כבל חימום

tomdror123

New member
כבל חימום

קניתי כבל חימום של 50 ואט יש לי טרריום גדול 50 על 50 המצע שלי זה נייר סופג אך אני בדיוק שם את זה כאילו שם את הכבל מתחת לנייר? ואם הנחש נוגע בכבל אכשהו זה מסוכן בשבילו?

salingre

New member
כמה זה עלה לך ומאיפה?

וסליחה אני פשוט מחפש מלא זמן כזה

tomdror123

New member
תנו לחיות

152 אחרי הנחה בלי הנחה.. 169 50 ואט קניתי את האחרון אבל הם יקבלו עוד נראה לי.. החנות בשילת...

tomdror123

New member
תנו לחיות

152 אחרי הנחה בלי הנחה.. 169 50 ואט קניתי את האחרון אבל הם יקבלו עוד נראה לי.. החנות בשילת... הם עושים משלוחים

BabaGee

New member
אל תאפשר לו מגע ישיר עם הכבל

כבל חימום מתחמם לטמפ' שלא בריאות לנחש במגע ישיר שים את הכבל מתחת לזכוכית (כלומר לא בתוך הטרריום) על בערך שליש מהאורך ותקפל אותו מתחת בהתאם לטמפ' שאתה רוצה להשיג

tomdror123

New member
שאלה

אני שם אותו על הריצפה ואז עליו את הכבל ? זה לא יפגע בריצפה או בשטיח במקרה שלי? ומה הכוונה "ותקפל אותו מתחת בהתאם לטמפ' שאתה רוצה להשיג"? כמה שזה יותר מקווץ זה יותר חם?

תשים את

הכבל על הריצפה ועל הכבל את הטרריום. זה לא יפגע בשטיח ולא בריצפה. אם תכניס את כל הכבל חימום מתחת לטרריום ותהיה טמפ' גבוהה מדי לנחש אז תוציא חלק מהכבל (תזיז אותו). אם הכבל מתחת לטרריום תפזר אותו מתחת ויהיה מספיק חם. מקווה שעזרתי רע ליבני

tomdror123

New member
התחתית של הטרריום זה קלקר

לשים את זה מתחת לקלקר? זה עדיין יעביר חום?

o r i 6 6 6

New member
אתה צריך 25 וואט

לי יש 50 וואט לטרריום 60 60 120 והטמפ' בסדר גמור אם לא גבוה מדי... תחליף ל25 וואט

tomdror123

New member
אני לא יכול כבר להחליף פתחתי את זה

כבר פתחתי את זה ואני יכול לשים רק חצי מימנו בטרריום וחלק בחוץ אבל אף אחד לא ענה לי האם זה יעבור את הקלקר?

tomdror123

New member
שמישהו יעזור לי!

את הכבל חימום אני שם מתחת לטרריום אמרתם לי אבל יש לי מתחת לטרריום קלקר להגן על הזכוכית אם אני ישים את הכבל מתחת לקלקר החום יעבור או שהוא לא יגיע לטרריום ויעלה את החום?

lizard boy

New member
זה יעבור

זה יעבור אל תדאג שים אותו מתחת לכלוב בערך חצי חם וחצי השני תשאיר בלי שום כלב מתחתיו וזה מספיק ואל תכניס פנימה את הכבל כי הוא יכול לגרום לכוויות לנחש

לתום

תום עם אתה התום דרור ממכבים אז אני יכול לעזור לך עם הכבל חימום (זה דניאל בכר מט'9) רק תגיד לי ואני יראה לך מתי שתרצה....

tomdror123

New member
תודה..

בעיקרון המוכר דיבר איתי ואמר לי אך.... בכל מקרה תודה על עזרתכם ודניאל תחדש על הנחש ודבר איתי באי סי קיו: 177185427

תשובות

את הכבל רצוי להניח מתחת לטרריום, את הקלקר להורי ולהניח את הטרריום על הכבל ועל עוד משהו שייצב את הטרריום. הקלקר הוא מבודד מצויין גם מפני חום וגם מפני קור ולכן חימום דרך קלקר הוא דבר לא יעיל בכלל. אני מצרף ציור (לא הכי בעולם) שהכנתי ומסביר איך הכל צריך להיות מסודר מתחת לטרריום. אם יש לך שאלות נוספות אתה מוזמן לשאול.

tomdror123

New member
יונתן...

את האמת סירטוט בסדר אבל יש לי מערה כזו בשבילה ולשים את המערה באזור החם או קר? ו50 וואט זה בסדר?

את המערה לשים בצד החם

אבל נסה לסדר גם מקום מסתור בצד הקר, אפילו קופסאת פלסטיק קטנה תעשה את העבודה. 50 וואט או 75 וואט זה הכל תלוי בטמ"פ שבחדר ובלי שתקח מדחום ותבדוק מה הטמ"פ באקווריום אני לא יכול להגיד לך הרבה. אתה צריך טמ"פ של 31 מעלות בצד החם ו27 בצד הקר, תמדוד ותתאים את הכבל כך שזו תהיה התוצאה.

למעלה