדיקות תוכנה? טכנאית? פיתוח? אימות פיתוח? הנדסאית? חשמל ואלקטרוניקה?

mercuryG

New member
הכל מעניין...

ישנו מגוון רחב של דברים מעניינים... כמעט כל דבר מעניין אותי. אני אוהבת אתגרים, מאוד אוהבת ללמוד, לא נתרעת מעבודה פיזית אלא ההפך - נהנית מכל רגע... מעוניינת במשרה במגזר הטכני, בתחום פיתוח נשמע די מעניין, עם אפשרות קידום.

mercuryG

New member
????? לא מאמינה שאזלו אנשים בקיאים

האם שאלתי קשה מדי? או שאולי היא כמו עוד אינספור שאלות של אנשים בעלי השכלת הנדסאי מכונות עם עבר (שלפני שבוע היה הווה) צבאי? יתחן וצריך להתעזר בסבלנות, לנקות את הראש, לחשוב טוב טוב מה בדיוק עדיף לעשות לחצי שנה הקרובה, לבנות תכנית מסודרת.... הרי זהו רק השבוע הראשון של אזרחות... איו צורך למהר.... מצד שני כל השהייה/המתנה...מנוחה כביכול - עלולה להביא להפסד זמן יקר, הפסד הזדמנות מפתח. מה יותר נכון? יש הרי ביניכם אנשים עם יותר נסיון בחיים משלי, ללא ספק גם בעלי תארים, מקצועיים ומצלחים כל אחד בתחומו..... להישגים בכל תחום שהוא לא מגיעים בןיום... מי מכם במגזר הטנולוגי? אולי יש צורך בקוסים או הכשרות נוספים על מנת להגדיל סיקויים להתקבל למשרה בטחום ובמקום הרצוי? אקבל כל תשובה עניינית בברכה. תודה מראש! .יעל.

אורום

New member
ברור שצריך לעבור הכשרה כלשהיא

תואר או קורס כדאי לך לפנות לתעשיה הצבאית, תעשיה אוירית, מנועי בית שמש אלה תעשיות העובדות עם חברות תעופה ויזדקקו למישהו עם ידע כמו שלך.

mercuryG

New member
שאלה איך יוצרים קשר עם תעשיות אלו?

שלחתי קו"ח לתעשיה אוירית גם עצמאית וגם דרך לשכת התעסוקה... כהל שקט, אין תגובה...

mercuryG

New member
= הכוונה לתעשיות צבאיות

הנסיונות למצוא אטרים של תעשיות צבאיות לא הניבו הרבה פירות, הכול חוזר על עצמו... אם אתם מכירים או יכולים לעזור למצוא: *תעשייה אוירית * General Ellectric וכיוצא בכך אודה לכם מאוד. .יעל.

למעלה