כבל לPS2

• פותח הנושא asib
  • פורסם בתאריך

asib

New member
כבל לPS2

הבנתי שיש כבל לPS2 (שמתחבר לטלויזיה) שאמור להיות ברמה יותר טובה מהכבל שמגיע עם הPS2 המקורי. איפה אני משיג כזה כבל? תודה מראש אסף

game boy

New member
שם הכבלים: S VIDEO או SCART-RGB

ניתן להשיגם בכל חנות שמוכרת ps2 ו/או אביזרים ל-ps2. יש להשיג כבלים מקוריים או תחליפים(זולים יותר). טווח המחירים:100-500 ש"ח(תלוי בסוג הכבל ובחברה המייצרת אותו). עליך לוודא קודם לכן שבטלויזיה שברשותך יש את החיבור הספציפי ו/או את שיטת הצבע התואמת לכבל הנדרש.

סקאר

New member
יש מחירים טובים

בשליביט מחשבים בנתניה. ברח´ לילנבלום 15 ליד התחנה המרכזית

bakara15

New member
איך הכבל הזה עוזר?

הוא משפר את איכות התמונה?הקול? המשחק?

albatross

New member
S-VIDEO

הוא אמור לתת איכות תמונה יותר טובה למרות שאני לא ראיתי הבדל רב.

game boy

New member
הסיבה לכך היא שכנראה והטלויזיה שלך

לא כל כך איכותית. השיפור בתמונה הוא בסביבות ה-30 אחוז(לטובה כמובן).

XcalibEr

New member
יש לך טלויזיה לא איכותית

הסוני סופר טריניטרון + SVIDEO השילוב המושלם. אותו הדבר לגבי צפיה בDVD , כל מי שמחבר עם חיבורי RCA צופה ברזולוצית VHS שזהו אותו הרזולוציה של וידאו (רק עם הפרדת צבעים יותר טובה). מי שמחבר SVIDEO מעביר את הטלויזיה לעבוד ברזולוציה יותר גבוהה, 800 X 600 (לערך - לא מדויק).

shafran

New member
כבלים

SCART ו S VIDEO הם הכבלים הסטנדרטיים כיום, לכל טלוויזיה יש אותם, ושניהם באותה רמה... גבוהה יותר מאשר RCA.... האיכות הכי גבוהה של תמונה זה כבל RGB - RED GREEN BLUE... והוא מורכב משלושה RCA, COMPONENT, שומתחברים לטלוייזיות חדשות, כגון טושיבה... אם יש לך את החיבור הזה, אני מציע לך לקנות כזה לפלייסטשן 2 שלך, למרות שאני לא יודע כ"כ אם קיים כזה כבל. אבל אני מציע לך לבדוק, הוא מחולל נפלאות

למעלה