כבלים ואינטרנט

מוריה5

New member
כבלים ואינטרנט

איך אפשר להקטין עלות זו מחוברת לכבלים הוט ואינטרנט מהיר (750)(גם דרך הוט ונטוויזן) חבילת בסיס בלבד העלות גבוהה מאוד 303 ש"ח לחודש איך אפשר להקטין את העלות,האם למישהו יש נסיון עם yes בברכה מוריה

סנטימנט

New member
את משלמת מחיר שערורייתי

הגבוה פי 2-3 ממחיר השוק. מציע לך לנהל מו"מ קשוח עם חברת הכבלים ועם נטויז'ן ואף לאיים בהתנתקות. זה עובד.

אלוני.

New member
לא מדוייק

אם מדובר על עלות חבילת הבסיס + 750MB +נטוויז'ן בוודאי לא פי 2.....

סנטימנט

New member
כאשר מאיימים בהתנתקות, מקבלים

מחירים הנמוכים פי 2-3 ממה שהיא ציינה. אני, לדוגמה, משלם היום לכבלים+נטויז'ן עבור 750K רק 100 ש"ח בחודש. כמובן שהייתי יכול לשבת בשקט ולתת להם להעלות לי את המחיר אחרי החודשים הראשונים...

אלוני.

New member
כולל חבילת בסיס ../images/Emo35.gif

משמע: טלויזיה בכבלים אינטרנט בכבלים וספק אינטרנט

סנטימנט

New member
כוונתי רק לחיבור לאינטרנט

לטלויזיה בכבלים אני לא מחובר. אבל שמעתי מחברים שאיימו לעבור מהכבלים ל-yes ולהיפך, וזכו להנחות מפליגות.

mishelli

New member
כבלים ניתקתי כי אין לי זמן לראות

ואינטרנט יש לי במחיר טוב. 50 ש"ח לברק ו50 ש"ח לבזק. כדאי מאד לנסות.

מוריה5

New member
תודה,מדובר על

עלות חבילת הבסיס + 750MB +נטוויז'ן כבלים דיגיטלי מחכה לתום החוזה בעוד חודש,מקווה שאמצא משהו זול יותר מוריה

מוריה5

New member
לסנטימנט

האם מדובר בהוט אם כן כל הכבוד לך על ההישג האם התחיבת לתקופה תודה מוריה

T i k t a k i t

New member
יש כרגע מבצע בכבלים

של אינטנרט +חבילת בסיס+שלוש חבילות ערוצים ב199 ש"ח .זה לפני תשלום לספק שהוא אצל כולם כרגע 39 ש" לחודש לחצי שנה ראשונה . כמו כן יש מבצע רק לאינטרנט שזה רק 99 ש"ח לחודש כולל תשלום לספק.

mishelli

New member
את יכולה להפריד

כבלים רק טלוויזיה בלי אינטרנט. ואינטרנט בזק במקום כבלים. יש מבצע אני חושבת בבזק, 60 ש"ח לחודש ל1.5 מ"ב! ועוד בערך בין 40 ל-60 ש"ח לחודש. אולי הסכום יצא אותו דבר, אבל המהירות כפול 2. את ממש חייבת את הכבלים? הילדים שלי לא כ"כ רואים טלוויזיה, ואם כן אז יותר וידאו - יש לנו המון קלטות מאז שהילד הגדול נולד. והם גם משחקים במחשב. ויתור על כבלים זה חיסכון של כמעט 200 ש"ח בחודש. גם לי היה קשה לוותר על הכבלים בגלל הטלנובלות (רציתי לראות גם את מיכאלה). אבל התרגלתי. במילא אין לנו זמן. ובערוץ ראשון ושני יש הרבה תוכניות. אבל אם זה יפגום בהנאות החיים שלך אז זה לא שווה

מוריה5

New member
תודה לכל המשיבים

אני בהחלט חושבת שהמחירים גבוהים אבדוק את האלטרנטיבות שהוצעו ושוב תודה על ההתיחסות מוריה

mishelli

New member
אצלי ערוץ 2 קולטים מצויין

ערוץ ראשון פעם ככה פעם ככה. אם את גרה בביניין משותף, הועד צריך לדאוג לאנטנה על הגג. הבעיה היא אם לרוב הדיירים יש כבלים, ואין אנטנה משותפת, אז אף אחד לא ירצה לשלם.

mishelli

New member
המבצע הזה התחיל אחרי שכבר חתמתי

איתם. אבל לא נורא. באמת התכוונתי לנתק את ה-ADSL, כי רציתי לוותר על בזק, אבל אז הם נתנו לי מבצע משתלם (המבצע שלך יותר משתלם כמובן)

למעלה