כבל מגשר בין Access Point לאנטנה

dvb admin

New member
כבל מגשר בין Access Point לאנטנה

מחפש ספק שממנו אפשר לקנות כבל מגשר בין ACCESS POINT לאנטנה . אורך כבל 30 מטר מחברים בקצוות N-TYPE זכר , יצרן של הכבל Times Microwaves ,סוג LMR 900

Rיקושט

New member
AP עם NTYPE?!!?

אתה בטוח שיש NTYPE בשני הצדדים? אולי על האנטנה, אבל על הAP?

תנסה בחברות כמו

תקשורת ישירה (אני לא יודע כמה הם יכולים לעזור לך) עוד חברה שממש ממליץ עליה הם וקטרוניקס, דבר עם בחור בשם טל הוא תותח באלחוטי...

shed

New member
--->

כמה הערות ומחשבות: 1. על איזה ציוד מדובר? אני לא מכיר שום ציוד אלחוטי שנמכר בארץ עם מחבר N TYPE. 2. זה לא הכי חוקי בארץ להחליף אנטנות לציוד אלחוטי בלי אישור והסמכה. גם לא בארה"ב. 3. 30 מטר כבל LMR?? עשית חישוב של ניחות הכבל? בשביל כזה דבר אתה חייב גם מגבר בין הכבל ל-AP כדי לפצות על ההפסדים בדרך לאנטנה - אחרת שכרך יצא בהפסדך.

dvb admin

New member
שאלה פשוטה מי מוכר את המוצר

שאלתי שאלה פשוטה , מי מוכר את המוצר . מה לעשות עם הכבל אני איכשהו אסתדר לבד . ואם לא אסתדר אז אבקש את העזרה כאן. בקשר לשאלות : אני בטוח שגם מצד של האנטנה וגם מצד ה AP יש לי את המחבר N-Type . כבל LMR 900 באורך של 30 מטר כולל מחברים בתדר 2,4 GHz מנחית 2,8 db שמבחינתי בסדר . אנחנו עוסקים בשאלה מי מוכר את הכבל ולא בשאלות קרינה , בלינק מצורף מדובר ב Gamma Radiation ו לא בRF Radiation ומי שאין לו ידע לא בתחום רדיולוגיה ולא בתחום RF עדיף שלא יפחיד אנשים סתם .

Rיקושט

New member
האם אתה יודע מה זה ../images/Emo32.gif ?

off topic - חפש את הפירוש. ובקשר למחברים\כבלים וכו' אתה יכול להשיג אצל EIM. אם אני לא טועה יש גם מחברים לדרור מערכות בתל אביב(חפש ב144)

dvb admin

New member
מה זה OFF Topic אני יודע ...

מה זה OFF Topic אני יודע. בגלל זה אני יודע שזה לא היה OFF Topic אלה סתם Flame. דיברתי עם דרור מערכות , EIM ,BINAT אבל לא מצאתי אצלם . בכל מקרא אם מישהו יודע אצל מי יש את הכבל הזה בישראל או מי מייצג את Times Microwave בישראל אודה לו מאוד, ולא אצטרך להזמין כל פעם מחול .

למעלה