כביש שש

נ ת ן 1

New member
כביש שש

להלן תכתובת עם חברת כביש שש. שלחתי שוב מכתב לחברת כביש שש להלן המכתב > > > > שוחחתי היום עם נציג החברה בטלפון. > > בה הנציג הסביר לי שאין החברה מעניקה הנחה לנכי צהל. > > > > אנני יודע אם טרם ההחלטה שלא להעניק הנחה לנכי צהל הנציגים חשבו על כך שרכב > > לנכי צהל אינו מותרות אלא צורך קיומי. > > > > מספר בעלי רכב רפואי מקרב נכי צהל אינו עולה על 5% > > > > לדעתי יש מקום להעניק הנחה ולו סמלית ע"מ להראות את נצחון הרוח על החומר. > > > > אודה באם יערך דיון מחודש בנושא בטרם אקבל תשובה שלילית. > > > > בברכה > > > > נתן מרגלית > > להלן תגובת החברה למר מרגלית,שלום אני מבין שדיברת עם נציג של מפעיל הכביש וקיבלת תשובה שאין הנחות לנכי צה"לץ . כידוע לך הכביש נסלל ע"י זכיין פרטי שהשקיע מכספו והוא קובע אם ולמי לתת הנחות. זהו גוף פרטי ופעולותיו נגזרות מההיבט הכלכלי. אנו איננו יכולים להנחותו לפעול אחרת. בברכה,אריה שבתאי,הדובר מסקנתי והמלצתי חברת כביש שש תשאר עם הכביש ואנחנו נשאר עם הכסף חברה שסולם הערכים שלה מסתמך ומתבסס אך ורק על כסף , ללא התחשבות ולו סימלית בערכים סופה להפסיד ולהסגר.

ברק 188

New member
מסקנות שלי כביש שש

יסגר גם אם יתנו הנכות, פשוט עם ישראל לא אוהב לשלם עבור דברים שהתרגל לקבל חינם ,וכסף היום כפי שאנו מבינים שומעים ומרגשים כיום אינו נזיל. ובקשר לנכי צה"לץ מי זה הלץ שכתב את זה?

נ ת ן 1

New member
הנחות בכביש שש

מה שמפריע לי בכל הנושא הוא שהחברה קימה דיון בנושא ולמרות ההסבר שלי שצריך לשקול הנחה ולו סימלית לנכים בעלי רכב רפואי, התשובה היתה שלילית.

smile2life

New member
יש כמה דרכים

אתה משלם לפי קטעי נסיעה. הגביה נעשית באמצעות מחשב ששולח לך הביתה את החשבון וישנם מצלמות בדרך שקולטות את לוחית הרישוי של הרכב שלך או מתקן אלקטרוני (למנויים) שמשדר אותות לקולטנים בצד הדרך. עוד אפשר לקרוא בדף הזה - מתוך אתר כביש שש

smile2life

New member
בשום אופן

גם אם תכסה את הלוחית בבוץ - יש ניידות על הכביש..... "שרות לקוחות" ש"יעזרו" לך לנקות.

למעלה