כביש מס 2

אהודז

New member
כביש מס 2

תגובה לכל השואלים וצערי קצת באיחור במוצאי שבת

אהודז

New member
כביש מספר 2

שבוע טוב! ראשית אתחיל בהתנצלות בעיכוב על תגובת הוועד בטענות שעלו בפורום על כביש מספר 2. יתכן והייתה נחסכת אי הנעימות בין המזכיר לתושבי הכפר.על פי רוב אינני נכנס לפורום ועונה על שאלות,אנשים פונים אלי בטלפון או במייל[email protected] (למי שצריך) מבחינתי זהו אמצעי התקשורת הנוח ביותר. בקרוב יעלה אתר האינטרנט של הישוב ובו תוכלו לשאול את חברי הווועד על כל הנושאים שבאחריותו. ולגופו של עניין, כפי שכתב המזכיר הכביש תוכנן ואושר על ידי מיטב המהנדסים והאדריכלים שעובדים על פי תוכניות של משרד התחבורה והמשרדים השונים. כל רוחב, פנייה או מדרכה שמתוכנן על הכביש נובעים מתכנון מראש ובאישורם של כל הגורמים הנוגעים בדבר. אין אפשרות לעשות שינויים בכביש שכן צריך לקבל על כך אישור מחדש, והדבר אינו בא בחשבון כעת. אני אנסה לבקש שאת העמודים הנוספים שלא בוצעה עבודתם ימקמו במיקום אחר, אך איני יכול להבטיח שזה אפשרי. נדמה לי כי ישנה קצת הגזמה בטענות לגבי רוחב הכביש ורוחב המדרכה,מבדיקה שערכתי ניתן לעבור בקלות עם עגלת ילדים ואפלו עגלול. עם זאת אני מברך על תשומת הלב של החברים לדברים שמתרחשים ונעשים ויתכן כי אם היינו מגיבים בזמן בפורום הדבר לא היה מתפתח כפי שהתפתח. איני מאשים אף אחד, מה שברור לי כעת הוא שיש צורך ךלענות לשאלות התושבים בפורום ובכלל בזמן אמת. אני רואה את השרות לתושבים כאחד היעדים החשובים למזכיר ולוועד ואקבל בברכה כל משוב בנושא זה ובנושאים אחרים. תמשיכו לכתוב ולנהל את השיח בפורום כפי שאתם עושים זה חשוב וטוב לכולנו... תודה ,אהוד

ויסקאש

New member
אתר האינטרנט של הישוב ?

אני עדיין טוען שבעלי תפקידים "לא מצליחים" להישתמש בפורום ככלי לעידכון ומענה לתושב. ולכן אני בספק אם אתר האינטרנט החדש יתן מענה וימנע אי נעימויות. ובאותו הקשר אומר בזהירות רבה, אם עד היום הפרויקטים היו חשובים יותר מהתושב -זה מתחיל להיתהפך...

אהודז

New member
אתר אינטרנט

ערב טוב להבדיל מהתקשרויות אחרות שנעשות בפורום אני מבקש שבנושאים הקשורים אלי הכותב יכתוב את שמו.בעלי התפקידים מעולם לא התבקשו להשתמש בפורום אני אישית רואה בזה כלי חשוב.לגבי אתר האינטרנט אני אדרוש עד כמה שניתן מכל בעלי התפקידים להשתמש באתר באופן קבוע כאמצעי קשר מבורך אני מקוה שהחברים יראו בזה גם וקצת אמונה לא תזיק.

../images/Emo45.gif

"...אני רואה את השרות לתושבים כאחד היעדים החשובים..." אתה מביא איתך רוח חדשה, כל הכבוד!

אהודז

New member
עמודי תאורה כביש מס 2

שלום לכולם בעיקבות תשומת הלב שלכם בעיניין עמודי תאורה הורינו לקבלן שכל עמודי התאורה מעתה והלאה יוצבו בחלק המרוחק המזכיר יבדוק בשטח ואני מקווה שהתוצאות יהיו יותר יפות לכולנו יישר כח אהוד

ויסקאש

New member
תודה אהוד...

אם המזכיר צריך סיוע בבדיקה בשטח, וועדת בניה תשמח לסייע - בשביל זה אנחנו כאן...

למעלה