כבל למגרסת נייר

Besessenheit

New member
כבל למגרסת נייר

לא בטוחה שזה המקום הנכון לשאול, אבל לא מצאתי פורום מתאים יותר, אשמח אם מישהו יוכל לענות.

יש לי מגרסת נייר קטנה שעובדת על סוללות, אבל יש לה גם שקע קטן עבור כבל לחיבור לחשמל - http://www.ebay.com/itm/AC-100-240V...778146?hash=item4d509a67a2:g:p4UAAOSw5cNYUp1j בשביל משהו כזה.

כתוב על המגרסה 9V 1.2A - אבל מצאתי באיביי כאלו שהם 9V 1A - האם זה עדיין יתאים, או שעדיף שלא? אני שואלת מבחינת שלא יהרס המכשיר - לגבי ה"תפוקה שלו" - אם היא תהיה מעט יותר נמוכה, אז זה בסדר.

אשמח אם מישהו ידע לענות!

דיגיגיל

New member
ספק-הכוח המוצע יפעיל את המגרסה אך ייתכן שתהיה חלשה

הספק שמופיע באיביי יתאים ויפעיל את המגרסה, אך מכיוון שיצרן המגרסה רשם שהיא זקוקה לזרם הפעלה של 1.2A ואת תספקי לה רק 1A, כנראה שהמגרסה לא תוכל לפעול בשיא כוח הגריסה שלה. כלומר אם נניח תכניסי 2 או 3 דפים בו-זמנית, ייתכן שהמנוע של המגרסה לא יצליח לגרוס את הניירות, כי לא יהיה לו די כוח (את מספקת לו פחות מדי כוח חשמלי).
כדאי גם לקחת בחשבון שהספקים הסיניים הזולים לא תמיד עומדים בספציפקציות שרשומות עליהם, כך שייתכן שהספק לא באמת יוציא אפילו 1A..
אני הייתי מחפש עוד קצת באיביי, בטח אפשר למצוא ספקים של 9V שמוציאים 2A או יותר, במחיר לא הרבה יותר גבוה. לספקים כאלה יש סיכוי טוב יותר להפעיל את המגרסה כראוי.
אגב, למקרה שאת תוהה - זה בסדר להשתמש בכול ספק כוח שמספק מתח 9V ביציאתו, כול עוד הזרם שמוציא ספק-הכוח שווה לזרם שכתוב על-גבי המוצר או גדול ממנו.
בברכה,
דיגיגיל

למעלה