כבלים/יס

b a t i a

New member
כבלים/יס

יש לכם מושג על איזה דיל טוב? פעם הם היו משלמים לך שתתחבר עכשיו הם די קורעים במחיר...
 

odedg

New member
להשתחרר מהכבלים?!

איזה דיל את מתכוונת? האם את מחוברת אליהם או ליס? מה את מחפשת? ניתן לעשות מנוי בספריה...
 
בצלחת פרטית אין מה ליראות מילבד

תחנות מחו"ל דוברי שפות זרות . זה מתאים רק לפנסיונרים
 

adivon

New member
לא זה ולא זה

עדיף לא להתחבר לכבלים או ללווין, המחיר שלהם גבוה מידיי ואין מה לראות. ערוץ 3 - זה כבר מזמן לא הסדרות הטובות ביותר בעולם. ערוץ 4 - רוקנו אותו מתוכן. ערוץ 5 - ראה ערוץ 4. ערוץ 6 - חוזר על עצמו. ערוץ 7 - MTV זה כבר מזמן לא ערוץ מוסיקה. וכו'.... יכולתי לכתוב פה ביקורת על כל ערוץ... אבל אין לי כח להקליד, אז הצעה שלי... תתחברי לאנטנה ושישתחשק לך לראות סרט טוב... יש ספרית וידאו.
 

erandb

New member
מסכים ב100% לפחות לגבי הכבלים ../images/Emo45.gif

אין מה לראות.בררתי בYES לגבי חיבלת הבסיס יותר יקר מהכבלים אם יש לך יותר מ-3 טלווזיות.ולא ניתן לראות שם ללא ממיר דגיטלי עליו הם לוקחים 50 ש"ח לממיר(חד פעמי).אבל גם מצד שני הכבלים לוקחים כסף עליו.אם את רוצה להתחבר תתעקשי לא לשלם על הממיר.אם יתנו לך ספרי לנו. מסכים לגבי ההמלצה ...
 

odedg

New member
נו, ואתם עוד מאמינים

שבאמת יש פה איזה תחרות אמיתית???????????
 
תיראו חברה . אנשים תמיד מקטרים

זה טבעי . בצורה הזו הם מבטעים את כל התיסכולים שי להם . ומה כוונתי . פעם היו כבלים פרטיים ששידרו בכל המדינה . ולי גם הייתה תחנה בחיפה . שידרנו ערוץ 1 מקסטות של ספריות באיכות טכנית מאוד ירודה . ואנשים ליקקו דבש ונהנו . וגם אז היו שאמרו שבתחנה אחרת בשכונה אחרת הסרטים יותר יפים . אבל כולם שידרו את אותם הסרטים . כי כולנו הלכנו לאותה סיפריה . היום אומרים לי אנשים בתקופה שלך היו סרטים יפים . ומה יש היום בתחנות הכבלים עשרות ערוצים, סדרות , תחנות מחו"ל .ערוצי ילדים , סרטים מצוירים . כל זה לא הייה בתקופת הפירטים . וקומץ מתוסכל לא מרוצה . אז בעצם מה הוא רוצה שהשחקנים יצאו מהמסך . שישבו לו בסלון . ואגב הפירטים שדרו 4 סרטים בערב וזהוא . היום השידורים הם מסביב לשעון ללא הפסקה . חלקם גם שידורים חוזרים . וחלק קטן לא מרוצה מקטר . אז מה הוא בעצם רוצה שיתבטה . אילו סדרות רוצה ליראו או סרטים פרט ספר
 

adivon

New member
הבכי הוא על המחיר ולא על התכנים.

להתחבר לכבלים או ללווין משתלם רק למי שיש זמן לראות טלויזיה לפחות 3 שעות ביום, אבל אנשים כמוני שמגיעים מאוחר הביתה מהעבודה, ורואים רק חדשות ואולי בסופשבוע איזה סרט לא שווה לשלם כאלה סכומים (2500 ש"ח בשנה בממוצע). גם אם ניקח את חבילת הבסיס או אנלוגי בכבלים זה עדיין יקר בשביל חבילה ריקה מתוכן. את כל התכנים העבירו לערוצים בתשלום מה שמייקר בהרבה את העלות החודשית.
 
מר אדי . אים אין לך זמן ליראות

זה לא אומר כי אין מה ליראות . וסתם לימתוח ביקורת . אים הייתה צופה ומותח ביקורת ניחה . אבל אתה עובד רוב שעות היום אז איך אתה יודע מה טוב ומה לא טוב . סתם כותב שיויות . כי איןלך קטע הא?
 

adivon

New member
קרמר היקר... קרמר המאמי

קודם כל למה אתה קורה לי אדי??? עכשיו בקשר לתכנים בטלויזיה, אני רק אמרתי את דעתי... אתה יכול להסכים או לא להסכים, אבל להגיד שאני אומר שטויות??? זאת עזות מצח!!! לדעתי המחיר שאנחנו משלמים לחברות הכבלים והלווין גבוה בשביל מה שאנחנו מקבלים בתמורה והרבה אנשים יסכימו איתי בעניין הזה. ודבר אחרון, תשיג לך חיים במקום כל היום לראות טלויזיה ולקטול אנשים בפורומים.
 

alonpaz

New member
אני מחובר ליס והכבלים על אותו TV...

מנסיון של אחד שמחובר על אותה טלויזיה גם ליס וגם לכבלים יחד אני חייב לומר שביס אין כבר מה לראות. כל התוכניות שהיו טובות ירדו כבר לפני שנה ויס לא משקיעה יותר בהפקות. אז היו תוכניות יפות עם מרגלית צנעני דידי הררי ועוד רבים בתוכניות באמת מעניינות. בכבלבים יש הפקות מקור רבים בערץ 3 וערוץ 8 ביחוד ועוד כמה ערוצים מעניינים. גם הכבלים לא משהו אבל כרגע עדיף. במחיר כולם גנבים.
 
למעלה