כבל USB של ipod15gb

סנטה

New member
כבל USB של ipod15gb

מה זה הקטע הזה של הכבל? קיבלתי כבל שהוא לא מתחבר למחשב שלי ?!?!! מה זאת אומרת ? קיבלתי כבל בקופסה - שמתאים רק למקינטוש ואני צריך כבל עם חיבור למחשב רגיל כביכול - יו אס בי :) כמה זה עולה?למה זה בכלל?מה זה השטות הזו שלא מקבלים כבל כזה? :/

gra0z

New member
הדור השלישי בא בלי כבל USB

רק בדור הרביעי הם התחילו להכניס לקופסא כבל USB בשביל שתוכל לחבר למחשב PC שים לב גם שעדיף להשתמש בUSB2 אם אין לך ההעברה תהיה מאוד איטית ואני לא יודע בקשר להטענה דרך המחשב..

weird dust

New member
במקרה ואני לא טועה

ניתן להטעין את הדור השלישי רק דרך המאק ולא דרך היו אס בי של הפי סי.

מה הבעיה?

קנה כרטיס firewire בשישים שקל, תקבל גם מהירות כמו של usb2 (אם לא יותר טוב!) וגם הטענה של הפוד ללא חיבור ישיר לחשמל. השקעת 350$ במכשיר, תשקיע עוד 15$ ותהיה מאושר.

לפני שאתה תוקף ומתלהם

הכבל שקיבלת עם האיפוד הוא לא usb אלא firewire ואין קשר למק בלבד כי פיירוויר גם מתאים לפיסי ויש היום הרבה שמגיעים עם זה בגלל זה זה לא מתחבר למחשב שלך יש לך שתי אפשרויות (או שלוש) לקנות כבל usb2 (וזה בתנאי שיש לך usb2 על המחשב אחרת צריך לקנות כרטיס usb2) או לקנות כרטיס firewire אם אין לך usb2 על המחשב תצטרך לקנות גם את הכרטיס וגם את הכבל אז כבר עדיף לקנות את הכרטיס firewire את הכרטיסים אפשר לקנות בכל חנות מחשבים את הכבל רק במקומות שמוכרים איפוד

iYakir

New member
אם אין לו USB2

הוא יכול פשוט לקנות כבל USB רגיל וזה יעבוד לו במהירות USB ולא-USB2

weird dust

New member
טוענים שיש עם זה בעיות

ושזה פוגם באי פוד בטווח הרחוק אני לא יודע מה באמת קורה. בעיקרון יש הבדלים בין יו אס בי 1 או 1.1 ל2 ומומלץ שיהיה 2 או פייר וויר

iYakir

New member
עדיין לא שמעתי על זה

האטה לפי מיטב הבנתי היא בקליטת הנתונים על ידי המחשב אז איך זה פוגע באיי פוד, כי גם כל המעבר ל-USB2 תוכנן בצורה כזאת שלא יפגע באלה שיש להם את USB הראשון..

weird dust

New member
אבל יש דרישות מינימום

ואחד מהם הוא יו אס בי 2 אני לא קבעתי או אמרתי את זה אני ומר מה שנאמר בפורום אני לא בדקתי את האמיתות ואף אחד אחר לא הגיב בשלילה ולכן זה לפי דעתי הדעה של הפורום באותו זמן שדנו על זה עם ניראה למישהו שזה לא ככה אני ימשיך להמליץ על דרישות המינימום. (FireWire 400 and USB 2.0)

למעלה